login |

Spill Your Guts or Fill Your Guts w/ Kendall Jenner

2016. 11. 20. 14:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: talkshow, video, ,

Igazság vagy igazán borzasztó kaják?

Truth or dare, csak úgy, hogy az igazságot kell elmondania a celebnek, ha nem megy, akkor pedig lenyomni egy borzasztó kaját (halszem, madárnyál és hasonlók.) James Corden talkshow-jának egyik szegmensében (itt vannak a korábbiak). Lássuk Kendall Jenner mit vállalt be. Videó a tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

Ghost - 2016. 11. 20. 15:14

Jó szegmens, habár nem tudom még mit lehet majd Corden-től kérdezni, meg szinte semmire se válaszol (jogosan :D), nyilván inkább az adott vendégtől lesz érdekes.
Ezt a lányt egyáltalán nem ismerem, de az óriási volt, amikor a testvéréről kérdezték, hogy mért nem jött el. XD

energy - 2016. 11. 20. 15:17

Jobb lett volna, ha az egészet le kell nyelniük, nincs kiköpés. Minek tesztek oda egy pohárnyit, ha egy korty is elég, amit utána kiköp? Ezek nem ételek, csak nem mérgező, ehető dolgok.

dochollywood - 2016. 11. 20. 15:55
Obscuriloquium - 2016. 11. 25. 19:06

energy: Nem, hanem vagy az átlag amerikai fogyasztó számára undorító “organ meat” (pl. nyelv, pénisz) vagy ismeretlen, egzotikus státuszú étel (pl. csípős paprikaszósz, szöcske, ruszli, bár pl. a balutot még nem merték vállalni) vagy nem megfelelő formában elkészített alapanyag (halturmix).

A madárnyálat én sem tudom, hogy az mi, vagy hogy került oda.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz