login |

5 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2016. 11. 23. 17:10

Megnézem az utolső két részt, de nem emiatt a bemutató miatt, mert nagyon gyenge lett.

wellwellwell - 2016. 11. 24. 23:21

Lassan kezdem azt hinni h az hbo egyetlen dramasorozatos szabalya h emberek mennek a-bol b-be, kozben tortennek random dolgok amiket a nezo ugysem ert, de frankon lehet rola konteozni, a sorozat maga meg dogunalom.

winnie - 2016. 11. 25. 07:08

wellwellwell: ha dögunalom lenne, akkor nem néznék az emberek, annyira azért vannak racionálisak. nekem is van sok olyan, mások által dicsért sorozatom, amit egyszerűen nem értek, még hbo-s is. azokat nem nekem készítik, hanem azoknak, akik megértik.

xeo - 2016. 11. 27. 18:35

Mikortól lehet nézni a HBO GOn? :)

Atesz1987 - 2016. 11. 29. 07:39

Szerintem ez a sorozat olyan lesz, mint a Trónok harca. Megnézed egyszer, és az első évad gyakorlatilag azzal telik, hogy fingod nincs ki kicsoda, úgy hivatkoznak már az első résztől a többi karakterre, hogy még nem is láttad őket. Aztán második nézésre, amikor már ismered a végkifejletet, újra ütnek azok a jelenetek is, amiket addig, ahogy a poszt írója is írta, elintéztél egy vállrándítással. A Westworldben szerintem ezt a hatást akarták fokozni, lesz ami csak 3.-4.-ik nézésre fog értelmet nyerni, mert az számomra világos, hogy ebben a sorozatban nem lehet elbambulni egy pillanatra sem, a teljes játékidő tömény információ.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz