login |

Pilot: The Hindenburg Explodes

2016. 12. 08. 18:10 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

WTF. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy ez pontosan mi volt. Talán ez a jó? Az Adult Swim egyik új sorozata, illetve pilotja szokás szerint meglepett, mivel ők eléggé elszállt darabokat tudnak szállítani.

hidenburgg1

A hivatalos leírás ez volt: a sorozat a hírhedt Hindenburg léghajóról szól. Pontosabban annak utolsó, 1937-es útjáról Németországból New Jersey felé, ahol felrobbant anno. A középpontban a léghajó elég szokatlan legénysége és utasai lennének.

Na most, nem elég, hogy már a pilotban odaérnek, de vagy 5 történetet mutatnak be nekünk a 10 perces játékidő alatt. Komolyan, van itt időutazó, Hitler életére törő merénylő, elszabadult múmia, a léghajóra féltékeny Wright-testvérek. Maguk a poénok nem annyira erősek, de olyan mennyiség van belőlük, hogy az Angie Tribeca ugrott be a nézése közben, arra hasonlít a leginkább.

hidenburgg2

A fentieken kívül olyan mennyiségű cameo-t kapunk, hogy már csak amiatt érdemes megnézni. Rengeteg komikus tűnik fel pár pillanatra, szóval sokszor csak az feldobja a jelenetet, hogy “jééé, ő is??”. Pár lelőttem képben, de ez semmi. Minden komédia rajongó nézzen bele, csak 15 perc az egész.

hidenburgg3

Pontozni nem tudnám, mert ez egy tömör massza volt, nem pedig igazi pilot. A folytatás? Fogalmam sincs, ezek után mennyire érdekel, de ezt a pár percet nem bántam meg kicsit sem.

A pilot megnézhető az Adult Swim oldalán is, ahol értékelni is lehet, és az értékelések összegzése után kerül majd sor az esetleges berendelésre.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 12. 08. 21:29

elég szokatlan, mit ne mondjak, de nem tudtam értelmezni a végét, hogy akkor hogy lesz ebből sorozat. azt hittem, hogy az utat fogják megmutatni még akkor is, amikor tudtam, hogy felrobban a hajó, de a történéseket úgy mutatták be, mintha nem lett volna időugrás, pedig közben egy csomó utat megtettek.

lehet, hogy ez egy esszenciája volt a sorozatnak, afféle prezentáció, és epizodikusan bővebben kifejtik a fedélzeti sztorikat?

gromit - 2016. 12. 08. 21:48

(a címből kimaradt egy n)

polovcev - 2016. 12. 09. 14:39

Én sem értem ebből, hogy akarnak sorozatot, hacsak nem lesz az egész évad flashbackek sorozata.
Akárhogy is, nézni biztos nem fogom, mert szerintem lehangolóan gyatra lett. Tőlem belepakolhatnak annyi ismert arcot amennyit akarnak (a Con Man elég jól megoldotta), de ez nem az én világom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz