login |

18 hozzászólás Ne habozz!

judas - 2016. 11. 29. 18:23

Félévadzáró felé ballagván kezdenek sebességet váltani!

Silas - 2016. 11. 29. 18:35

borzalom amit művelnek idén.. szánalmas

Mark Bolt - 2016. 11. 29. 20:24

Kedd van, és még nem láttam az aktuális epizódot. 6 év alatt ilyen nem fordult elő. Nem tudom hogyan fogom előszedni, egyszerűen hányingerem van ha belegondolok. Kábé olyan mint egy megunt barátnő, akivel randizni kellene. :D

Azon gondolkodom,hogy megvárom az évad végét, akkor végigpörgetem az egészet, csak hogy nagyjából lássam hogy halad a sztori, és akkor a 8. évad tiszta lappal indul.

csika7 - 2016. 11. 30. 04:23

Next episode in the Walking Dead : Walk, and walk…. and Walk…. and Koral and Carol and Rick cying and.. XDXDXDXDXD

derelye vágó - 2016. 11. 30. 08:59
evergreen976 - 2016. 11. 30. 16:58

90% az esélye hogy ebben az évben, a fél-évadzáró után kaszálom.

evergreen976 - 2016. 11. 30. 17:00

Mark Bolt: azon filóztam, ha össze kéne vágnom az eddigi részekből egy epizódnyit, az hány perces lehetne?40?Vagy még az is sok? XD

winnie - 2016. 11. 30. 18:03

90% az esélye hogy ebben az évben, a fél-évadzáró után kaszálom.

nem jó taktika. előtte kell, hiszen jó eséllyel abban lesz valami, ami miatt érdemes tovább nézni. persze, ha ez a cél, akkor nem szóltam:)

winnie - 2016. 11. 30. 18:03

“csak hogy nagyjából lássam hogy halad a sztori, és akkor a 8. évad tiszta lappal indul.”

nekem volt több ilyen sorozatom, ahol egy idő után hagytam az adott szezont és belekezdtem a következőbe. nyilván a homeland a tipikus példa, de más is volt. nem rossz taktika.

denton88 - 2016. 11. 30. 22:03

Előző évad első és útólsó részét néztem meg.idén megint reménykedte és az első kettőt megnéztem. Szánalmas. Talán az útólsót megint megnézem. Fura hogy a junkin hétről hétre irnak róla. Még így is sokan nézik? De akkor be lehetne hetibe a barátok köztet is meg a budapest éjjel nappalt 😊

winnie - 2016. 12. 01. 07:42

denton88: a the walking dead amerikában is a legnézettebb sorozat, nem meglepő, hogy itthon is az a netezők között. próbálunk arról írni, amit ki lehet beszélni, és valamiért a twd-t ki lehet. nem sok olyan sorozat van, amit hetiben ki lehetne beszélni.

viszont napi sorozatokról nem írunk – nem mintha arra lenne igény itt.

denton88 - 2016. 12. 01. 12:08

Winnie értelek. Így viszont ti is hatással vagytok az itthoni nézőkre mert sokunknak nincs ideje amcsi oldalakat böngészni hogy mik a jó sorozatok csak azt látjuk hogy itt állandóan a twd megy akkor biztos ez a legtutibb. Hát nem…nézelődtem egy picit és láttam hogy egy csomó érdekes dolog megy vagy érkezik. Ha szavaztatnátok én biztos arra szavaznék hogy.pl csínáljatok mars kritikát még ha gagyi is mint még egy újabb twd de lehetne másik 10 et felsorolni. És azért azt se felejtsük hogy nem feltétlen kell a tömeggel haladni, had nézze a sok hülye amcsi ettől még itthon nem kötelező
Olvasva a hozzászólásokat sztem sokan egyetértenek velem

judas - 2016. 12. 01. 15:49

Aki két évadból a saját bevallása szerint megnéz jóestben négy azaz négy(!) részt – majd utána elmondja,hogy mi is itt a frankó és mi mást kéne itt tenni az azért egy rohadtul érdekes szituáció szerintem.
Persze mindenki úgy véleményez egy sorozatot ahogy neki tetszik ehhez mindenkinek nyilván joga van, kaszálhatja azt az első évad után folyamatosan vagy átpörgetheti hat perc alatt részenként, majd abból szakérthet belőle.
De ezek miatt így sosem lesz ez már egy hiteles kerek egész történet hacsak a maga számára nem..

És igen, sokan nézik – méghozzá gondolom a többség végig mind a 41 percét.

jazzer88 - 2016. 12. 01. 16:50

Judas azért mert te megrögzött Walking Dead fun vagy még nem kell felkapni a vizet ha leírja valaki a véleményét. a négy azaz négy rész úgy jön ki ahogy nekem is, meg ahogy olvasom már a legtöbbünknek is. kaszáltunk egy évadot aztán reménykedve visszatérünk, belenézünk, elolvassuk a kritikákat, megnézzük a következő részek trailer-eit és úgy döntünk hogy ennyi volt. én átpörgetem, Te rajongó vagy, kíváncsi lennék egy olyan filmkritikusra aki még egy részt sem látott. Leültetni és eddig végignézetni az összes részt. Vajon mit írna, hol tart most a walking dead? Vannak e az új karakterek, színészek annyira érdekesek mint az első pár évadban? megy e bármerre is ez az egész sztory? van e még bármi scifi,horror ebben az egészben, vagy csak feleslegesen szédelgő zombik vannak akik segédkeznek egy szenvedő, lassú drámába amiben egyre gyengébb szálak futnak, egyre gyengébb karakterekkel, ötletekkel, színészekkel. Mennek-megállnak.megpróbálnak letelepedni, jön egy diktátor, kinyírja a fél csapatot, továbbmennek, letelepednek nincs jobb ötlet, jön egy horda zombi, meghal a fél csapat…

judas - 2016. 12. 02. 12:12

jazzer88
Egy olyan szitura én is kíváncsi lennék aki hirtelen felindulásból most darálná le az egész sorit és milyen véleménnyel is kelne fel utána abból a fotelből na az érdekes lenne.

Továbbra is tartom – mindenki véleményét tiszteletben tartva-, hogy úgymond két rész megnézése után +háromba belepörgetve azért egy évadról kritikát megfogalmazni egy kissé felületes mutatvány – legyél akár hardcore fan vagy egy mára kiábrándult néző bárakármi mindegy is ha egy 16 fogásos lakomából két falat után te eldöntöd, hogy az úgy szar ahogy van, ott nem biztos, hogy a szakácsot kell elővenni, hogy hol is van itt kérem a probléma.

jazzer88 - 2016. 12. 02. 12:52

Judas , igazad van, úgy döntöttem megnézem ez az évadot, aztán meglátjuk :)

judas - 2016. 12. 02. 21:13

jazzer88 Yessz!!Big like!!:)

amazemez - 2016. 12. 04. 11:14

jazzer, lehet, hogy elvakult walking dead fanok vagyunk, te meg a kaszálók többsége viszont elvakult walking dead ellenes. Akkor melyik a jobb? Attól, hogy nektek nem tetszik, és szerinted unalmas, másnak nem az. Másnak lehet, hogy a te kedvelt sorozatod unalmas. Majd az oldal szerkesztői eldöntik, hogy miről irnak. Én nem nézem azt a marsot, vagy akármilyen sorozatot amit emlllítettél, de nem fogok oda irni, hogy ne irjanak erről, mert unalmas. Ha te nem nézed a walking deadet te se irkálj ide ilyen egyszerű. Értelmes ember amit nem ismer, vagy nem lát szerintem arról nem mond véleményt. És igen ez az évad lapos, hiába elvakult walking dead fan vagyok látom én is, de néha kell ilyen is. Az előző évad meg szerintem az eddigi legjobb volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz