login |

Mary + Jane: vége az 1. évadnak

2016. 11. 19. 17:22 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

I don’t want to kick out families who’ve been here forever so you guys can put in, what? A dumb nap bar? Not in LA. You wanna nap? That’s what your car’s for.

Letudta első szezonját a füves MTV-komédia, ami valójában nem is a betépett pillanatokra ment rá, hanem a főszereplő lányok barátságára és furcsa kalandjaira.

420day

Már írtam a pilotjáról, ezért a történet röviden: két fűárus lány próbál boldogulni az életben. Ez leginkább abból áll, hogy keresik a helyüket és az önbizalmukat, miközben menedzselik a kis vállalkozásukat. Persze néha beszívnak, de ez szinte végig normálisan van kezelve, nem olyan, mint a Dude, Where’s My Car – azt is imádom a Strange Wilderness-szel karöltve, de megértek mindenkit, aki nincs így vele.

Bár nem tudom teljes erővel éltetni, de a Mary + Jane tipikusan a feelgood kategóriába esett be nálam. Néha jobb poénokkal operált, de többnyire csak jóleső mosolygásra futotta a nézése közben. Ez nem is baj, jól állt neki a könnyedség és az olykor a valóságtól elrugaszkodott megoldása a drámaibb helyzeteknek.

42day

Arról nem is beszélve, hogy a hipster baromságok kifigurázása szinte végig telitalálat. A fenti idézet, a beképzelt meditáció, a pirítós kajálda és a többi. Eskü elhiszem, hogy ezek közül van ami siker lenne, ha a jó helyen nyílna meg…

420con

Összesítve, valamennyire objektíven 6/10, de hátha még valaki belenéz a poszt miatt. A főszereplő, Jessica Rothe meg az új kedvencem lett, olyan aranyos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz