login |

A Teen Wolf 6. évad főcíme

2016. 11. 15. 13:30 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: video,

Szeretem az ilyen főcímeket, ráadásul hiszem, hogy azok közül, akik még be sem próbálták a Teen Wolf-ot és szeretik a természetfeletti sorozatokat, ha megnéznék a tovább mögötti új intrót, páran biztosan előszednék a sorozat első szezonját és elkezdenék nézni.

12 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 11. 15. 14:30

Hát ez elég béna, nekem nagyon nem jön be.

Tuti tekerni fogom minden résznél.

krigin - 2016. 11. 15. 14:39

fura kicsit, de érthetőek a bevágások utolsó évad miatt. :)

neolynx - 2016. 11. 15. 17:57

hmm. nem rossz, de szerint az előzőek jobbak voltak.

Ahogy daráltam, mindig felfedeztem valami újat a főcímben, ami utal a sorozat aktuális évadának fővonalára, illetve a főszereplők esetleges új képességeire, változásaira.

I Empire - 2016. 11. 15. 19:01

Jó ez

Chiplecsap - 2016. 11. 15. 20:46

neolynx
Részben, bizonyos szempontbol ez is utal, elvégre az opening theme nosztalgikus hatást kelt, az ötlet maga jo, csak itt ott roszul van ösze vágva,és hát az évad történeti szála pont a feljetésre épül.
Nem tudom jobban megfogalmazni spoilerek nélkül

Zsanna - 2016. 11. 15. 22:30

Hiányzik Tyler Hoechlin. Meg a sori is fog. Nem akarom, hogy vége legyen.

dinnyemano - 2016. 11. 16. 14:08

ÚÚÚÚRISTEEEEN! ÍGY KELL ÉVADOT KEZDENI!!!!
Nagyon brutáááál!
(6×01) Most hogy bírom ki a jövő hétig!!!

jigsaw - 2016. 11. 17. 04:49

dinnyemano +1

imádtam ezt az évadkezdést! már tudom mi lesz a hét legjobb része nekem :)

Eni - 2016. 11. 17. 13:42

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Qrva jó rész volt!

dorci - 2016. 11. 18. 10:26

Soha nem csalódtam még sorozatban annyira, mint a Teen Wolfban. (És ez nagyon nagy szó, mert néz(t)em a True Detective-et, a Supernaturalt, a Gossip Girlt és a Game of Thronesot is.) Az első-második-harmadik évad (főleg a 3b) annyira jó sikerült, hatalmas fangirl lettem, aztán elkezdődött a negyedik, én meg csak pislogtam, hogy mi a fene történt (mai napig az a teóriám, hogy Malia karaktere tette tönkre leginkább a sorozatot, valami förtelem az a lány, de őszintén szólva Kira is halál unalmas volt). OOC karakterek, semmi következetesség, plot hole-ok, értelmetlen maszlag az egész. Amikor végül Hoechlin is kiszállt, nekem is ki kellett volna, de én hülye, maradtam, reménykedve, hogy lesz ez még olyan, mint régen… Hát az 5a még rosszabb volt, mint a 4, pedig ahhoz már erőfeszítés kellett. 5b pilotnál végül vérző szívvel kaszáltam a sorozatot, és milyen jó döntés volt azok alapján, amiket olvastam róla utólag.

Azért lehetett sejteni, hogy a 6. lesz az utolsó évad, főleg mivel O’Briennek egyre kevesebb ideje van a sorozatra (halleluja, inkább csináljon is filmes projekteket, az a srác az egyetlen jó színész, aki még mindig abban a sorozatban szenved, no meg talán Roden), de én így is örömtáncot jártam, amikor hallottam a hírt. Erre az intróra először azt hittem, fanmade, valami siralmas… Már most látszik, milyen rossz lesz a 6. évad. Persze lesz (vagy van? már elkezdődött az évad?) egy kis stydiás fanservice, aztán remélem megölik Stiles-t, hogy végre kiszabaduljon ebből a pokolból, Scott TrueAlpha McCall meg majd férfias könnyeket ejt Malia “hat éves korom óta az erdőben éltem de 3 nap alatt be tudok illeszkedni a gimibe” Tate vállán, Lydiát mindenki szokás szerint kollektívan elfelejti és vége a sorozatnak (a newbie-k között is lesz vajon egy true alpha meg egy vicces sidekick a végén?? hmmmmmm, Jeff Davisnek egy darab eredeti ötlete sincs circa 2013 óta). Peter visszahozása amúgy a legnagyobb poén evör, imádom őt, főleg ha Stiles-szel vannak jelenetei, de még miatta sem éri meg visszamenni (mennyit ajánlottak Bohennek, hogy visszamenjen a trash wolfhoz, de most komolyan? vagy ennyire nem kap szerepet sehol?).

Na mindegy, valahol ki kellett adnom a frusztrációmat ezzel a sorozattal kapcsolatban, mert olyan érzésem van, akárhányszor meglátom a Teen Wolf feliratot valahol, mintha hátba szúrnának újra és újra. Soha többet Jeff Davis sorozatot!

Denisa - 2016. 11. 19. 13:19

Hm, nem rossz, de hiányolom belőle Liam barátnőjét. Értékelem, hogy végre berakták a felnőtteket, de így a végére már minek?! Sajnálom, hogy Kira nincs, ő és Derek nagyon hiányzik. Mindentől függetlenül nem bánnék egy folytatást a fiatalokkal, főleg mert akadnak olyan régi szereplők, akik elpárologtak, de a száluk végül nem lett lezárva.
Összességében: nézős :D

Gabi - 2017. 04. 05. 18:59

A Teen Wolf sorozat összes évada nagyin jó!
Nem is rossz mint azt mások gondolják ha nem tetszik nekik nézzenek más sorozatot mint hogy rosszat írjanak erről a jo sorozatról!
Alig várom a 6.évadot és remélem ebben a sorozatban nem hal meg benne senki!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz