login |

Délelőtti videó 2.: DC-crossover

2016. 11. 27. 11:33 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: video, , , ,

Tudom, hogy nagy az izgalom, és szerencsére ez az előzetes nem viszi túlzásba az ellenfélnek behozott földönkívülieket (Dominators – itt egy kép róluk, nem akarom főoldalon spoilerezni – oké, ez már jobb), akiknek nyilván megvannak a képregényes alapjai, de én ezeket egyszerűen képtelen lennék komolyan venni. Gorilla Grodd jöhet, mindenféle vicces maszkos és harisnyás és/vagy SM-ruhás idióta is nyugodtan, de ezek…

Oké, tudom, hogy nem is nekem készült, de ettől még kíváncsi vagyok mások véleményére. Előzetesen. Mert persze utólag kiderülhet, hogy rohadt jól sikerültek, meg egy Vandal Savage-nél csak jobbak lehetnek, szóval. A crossover új előzetese (lehet még újat mutatni?) a tovább mögött.

20 hozzászólás Ne habozz!

Edrick - 2016. 11. 27. 12:01

Nekem egylőre túl drámainak érződik. Mármint hogy a rossz értelemben; hogy azt akarják, hogy az legyen, de tudjuk, hogy a komoly drámával azért némileg hadilábon állnak. Az Arrow-nak idén megy (legalábbis jobban, mint az előző években), a LoT-nak is többé-kevésbé, a Flash-nek viszont iszonyatosan nem, és valamiért azt érzem, az utóbbihoz lesz leginkább köze ezeknek a részenek, és ha így gondolok rá, akkor én sem tudom komolyan venni. Ráadásul már nem tudok nem röhögni, ahogy és amikor Barry azt kiáltja “Aliens!”.

Szóval érdekel, nézni fogom – főleg az összeverődés miatt, de a többit még fenntartásokkal kezelem.

Pocok - 2016. 11. 27. 12:15

Nem nézem supergirlt. Most akkor besz*ptam? Ne is nézzem másik hármat sem?

winnie - 2016. 11. 27. 12:24

pocok: mi van? pont forditva. ha nem nezed, akkor a tobbit kell csak nezned. egyebkent meg nem kell semmit. aki nezi az arrow-t donthet ugy, hogy kihagy par reszt.

LoGi - 2016. 11. 27. 12:35

én az arrowt és legends of tomorrowt nem követem már, de a heti részüket meg fogom nézni.

Diapolo - 2016. 11. 27. 12:40

Kaszáltam mindegyiket, mert unalmas volt. Az Arrowhoz aztán visszatértem erre az évadra, de én ki fogom hagyni a crossovert. Nyilván lesz írás róla, azt elolvasom majd, de több nem kell nekem ebből.

Vielon - 2016. 11. 27. 13:03

A crossoverek általában jól sültek el nálam eddig…pl: arrow/flash…Barry ugratta Olivert a komolysága miatt, és vice versa (ezzel aranyosan jelezték, hogy mennyire más hangulatú elemeket gyúrnak egybe), volt kikacsintás..stb.

Ez a négyes party sem lenne rossz ötlet, de…

– nagyon más habitusú sorozatokról beszélünk, nagyon más történetvezetéssel, más fókusszal…érdekes lesz nézni, hogy ezekbe egyenként hogyan ültetik bele a “közös nevezőt”, ellenséget…

-a túl sok szereplő kérdést már a Legendsben sem tudták mindig kezelni…kicsit tartok tőle, hogy egy ilyen szuperhős rangadó, sok karaktert díszlet státuszba fog tolni..vagy, ha nem, akkor túl nagy falat lesz mindenkinek értelmes funkciót adni…

– alienek…hű…nem…nem és nem…..a Flash multiverzuma tálcán kínálhatna bármilyen veszélyes főellent…aki életszerű lehetne az összes történetben (supergirlt mondjuk már kaszáltam, így nem tudom, h merre tartanak éppen)…de ez az alienes dolog…túl direkt, kilóg a sorból, inkább vicces, mint komolyan vehető (hiába drámázták tele a trailert)…ennyi erővel lehetnének zombik is ( jöhet Liv is a buliba)….vagy szellemek (guruljanak be a Winchester fiúk az impalával)…..vagy vámpírok (gyertek Salvatore tesók ti is)…..

Természetesen nézni fogom, de eléggé tartok tőle, hogy csalódás lesz…

Balumedve - 2016. 11. 27. 13:22

A négyes kombónak csak a felét nézem. A kaszált felét továbbra sem szándékozom bepróbálni. A nézős felébe biztos belekezdek majd, de ha önmagukban értelmetlenek, akkor átugrom az egészet.

mse - 2016. 11. 27. 14:15

Sztem az alien-kérdés a legkevesebb, úgysem rajtuk lesz a lényeg, hanem hogy hogyan tolnak össze karaktereket 4 különböző sorozatból. Az, hogy az ellenség érdektelen még jó is lehet, legalábbis részemről.

Az Arrow az egyetlen amit dobtam (eddig, a Flash is néha elgondolkodtat, hogy miért is nézem, a többi minimum a nekem való fun-t tolja), most meg azon filózom, hogy tegyek-e kivételt vagy sem. Tudom, hogy 100. rész, meg apjafüle, de komolyan, ez a sorozat csak az idegeimet tépkedte már jó ideje, és megkönnyebülés volt letenni. Ezt a részt is legszívesebben csak egy-egy jelenetben nyelném.

DarkEagle - 2016. 11. 27. 14:33

Most nem azért Winnie de egy Doctor Who-ban miért nem csinálnak lázadást az emberek pl Dalekok miatt? Elvégre guruló kukákról beszélünk mégis halál drámain vannak tálalva és ugye teljes mértékben át is jön a dráma. Ennyi erővel szóljuk le a Predator vagy akár az Alien filmeket is hiszen nagy különbség nincs ezek meg a crossoveres Dominátorok közt. :D Sosem értettem ezt a logikát. Utóbbiak elismert filmek, sorozatok de itt megy a rinya hogy röhejes néznek ki és nem lehet őket komolyan venni.

Elhihetitek nekem, ezek így néznek ki a comic-ban is csak sokkal sárgábbak, ráadásul a soriban még csak nem is full CGI-ok ami azért nem semmi munkára utal! És megnyugtatok mindenkit hogy ezek nem azok az idegenek akiket nem lehet komolyan venni, szóval ha nem sül el valami jól velük kapcsolatban az csak a készítők hibája lesz.

Szóval hagyjuk már ezt a “Nem tudom komolyan venni.” hülyeséget mikor a blogon tele van jó pontokkal egy csomó scifi sorozat. Kicsit igazságtalannak érzem.

Egyébként nekem nagyon nagy elvárásaim vannak a crossoverrel kapcsolatban hiszen lényegében egy Igazság Ligát kapunk és az egész a csapat dinamikán fog múlni. Ráadásul arra vagyok a legjobban kíváncsi hogy ez milyen hatással lesz a többi sorozatokra ahol még nem voltak idegenek bemutatva tehát Supit leszámítva mindre. :D

Szóval a lényeg, hogy nem vágom miért lógna már ki az idegenes téma a sorozatból mikor mást már be sem hozhatnának hiszen csak ez a rész hiányzik, arról nem beszélve hogy ez egyenes út lehet akár a Green Lantern Corps-ra. :D Alapból hogy lehetne máshogy összehozni egy 4-es crossovert ha nem egy komoly ellenséget tesznek be? Ha csak Grodd sereg jönne oda nem kéne mind a 4 sorozat és így tovább.

Lényegében csak a Supergirl képes komoly ellenfeleket felmutatni! Így nem csoda hogy a Dominátorokra esett a választás.

DarkEagle - 2016. 11. 27. 14:40

Egyébként nálam alapból 2 ponttal kevesebbel indul a crossover mivel a Supergirlt nem használják ki rendesen. Minden soriból van legalább 4 ember ráadásul a felük totál felesleges és onnan ahonnan kéne egyetlen egy szereplőt hoznak csak. Mondjuk valamilyen szinten érthető hiszen a Supergirl stáb egy magában elbánna a Dominátorokkal de akkor is kihagyott ziccernek érzem hogy nem jön se J’onn se Alex, se Winn, se Mon-El, se Miss Marsi se Superman. :D

wirth6 - 2016. 11. 27. 15:10

winnie: gondolom pocok arra lett volna kíváncsi, hogy vajon tudja-e majd követni a történetet, ha a Supergirlt nem nézi, hiszen a crossover első része a Supergirlben lesz majd.

mse - 2016. 11. 27. 16:21

A Supergirlnek lesz a legkevesebb köze a crossoverhez a hírek szerint, ugye karakterben is csak Karát hozzák át (tényleg hiányzik, hogy onnan más nem jön különben), de a rész maga is jórészt klasszikus heti epizód lesz, és csak nyomokban vezeti fel a crossovert Barry meg Cisco berobbanásával valahol. Szóval azok moroghatnak a legkevesebbet, akik csak azt nem nézik.

DarkEagle - 2016. 11. 27. 16:32

Supergirl rész is főszál lesz mármint a sorozat főszála és az utolsó kb negyed óra kapcsolódik csak a crossoverhez. De szerintem egy részt mindenki kibír aki nem nézi. Bár én továbbra is azt mondom, hogy úgy beleugrani egy sorozat részébe hogy az előtte levőket nem látja hülyeség. Csomó dolgot nem fog érteni és ront az élményen. Legalábbis nekem rontana, az tuti. Állandóan csak azt kérdezném hogy ez meg meg az mi meg ki meg miért így meg úgy vannak a dolgok és ez főleg azokra igaz akik egyáltalán nem ismerik a képregényeket hisz akik ismerik azoknak alig lesz benne újdonság legalábbis karakterek terén.

lesliemagpie - 2016. 11. 27. 18:29

Hát én ezért biztos végig nem nézem a Flash harmadik évadját, meg a Zöld íjászt a második évadtól, meg a Supergirlt az elejétől kezdve :/

Brynden Rivers - 2016. 11. 27. 18:30

A címről valamiért a Plants vs. zombies jutott eszmbe :)

heidfeld - 2016. 11. 27. 20:54

Ezekből hármat nézek. Most a Supergirl a legjobb, nagyon sokat javult. Zöld Íjász nem érdekel, de egy rész még talán nézhető.

hokuszpk - 2016. 11. 27. 21:52

olyan Támad a Mars! feeling.
de nem a mozifilm, hanem a flipper, ( “vedd le rólam a mocskos mancsod ! – de mind a nágyet ! ” ) az még a mozifilmnél is viccesebb.

winnie - 2016. 11. 28. 04:39

“Szóval hagyjuk már ezt a “Nem tudom komolyan venni.” hülyeséget mikor a blogon tele van jó pontokkal egy csomó scifi sorozat. Kicsit igazságtalannak érzem.”

nem tudok és akarok máshoz hasonlítani. önmagában kell megítélni a dolgokat. megláttam és röhejesnek éreztem, ennyi. hazudhatnék, de minek?

hokuszpk - 2016. 11. 29. 09:08

utolso negyedora ?
jo lesz az 1 percnek is :)

bobi64 - 2016. 12. 01. 17:56

azért tűnt nevetségesnesnek, mert az is…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz