login |

Kevin Can Wait: 8 rész képlékenység

2016. 11. 14. 19:01 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Már írtam korábban is, legnagyobb döbbenetemre a Kevin Can Wait megmaradt nézősnek nálam az országos újoncok között. Szemben azonban a Frequency-vel (amiről itt írtam évadközi jelentést) és másik két sorozattal (amikről a héten fogok írni), a KCW amolyan hétről-hétre megrágós státuszban van, mint a The Exorcist. Vannak nagyon jó részei, de olykor eléggé közepesek is.

kevin-can-wait-1x08-01

Sajnos a mostani, Adam Sandler-es 1×08 is elég nagy csalódás volt. Akadtak jobb pillanatai, de túlságosan egypoénos volt, folyton ugyanarra ment ki a játék – mennyivel királyabb volt a Ray Romano-s (pedig érte sosem rajongtam) 1×06 – amikor elkezdte Kevin James böködni az asztalra pottyanó dolgot, akkor először hangosan elröhögtem magamat a sorozaton.

Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a showrunner-váltás miért történt, illetve mit jelent. A készítő Kevin James-szel kapott össze kreatív kérdésekben, és talán az volt a baja az egyiküknek, ami nekem is. Leírtam már a pilotkritikában és a többi részről szóló véleményemben is: Kevin és a felesége abszolút jó. Kevin és Chale is. Ennyi. Oké, Chale mellé Kevin nagylánya elfér ellensúlynak, de a két kisgyerek instant kuka, annyira érdektelenek, és engem sajnos a haverok is nagyon ritkán szórakoztatnak.

kevin-can-wait-1x08-02

Márpedig a készítő által jegyzett Halloween-részben csak a család volt jelen, és az 1×08-ban is csak egy jelenetet kapott két haver, itt a gyerekek és a többiek nem voltak sehol. Nem tudom, hogy ez mennyire volt tudatos, azt meg főleg nem, hogy a készítő vagy James akarata érvényesült és azért lettek ilyenek a részek, vagy csak egyszerűen nem akarják túlzsúfolni, és semmi efféle koncepció nincs, de mindenképpen fontosnak éreztem megemlíteni.

kevin-can-wait-1x08-03

A vicces egyébként, hogy egyik ballasztmentes részért, em az 1×07-ért, és mint írtam, sem az 1×08-ért nem voltam nagyon oda. Ha még két középszer érkezik, akkor búcsúzni fogunk egymástól.

2 hozzászólás Ne habozz!

lesliemagpie - 2016. 11. 15. 17:49

Sajnos csak 4. részig jutottam, azóta nincs felirat hozzá :/
(de kitartó vagyok mert elvileg folytatják majd…)

Jesustomer - 2016. 11. 15. 19:17

Egész jó, de én is csak a 4. részig jutottam vagyis nem, mert a 8. részt pluszba megnéztem angol felirattal.
Szerintem az a rész frenetikus, remélem többször is benne lesz Sandler. De jó lenne a többieket is látni :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz