login |

Kevin Can Wait – 1×11: Kiszállás

2016. 12. 13. 18:21 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

De szép volt, amikor pár héttel ezelőtt még azt hittem, hogy az Adam Sandleres borzasztó rész után tovább folytatódik az a kommersz szitkom, amit érdemes nézni. Gondolom, a címből kitalálható, hogy nem ez történt.

Nehéz megmondani, hogy min csúszott el a sorozat. Nem egyértelmű, hogy a 8. rész környékén érkezett új showrunner mit követett el, de valahogy elkezdtek nem működni a viccek. Mindenki le lett kicsit egyszerűsítve és valamivel agresszívabb lett a humor? Például az utóbbi részekben már egyáltalán nem érthető, hogy miért tart ki Kevin mellett a felesége.

Igazából egy dolog lett feltűnőbb: a barátok és az eddigi elfedett gyerekek is jobban előtérbe lettek helyezve. Pedig nem ők voltak a sorozat erőssége. Arról nem is beszélve, hogy a kicsit hétköznapi poénokból átmentek a véletlenszerűek felé.

Nincs pénze a szereplőknek? Gond egy szál se, mert ha épp olyan heti rész ugrott be az íróknak, amihez kell 5000 dollár, az hipphopp, megvan mégis. A végén meg persze elsöpörik az egészet, lenullázva minden történést. És rengeteg hasonló akad, amik inkább céltáblán kidobott ötletnek tűnnek, nem rendes koncepciónak.

Mindegy, legalább lesz idő valami másra, nem? Mondjuk ez minden kaszánál kijelenthető, de igazából jó aláröhögősből mostanában elég nagy hiány van. Jó komédiák vannak, ne értsetek félre, de azok főleg a filmszerű egykamerás műfajban találhatóak meg, nem a közönség előtt felvettek között.

5 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 12. 13. 18:45

én még nem kaszáltam, de a legutóbbi 3 rész nem lett túl jó.

és igen:

“Igazából egy dolog lett feltűnőbb: a barátok és az eddigi elfedett gyerekek is jobban előtérbe lettek helyezve”

szóval lehet, hogy ezért volt a showrunner-váltás, mert james a családi szálat akarta. kár lenne érte. nem mondom, hogy nem voltak jó pillanatok a barátokkal és olykor a gyerekek is működtek, de nem kellenek ők ide.

Deny - 2016. 12. 13. 20:04

Én is kiszálltam. Valami tényleg más lett, és nem tetszik. Valahogy most egyáltalán nem találom viccesnek.

“jó aláröhögősből mostanában elég nagy hiány van.”

Tudom, hogy már írtál róla, de szerintem a Mom zseniális. Én egyáltalán nem tartom közepesnek, de hát nem vagyunk egyformák :D

kharon - 2016. 12. 14. 17:27

Én el se kezdtem.
Elég ezt a csávót látni minden nap, amikor a comedyre kapcsolok…

winnie - 2016. 12. 14. 17:37

Egem inkább a szokott érdekelni, hogy milyen mondatokat írnak neki. Ha vicceseket, akkor jöhet nyugodtan. Ha nem, akkor felőlem bárki lehet.

elliot - 2017. 03. 24. 19:21

Nem nézem a sorozatot, de mivel nagy KoQ rajongó vagyok (tudom, tudom…), ezért most a finálét meg kell néznem, mert Leah Remini lesz a sztárvendég.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz