login |

Rory és a fiúk, fiatal férfiak

2016. 11. 26. 15:41 - Írta: human

16 hozzászólás | kategória: szavazás,

Csak egy random Gilmore Girls-kérdés, hogy jobban belegondolva szerintetek ki volt a legnormálisabb fiúja Rorynak. Ne feledjétek Dean húzását, vagy Jess megnemértettségét, na meg Logan “i’m rich, b*tch” viselkedését sem. Persze Rory sem volt angyal, de a választásai sem volt az igaziak.

Ki volt a legnormálisabb barát?

  • Jess (42%, 813 Votes)
  • Logan (35%, 674 Votes)
  • Dean (24%, 465 Votes)

Total Voters: 1,952

Loading ... Loading ...

16 hozzászólás Ne habozz!

Attila - 2016. 11. 26. 16:05

Szerinte meg Paul :D

Scott - 2016. 11. 26. 16:20

Nekem Marty volt a kedvencem, egyedül ő nem bánt vele szarul,

Dregnarr1 - 2016. 11. 26. 16:39

Egyiksem lett volna hozzá való, főleg nem Logan. Azt a részt sohasem értettem.

VanillaSky - 2016. 11. 26. 17:44

Papíron Dean, pusztán a normalitást figyelembe véve. Csak a kapcsolatuk volt olyan mint a gazda és a kölyökkutya esete, ahol néha jutalomfalatot néha meg újsággal egy suhintást kap a delikvens. Jess “életútját” tekintve más a helyzet, mire ő “normális” lett már nem voltak együtt, intellektuálisan viszont már a kapcsolatuk idején is egyenrangúak voltak.

bellarea - 2016. 11. 26. 17:52

Nemtom, de mióta Dean démonokra vadászik, jófej :D
Viccet félretéve, én mindig is Jessbe voltam belezúgva kb. 10 éves kislányként, Deant meg utáltam :D

len90 - 2016. 11. 26. 18:10

Én még csak a Winteren és Springen vagyok túl, de az ezekben a filmekben szereplő “Logan” tökéletesen illene hozzá…

moony - 2016. 11. 26. 18:16

én nagyon Dean párti voltam szinte végig. Jess nem volt a szívem csücske igazán sose. Logant egyébként kedveltem, de nem szeretem, amilyen Rory lett mellette. Így marad Dean.

E. - 2016. 11. 26. 18:25

Jess, egyértelműen. A kapcsolatuk idején még nem is, de már a 6. évadban is összeillettek volna, a revival-ben meg pláne. Ráadásul Rory miatta ment vissza a Yale-re, most pedig Jess adja neki az ihletet ahhoz, hogy mihez kezdjen.

Solya91 - 2016. 11. 26. 19:23

Nekem Dean volt mindig a tökéletes. Talán meg Jess kaphat egy kis esélyt, de Logan sosem volt szimpatikus számomra, mindig bekepzelt és lekezelonek tűnt. De lehet tévedek sorry…Nekem ez a véleményem.

szerintem - 2016. 11. 26. 20:39

jess-be en is szerelmes voltam, de nem a szineszbe, hanem a karakterbe. legjobban mondjuk logan nezett ki, de ez nem volt kerdes :)
dean engem idegesitett.

szoszilany - 2016. 11. 26. 21:06

Pont ezen gondolkoztam mostanában. Amikor először néztem a sorozatot (késő kamaszkoromban) imádtam Deant és Jesst is, és Logan minden megmozdulását gyűlöltem, még azt is ahogy nézett.
Most 30 éves fejjel újranéztem az egészet. Deant az elején cukinak tartottam, de nem tudott túllépni Roryn…el kellett volna fogadnia, és nem kellett volna Lindsay-t feleségül vennie, majd megcsalnia. Jesst egy kis toporzékoló kamasznak láttam végig, akit legszívesebben megráztam volna. A végén meg most az újban jobb, az oké :) és azt azért sajnálom, hogy vele nem teljesedett be a kapcsolat (vagy de? Sose fogjuk megtudni most már)
Logant viszont imádtam, mindig kiállt Rory mellett, és próbálta érvényesülni hagyni (jó, nem zavarta vissza a Yale-re, de attól még éreztette vele, hogy szerinte is vissza kéne mennie). Most az új részekben már más eset Logan, mert
SPOILER
mivel Rory a “másik nő” és nem is csinál úgy, mintha el akarná hagyni a menyasszonyát…ez azért csalódás.
SPOILER VÉGE
Mindenesetre szerintem a 7.évad végén hozzá kellett volna mennie Loganhez és kész :)

Csokoleda - 2016. 11. 26. 22:39

Az teljesen mindegy, hogy szerintem ki a hozzávaló, mert Rory számára egyértelmű, hogy az ő pasija Logan.
Ő ugyanis az egyetlen, akiért Rory tesz is, azért, hogy megkapja, tűr, hogy megtartsa (Logan családjának ellenszenvét is), ha haragszik is rá, túllép rajta, mihelyt kell (Logan ÉH brigádos ejtőernyős balesete, a kedvéért beolvas a fiú apjának, megvárja, míg visszajön Angliából és csak egyszer futamodik meg, pont amikor nem kellett volna, a lánykéréskor egy olyan álomért, amit nem tud elengedni. Dean a biztos pontja, de nem érti, hogy miért nem érti őt és miért nem éri be csak vele. Jessnek Rory a biztos elérhetetlen (ez inspirálja Jesst) de túl kiszámíthatatlan, Rory sose lép utána. Jess mindig csak a holtpontokon tűnik fel, mihelyt túllép azon, a fiú is eltűnik.
Szóval Logan az egyetlen, akinek ismeri a hibáit és ő is ismeri Roryét. Az más kérdés, hogy Rory szerintem egyfajta pasit keres(ne) méghozzá a nagyapjához hasonlót, mert lássuk be, neki ő volt az apaminta, nem az apja, nem is Luke.

blueberry - 2016. 11. 26. 22:47

Hm így érdekes a kérdésfeltevés, mert ha értelmezni próbálom a normális szót, és hogy kire illik ez a leginkább akkor az egyértelműen Dean. De Rory sosem esett a normális kategóriába, hogyha az a kérdés, hogy ki való hozzá a leginkább, mindjárt más tészta. Én mindig Jess párti voltam és szerintem inspiráló volt Rory számára, ő az aki mindig lépést tudna vele tartani. Logan egyértelműen rossz hatással volt rá, amellett, hogy karakter szerintem nagyon jól volt megírva, de nem tudtam elvonatkoztatni soha attól, hogy Jess volt a nagy kedvenc. (És bár Milo Ventimigliára sem rossz ránézni, de az utóbbi időben elég sok interjút néztem és Matt Czuchry valami elképesztően csodálatos, közvetlen és kedves mindenkivel.)

Az új részek közül még csak a Wintert és a Springet láttam, szóval nem tudom, mi a végkonklúzió, de még mikor a felélesztés előtt újranéztem a sorozatot és a hetedik évadot is, arra jutottam, hogy jó irányba vitték el Rory történetét a végére. Ha sorozatíró lennék, nem hiszem, hogy mindkét fő karakternek gyönyörű happy endet akarnék a végére, házasságot és gyerekeket, mert egyszerűen nem ilyen a világ még a mesebeli Stars Hollowban sem. Rory mindig független volt, nem a szerelem határozza meg elsősorban az életét, valahogy úgy “adja magát”, hogy ne legyen mellette A végső személy – legalábbis anno a sorozatban egyik srác sem volt az. Aztán meg ki tudja.

Nik23 - 2016. 11. 27. 12:49

Szerintem Dean volt a legrendesebb Roryhoz. Utáltam amikor Jess bekavart, későbbi Jesst már bírtam, akkor meg már Rory volt hülye. Logant először nem csíptem, de később már igen, aztán megint nem. Az a baj, hogy a készítők olyan figurákat tettel bele Rory életébe akik megvoltak Lorelainak is: Dean= Max, Jess=Luke és Logan=Christopher. Én egy új pasinak örültem volna legjobban, a való életben sem így van, hogy a volt pasik jöhetnek csak szóba. A három figurából kellett volna gyűrni egy újat, ne nem ezt a Pault ez egy vicc volt.

human - 2016. 11. 28. 03:53

“ne nem ezt a Pault ez egy vicc volt.” szó szerint egy vicc volt, mármint annak írták.

GodBadka - 2016. 11. 28. 09:23

Egyik se. Mindegyiknek voltak jobb és rosszabb momentumai is, meg aztán Rorynak is voltak érdekes húzásai. Valami negyedik… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz