login |

A következő The Walking Deadek tartalmából

2016. 11. 22. 15:02 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: video,

Hahahaha. Az AMC nem csak a jövő heti epizódot reklámozó trailert készített, hanem egy, “az elkövetkező hetekben” címűt. Ezen azért nevetek, mert tudják, hogy a jövő heti téma hatalmas töltelék és nem az érdekli a népet, így nem is merték csak azt reklámozni. A vasárnapi részről itt a duma, a folytatás videója pedig a tovább mögött (bónusz jelenettel).

A körömrágós 7×06-ból itt egy tényleges, hivatalos videó:

9 hozzászólás Ne habozz!

sinyster - 2016. 11. 22. 16:22

Hirtelen a jövő heti rész jeleneténél csak néztem, hogy kik is ezek? :D Tara újra teljes alakos, míg a hapsi tuti lefogyott egy csomót szerintem. Csak a fejéről jöttem rá, hogy ő lehet az, aki.

dbew - 2016. 11. 22. 16:33

kabaré a 6. rész
mint vmi elbaszott paródia

Quantumleap - 2016. 11. 22. 16:57

dbew: Hogy tudtál előremenni az időben? Megosztanád?

Sheriff Hood - 2016. 11. 22. 18:04

Már csak azért sem értem ezt a nagy ellenszenvet a jövő heti “fillerrel” kapcsolatban, mert ha jó lesz a rész, akkor simán lehet, hogy ez lesz az egyik legjobb őszi epizód. Ha meg valakit nem érdekel Heath és Tara útja, akkor nem nézi meg és vagy nem veszít semmit, vagy olyan lesz ez is, mint Darylék az erdőben, hogy később derül ki, mi az igazi jelentősége.

Akárhogy is, a sok alapozás meg levegőben lógó szál közepette akár felüdülés is lehet egy karakterizáló epizód. Kérdés, mi értelme Heath-et alapozni, ha az őt játszó színész a 24-ben és mozifilmekben is játszik, ami miatt csak limitáltan elérhető a TWD számára. Értem én, hogy ő az alapanyagban egy fontos szereplő, de ez megint egy ostoba húzás csak ezért futtatni, ha a megformálójával nem tudnak tervezni.

Egyébként kinek tűnt még fel az eheti kísértetfalva Hilltopon? Miközben Maggie-ből instant vezérjelöltet csináltak egy éjszaka alatt, a bátor és tetterős hilltopiak küzül max. 2-3-at láttunk az ablakból nézelődni, mintha csak Mags, Sasha, Jézus és Gregory élne ott. Ehhez képest vagy 20 megváltót bezsúfoltak az epizódba statisztának, remek arányérzékkel. :)

Hellraizer - 2016. 11. 22. 18:44

Kibaszott szánalmas ez a rengeteg töltelék epizód amúgy, évadonként 1-1 még beleférne de hogy nekem 44 percen keresztül azt kelljen bámulnom hogy mi történik 2 emberrel akik olyan szinten mellékszereplők hogy erősen kell gondolkodnom hogy tudjam őket hova tenni az azért már durva,az elmúlt 5 rész történései belefértek volna 2 részbe, nyújtják mint a rétestésztát, Negan hatalmas forma, minden jelenete üt, de úgy érzem a készítők úgy állnak hozzá hogy “háát úgyis elviszi JDM a hátán a showt úgyhogy történésekre már nincs is szükség, bassuk tele az évadot töltelékrészekkel”
Most komolyan ki ez a rasztanéger meg a csaj?

cart - 2016. 11. 22. 20:44

Quantumleap: te kérdezel az időutazásról?! :D

jukare - 2016. 11. 22. 21:28

A promó 0:25-nél látható alakok, tisztára olyanok, mint ahogyan a “Whisperers” brigád van megrajzolva a képregényben. Nem lenne ez kissé korai? :-)

Aragorn83 - 2016. 11. 23. 20:23

Hellraizer

Mivel kérdésedben benn volt a “komolyan” kifejezést, ezért én komolyan veszem a kérdésed és megválaszolom.

A raszta néger neve Heath és Alexandria egy lakója, akit utoljár a 6. évadban láttunk.

A csaj neve Tara, aki még a börtön lerohanása idején a kormányzó csapatába tartozott. A kormányzó barátnőjének volt a huga és az fickó előzmény sztorijában láttuk őt először. Amikor viszont kitört a balhé és látta mit tesz a félszemű főgonosz Rickék csapatával, visszakozott, majd miután a főhőseink szétszóródva elhagyták a leamortizált börtönt, a káoszban csatlakozott az utolsók között távozó Glennhez, és már együtt indultak Maggie és többiek keresésére. Akkor futottak össze az Abraham, Rosita, Eugene hármassal.

judas - 2016. 12. 05. 23:54

Tara tetoválása azok a számok is jelenthetnek még majd valamit akâr.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz