login |

Emlékeztető: Különvélemény 1. évad

2016. 12. 06. 21:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 22:00. Prime. Minority Report – 1×01 (pilotkritika: winnie – 3,5/10, human – 4/10 + szinkronos promók + szinkronhangok)

Egy kis Person of Interest, egy nagy Almost Human és egy kis Sleepy Hollow – a Minority Report jó kis, jövőbelátós, nyomozós sorozatnak tűnt, aztán lett, ami lett, de azért biztos, sokaknak be fog jönni a filmből, illetve a Philip K. Dick-regényből adaptált sztori. Vagyis, ugye, nem adaptáció, hanem szerves folytatása a filmnek.

Annak ellenére, hogy kaszáltam, a (dupla) finálé nagyon bejött, és korrekt lezárást is hoz, ha valaki ettől tenné függővé azt, hogy belekezd-e a sorozatban. Amikor elkezd átívelni a sztori, akkor az MR is érdekesebbé válik.

minority-report

1 hozzászólás Ne habozz!

Mark Bolt - 2016. 12. 07. 23:37

Megpróbálkozom vele. A plakátból az jön le, hogy brazil szappanokat szégyenítő ejekandi túltengés van pasikból, ami sok jót nem ígér, de egy pilotnyit megkockáztatok, mert a technikai megvalósítás az izgat. Meg mégis sci-fi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz