login |

3%: az eredeti websorozat

2016. 12. 07. 17:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video, websorozat,

A Netflix újonca, a 3% (itt írtam az 1. évadról) érdekes és potenciállal teli sorozat, amolyan The Hunger Games / Maze Runner / The Divergent-mixtúra – azonban még ezen filmek előtt tették le az alapjait, ugyanis az egész egy 2011-es websorozat alapján készült.

A tovább mögött megnézhető (angol felirattal) a 3%-websorozat – 3*10 perc. Természetesen mások a szereplők, és a próbák is, de talán a karakterek nem annyira.

2 hozzászólás Ne habozz!

tanaka - 2016. 12. 07. 18:09

“… amolyan The Hunger Games / Maze Runner / The Divergent-mixtúra – azonban még ezen filmek előtt tették le az alapjait, ugyanis az egész egy 2011-es websorozat alapján készült.”

én ezt a mezőnyt mindig a Battle Royal leszármazottjának tekintettem

winnie - 2016. 12. 07. 18:36

tanaka: szerintem a BR csak a hunger games párviadala kapcsán kerülhet a képbe. ott egyértelműek a párhuzamok, de a körítés már másmilyen. viszont a divergent már nem ilyesmire koncentrált, ott kiválasztási folyamat van, amit társadalmi igények indukálnak. a 3%-ban sincs semmilyen BR-szerű párviadal, csak a társadalmi szükség miatt ki akarnak választani pár embert, akik az elitbe kerülhetnek. a maze runner labirintusában sincs BR-szerű.

a 3% kapcsán a hunger games a nyomortanyák kontra elit központ viszonylatban kerülhet elő, valamint annyiban, hogy itt a 20 évesek bekerülhetnek egy jobb világba, ott pedig egy kiválasztottal történhet valami jó, de ez is más jellegű.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz