login |

Mom: kezdett a 4. évad

2016. 12. 04. 16:16 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Csak a teljesség igénye miatt, vagyis az arra való törekvés során végül csak megnéztem a Mom premierjét, de… nem is tudok igazán rosszat mondani róla. Még pár év, és ottragadok majd véletlenül előtte? Idén több esélyt láttam erre, mint eddig bármikor.

mom-s4-1

Továbbra is volt alkoholistákról szól, akiknek nem az igazi az élete. Viszont minden eddigi belenézéskor valami kemény téma volt előtérben, de ebben a premierben most ezt nem erőltették túl. Teljesen hagyományos sitcomepizód volt, közepes, de fogyasztható poénokkal.

Arról nem is beszélve, hogy William Fichtner mi a fenét keres itt? Pedig csak sima mellékszerepnek tűnik, és a főszereplők sem rossz színészek, de Fichtner teljesen feldobta a premiert számomra. Gondolom nézőknek, nem volt meglepetés a jelenléte, hiszen itt már visszatérő karakter volt a történet szerint, és a szerződése szerint is állandó lett idénre.

mom-s4-2

Az az igazság, hogy kezdenek elfogyni a hagyományos közönség előtt felvett, alánevetős sitcomok. Mármint a nézhetőek. Elég csak elnézni az idei felhozatalt, amiben a Kevin Can Wait ki tudott emelkedni. Szóval hiába közepes a Mom, mert az, egyszerűen az országos tévéken a vetélytársai hullanak el lassan, és így tör előre.

(Tudom, a többieknél is ez van, de nagyon durva, hogy már csak 18:30 egy rész, ennyit növeltek a reklámblokkokon.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz