login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Fury - 2016. 12. 06. 09:29

Ez mindig dupla rész lesz vagy csak most, az évadkezdésnél?

Azita - 2016. 12. 11. 21:05

Rengeteg ilyen jellegű sorozatot látam már.De ez mindent visz..A zene, a hangulat,a színészek. Gilian Anderson fantasztikus!!
Hiányozni fog…

szerda - 2016. 12. 30. 00:51

Az első memóriás vezérfonálon felhúztam magam, olcsó trükknek tartottam. A végére megbarátkoztam vele. Szakmai szempontból tök profi az egész terápiás megközelítés, sztem nagyon szépen kötögették össze a szálakat. A vége meg engem nagyon felkavart, de örülök, hogy hagyták, hogy Peter/Paul karaktere hű maradjon magához. S továbbra sem tom eldönteni, h Gilian Anderson v Jamie Dornan volt szexibb az egész sorozatban (mekkora bravúr már, h egy ilyen sérült, beteg valakivé vált karaktert is sikerült “megszerettetni” a nézőkkel, azaz a saját nevemben beszélve velem. Elérték, hogy tök hülyén érezzem magam ettől, h undorító és félelmetes, közben meg sajnálom is szegényt. Bravó!) Hiányozni fog.

zetevar - 2021. 10. 04. 12:12

Nem tudok belekötni. néha elaludtam, annyira lassú volt, de a lassúságának is megvolt a helye én meg túl fáradt voltam…
Tökéletes volt minden részletében.
GA zseniális. A magam részéről nem értem a Jamie Dornan körül kialakul hype-ot, mert sztem nem vonzó, de még csak nem is jóképű, ám láthatóan ezt mások máshogy gondolják, szóval elfogadom.

Aqua - 2021. 10. 09. 20:35

1. evad tetszett, 2. evad sajna dög unalom volt, 3. evadra kicsit osszekapta magat a sori, a vege engem is felkavart, bar egy percig sem kedveltem meg Peter/Pault.
Hogy ki a szexi a sorozatban? A hatulrol lelőtt rendőr, akit még talan az 1. evadban lőttek az ír bűnözők. Na, Ő szexi 😃

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz