login |

Hírhétfő – The Night Shift 4. évad! Kevin Hart Presents: Hart of the City 2. évad!

2016. 11. 21. 09:22 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Hap and Leonard 1. évad, Lakástalkshow 1. évad, Clarence 2. évad (folytatás), BUMM! 2. évad
 • Premier: The Affair S3, The Librarians S3 (vendégblogger?), Fle Market Flip S8 + Finálé: Kevin Hart Presents: Hart of The City S1, 90 Day Fiancé S4, Keeping Up With The Kardashians S12, Supercar Superbuild S2, Bar Rescue S8, WAGS Miami S1, + volt Squidbillies-különkiadás, a Thanks-takin
 • Magyar premier – AXN: 12.07 CSI: Cyber helyszínelők (CSI: Cyber) 2. évad
 • A The 100 szinkronhangjai.
 • Felkerült a magyar Netflix-re az IRIS, az ugyancsak koreai Detective Alice és az első blikkre ígéretes argentin Estocolmo.
 • Úgy tűnik, hogy az Amazon streaming szolgáltatása is globálissá válik – legalábbis az biztos, hogy a The Grand Tour 200 országban is elérhetővé válik decembertől. Nyilván nálunk is.
 • Abban a cikkben, ahol leírták, hogy Meryl Streep 850 ezer, Robert De Niro pedig 750 ezer dollárt kap egy epizódért az Amazon-on The Nix-ben, szerepelt még pár színészfizetés: Lauren Graham és Alexis Bledel (Gilmore Girls) – 750 ezer dollár, Jonah Hill és Emma Stone 350 ezer dollárt kap a Netflix-es Maniac epizódjaiért, míg az állítólag 8. The Walking Dead-évadra is leszerződtetett Andrew Lincoln és Norman Reedus 650 ezer, illetve 550 ezer dollárt kap. Azt mondjuk nem tudom, hogy az összes részért, vagy csak azokért, amikben szerepelnek is, de az biztos, hogy a pár másodperces háttérszerep pontosan annyit fizet, mint a központi számukra. Kiefer Sutherland a Designated Survivor-ért 300 ezer dollárt kap részenként, ami országos sorozat esetében minden idők legmagasabb kezdő fizetése állítólag.
 • (Tényleg nem rosszmájúság, de ilyenkor kicsit más színben tűnik fel Sutherland válasza, amikor arra válaszolt, hogy miért pont a DS pilotját választotta, illetve a Gilmore-lányok esetében is fura belegondolni, hogy annak ellenére, hogy nagyon szerettek volna visszatérni a szerepbe (még ingyen is), nyilván csak akkor vállalták, ha jól meg is fizetik őket. (A fenti gázsi egyébként gondolom “per film” – ami részenként számítva még mindig nagyon jó, filmenként pedig kifejezetten olcsó, mozis mércével persze.) Szóval ez egy érdekes világ, hiszen hiába az ember szenvedélye és vágya valami, tudja, hogy meg is kell érte fizettetnie magát – persze ezért vannak az ügynökök és menedzserek.)
 • És, ha már színészpénzek, itt egy nagyon érdekes cikk arról, hogy mennyire megéri a színészeknek különféle rajongói találkozókra, konvenciókra járni. Olyasmiket említenek, hogy Norman Reedus akár 500 ezer dollárt is kaphat egy alkalomra (200 ezer garantált, a többi extra bevétel), vagy Matt Smith is kapott már 250 ezret – le is írják, hogy keletkezik a bevétel.
  Konkrétumokat a Firefly-os Jewel Staite mond, aki szerint egy tévésorozatos vendégszereplő 10 ezer dollárt kap egy 8 napos forgatásra, aminek ő a dupláját vagy tripláját is megkeresi egy 2 napos találkozón.
 • Az NBC berendelte a The Night Shift 4. évadját.
 • A Comedy Central berendelte a Kevin Hart Presents: Hart of the City 2. évadját, 8 részt.
 • Emma Stone lesz a Saturday Night Live műsorvezetője 12.03-án, zenei vendég: Shawn Mendes.
 • Adina Porter (Lee) beszél az American Horror Story S6 zárásáról.
 • A You’re The Worst készítője és színészei beszélnek az évadzáróról.
 • Interjú: Andrea Navedo (Xiomara – Jane The Virgin), Amy Sherman-Palladino (a Gilmore Girls készítője),  Jeremy Clarkson (a The Grand Tour egyik készítője), Ian McShane (American Gods),
 • Állandó szerep: Lucas Jade Zumann – Anne (CBC / Netflix), Jim True-Frost, Alicia Sixtos, Efren Ramirez – Monsters of God (TNT),
 • Vendégszerep: John ‘John Morrison’ Hennigan – Baby Daddy, Joel Johnstone – Timeless, Gillian Jacobs – Dr. Ken, Charlie Puth – Life in Pieces, Sherry Cola – I Love Dick (visszatérő),
 • Sorozatterv: Singularity – csatorna nélkül (gyártó: Sonar Entertainment), készítő: Anthony Michael Hall és Robert Downey Jr., főszereplő: Anthony Michael Hall, pilotrendező: Robert Downey Jr. Más infó nincs.
 • Steve Coogan produkciós cége, a Baby Cow megvásárolta Zadie Smith új regényének, a Swing Time-nak a tévés adaptációs jogait. Azt nem írják, hogy sorozatnak vagy tévéfilmnek tervezik, de a szkriptet az írónő írja. A könyv a barátság, zene és a valódi én története, London és Nyugat-Afrika között zajlik és két táncosnak készülő lányról szól – az egyiknek tehetsége, a másiknak ötletei vannak.
 • Roma Downey és Mark Burnett 24 órás sugárzású hit és családi tévécsatornát indít. A neve Light TV.
 • Újabb sorozatok indulnak a Viceland-en: a Payday (11.11) részeiben négy huszonéves életét látjuk egy fizetési időszak alatt (minden rész másik városban készül), a Big Night Out-ban (12.14) Clive Martin utazgat a világban és beszámol arról, hogy a bulizás miképp vált a fiatalok forradalmi és túlélési eszközévé, a Bong Appétit (12.15) pedig Abdullah Saeed műsorvezetésével cannabis-szal elkészítendő ételeket mutat be és fogyaszt vendégekkel és séfekkel.
 • Az Audience Network Fear(less) címmel rendelt be beszélgetős sorozatot Tim Ferriss, önsegítő guruval, amiben híres emberekkel a félelmeiken való felülkerekedésről és a nehéz döntésekről beszél. Vendégek: Bill Rasmussen, David Blaine, Bill Burr.

5 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2016. 11. 21. 10:26

Elsőre hirtelen Michael C. Hall ugrott be Anthony Michael Hall helyett, na az a párosítás számomra izgisebb lett volna, de kíváncsi vagyok így is erre a Singularity-re. Robert neve pedig már “megvett kilóra” :D

kiskiraly - 2016. 11. 21. 17:56
delilah - 2016. 11. 21. 21:07

Valaki tudna segíteni hol tudnám nézni a Channel 4-on futó The secret life of 4 year olds sorozatot? Nem letöltési linket kérek, csak valami tippet.. Köszönöm szépen!

naughtyl - 2016. 11. 21. 21:48
naughtyl - 2016. 11. 22. 19:29

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz