login |

Délelőtti videó 4.: A néma völgy

2016. 12. 28. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

A norvég és az amerikai változat után január nyolcadikán kezd a magyar HBO-n a román feldolgozás. A 10 részes Eyewitness és a 6 részes Øyevitne után ez már csak 4 epizód lesz – a tovább mögött a szinkronos promó. Na, ebből azért szívesen megnéznék egy magyart is, bár az erdős tájak lehet, hogy felejtősek lennének.

3 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2016. 12. 28. 12:39

Valaki magyarázza el nekem, miért van ilyen sok verzió, a szinkron miért nem elég.

winnie - 2016. 12. 28. 13:10

energy: azert, amiert a valotarsak a legnezettebb sorozat itthon, es a holland valtozat senkit nem erdekelne. vagy a finn aranyelet sem. az adott orszagok nezoit altalaban az adott orszag sorozatai erdeklik jobban.

nekunk alapbol mindegy, hogy a norveg, roman vagy amerikai verziot nezzuk meg, bar nyilvan az amerikait valasztanak tobben, de a romanok a romant, az amerikaiak pedig inkabb az amcsit neznek meg.

yeeeyha - 2016. 12. 28. 18:44

Engem kifejezetten érdekel, mert kábé 4 részben elmesélhető sztorinak tűnik az egész :D
Az Eyewitness elég gyengécske, ez hátha jobban bejön.

@energy: ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy miért pont _ezt_ a sztorit kapták így fel: a sztori érdekes és alapból erős atmoszférát ígér (eyewitness-nél itt ment nagyon félre).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz