login |

Még több Gilmore?

2016. 12. 30. 21:15 - Írta: human

25 hozzászólás | kategória: hírek,

Bár a sorozat készítői azt mondták, hogy a Gilmore Girls: A Year In The Life vége pont az volt, ami anno elképzeltek a legvégére, nem zárták ki a folytatást. És most a Netflix Twitterén is mintha céloznának egy új szezonra. Legalábbis az alábbi (spoileres, szóval tovább mögötti) kép alapján erre tudnék tippelni én is.

25 hozzászólás Ne habozz!

VanillaSky - 2016. 12. 30. 21:53

Remélem nem! Nem is emlékszem, hogy utoljára mikor csalódtam ekkorát sorozatban, Talán a Dexter utolsó évad vagy a minősíthetetlen Scrubs 9.

Edrick - 2016. 12. 30. 21:57

Hát vagy folytatásra utalnak, vagy csak poénból összedobtak egy ugyanolyan plakátot, mint amivel még a 6. évadban April kereste Luke-ot. Konkrétan csak a képeket cserélték ki :D

mmalna - 2016. 12. 30. 22:08

Inkább ne, nem bízom már a készítőkben.

bara - 2016. 12. 30. 22:11

Harmatos célzás ez. Ej, ne fanyalogjunk, nem muszáj követni, ha már nem tetszik, de évi 4 rész dózisban szerintem egész jópofa lenne. Ráadásul frappáns, de bosszantó volt a lezárás, évadfelvezetésnek jobb lenne, mint sorozatfinálé cliff-nek.

DarkEagle - 2016. 12. 30. 22:15

Amíg GG szintet hozza tőlem lehet újabb 7 évad is akár. :D

kirby13 - 2016. 12. 30. 22:33

tavasz tizenö tperc, és kasza
valami megváltozott? lehet én

kirby13 - 2016. 12. 30. 22:40

az első, második? évadot real time követtem, persze magyar idő szerint :) az m1-en, vasárnaponként adták 17-18 között 2002 vagy 2003 környékén
szerelem első vérig volt, megbabonázott a kék szempár

Diapolo - 2016. 12. 30. 22:52

Folytassák, de ez az évi 4 rész lenne a megfelelő szerintem. Nekem tetszett az új is, a GG feeling végig meg volt és az érdekelne, hogy mégis ki az apa.

len90 - 2016. 12. 30. 23:05

Szerintem ez az apa kérdés nem nagy rejtély: Paullal nem találkozgatott, a Wookiee kosztümös kaland 1 egész évszakkal korábban volt, egyedül azt játszhatnák be, hogy Jess-el is volt egy kis papás-mamás, amit nem mutattak…

Egyébként én is úgy vagyok, az “A Year in the Life” színvonalán nem kell több folytatás, a sorozat színvonalán viszont jöhetne, ha még innen sikerül visszatalálni…

human - 2016. 12. 31. 04:35

Edrick: a szöveg az, igen, viszont nem hiszem, hogy poénból tették volna.

El Diablo - 2016. 12. 31. 09:47

Felejtsék el! Ez a négy részes folyatatás is harmatgyenge lett.

winnie - 2016. 12. 31. 10:00

El Diablo: éppen azért lehet, hogy ez jó lesz, nem? nincs olyan sorozatos törvényszerűség, hogy egy rosszat csak rossz követhet:) reménykedni mindig lehet, sőt, kell.

de egyébként én is csak azt tudom mondani, amit fent, hogy szerintem ez az a kérdés, amire mindenki ugyanazt tudja mondani. akit érdekel a folytatás, az igent mond, mert nézni akarja. akit nem érdekel, az pedig megvonja a vállát, hogy felőle jöhet, ő úgysem fogja nézni. fura lenne, hogy valaki csak azért nem akar folytatást, mert nem képes magától kaszálni egy sorozatot:)

Dregnarr1 - 2016. 12. 31. 10:23

@winnie: Ez nem erről szól szerintem, hanem arról, hogy ha van egy elképzelt univerzum, ami szépen ki van dolgozva, és teljességében jó érzéseket vált ki az emberből (ha le van zárva – ha nincs, ha rosszul van leszárva – ha jól), akkor ha ebbe az eszményi képbe belerondítanak azzal, hogy tágítják ezt a világot úgy, hogy a folytatás már ront az arról az univerzumról az ember magában alkotott összképén, akkor annak nem igazán örül.
Mert inkább emlékezek vissza egy befejezetlenül hagyott, hamar véget ért firefly-ra, mint egy olyanra, aminek volt 4 király évadja, meg 4 botrányos úgy, hogy a 6. évadnál kaszáltam.

Harmadik verzió meg az, hogy rajongóként megnézem az egészet (hiszen előre hogy tudhatnám, hogy jó lesz-e), aztán utána magamban próbálok úgy tenni, mintha a kánon-bővítés nem történt volna meg, és bár az agyam hátsó szeglete mindig is keserű marad a dolog miatt, megpróbálom megőrizni az adott sorozatról azt a jó érzésű emléket, amit akkor éreztem, mikor teljesen elégedett voltam.

Itt is csupán erről lehet szó, szerintem.

wellwellwell - 2016. 12. 31. 10:26

szerintem lesz folytatás. és ezt mindössze arra alapozom, hogy jess vágyakozva nézett be rory-ra az ablakon. ez nem lehet más, mint set-up. :)
és: history repeats itself: logan az apa, de jess élete szerelme. mint az anyjánál a chris-luke duó.
folytassák, engem érdekel. voltak gyenge pillanatok (negyedórák), de nem volt ez rossz. évi négyet késő ősszel a meleg szobában bőven elbírnék.

bara - 2016. 12. 31. 12:16

Dregnarr1: :) :) :)
El kell fogadni, hogy az általad kedvelt sorozatok írói időnként olyasmit kanyarítanak, ami neked nem tetszik. Másnak meg tetszett, elég szűk látókör, ha el kellene törölni, mert neked nem ideális, nyilván te se így gondolod.

Sabinomi - 2016. 12. 31. 13:48

Én is nagyot csalódtam ebben az évadban, de én éppen ezért örülnék egy újnak. Akkor lenne mit helyre tenni, mert az már nem lehetne ennél depressziósabb. A GG a humorán kívül minden évadban hozott pár komorabb részt, de ha általánosságban nézzük nem az volt rá a jellemező. Én pont ezt hiányoltam belőle, ezért nem volt meg benne, amit én GG feelingnek neveznék. Persze voltak poénok (pl. Kirt Uuuberje), de a Tavasztól kezdve minnél jobban szomorúak lettek a részek, és nem ez jellemezte a sorozatot. Ha ezt a szomorkodást 40 percre (max 1,5 óra) korlátoznák, sokkal jobb lenne szerintem.

mollyhooper - 2016. 12. 31. 14:07

Jaj ne, semmiképpen ne jöjjön ebből a szarból még egy évad! Nincs történet, erőltetett párbeszédek, sehová sem vezető jelenetek. Rémes. Lorelei arca felpuffadt a sok botoxtól, á, köszi, ez rémes.

elliot - 2016. 12. 31. 14:46

Nagyon várnám, ha lenne. Engem szíven ütöttek az új részek, nagyon tetszettek. Mivel a történetvezetés sose volt az erősségük, így most se vártam. A feelgood meg megvolt.:)

(Engem biztos nőként máshogy érint más nők öregedése, mert számomra ez teljesen természetes folyamat, nem pedig egy álomnő “elromlása”)

Deny - 2016. 12. 31. 15:00

Én is elfogadnám a folytatást :) És most, hogy túlléptek a gyászon, szerintem a depis hangulat is eltűnne. Én nem bántam amúgy, hogy szomorúbbra vették kicsit a hangulatot, de tény, hogy a kedvenc részem nekem is a Spring volt – a legvidámabb, és leg-GG-sebb.

VanillaSky - 2016. 12. 31. 17:13

“(Engem biztos nőként máshogy érint más nők öregedése, mert számomra ez teljesen természetes folyamat, nem pedig egy álomnő “elromlása”)”

Szerintem itt van a baromi nagy félreértés.

Férfiként nem az a bajom, hogy megöregszenek – másrészről Rory pont most van jó korban – hanem az, hogy 16 év alatt nem változtak semmit vagy, ha igen akkor azt is a hátrányukra. Mert az rendben van, ha egy tizenhatéves és az anyja viszonyán még mosolyog az ember, de ezt eljátszani 48 és 30 éves emberekkel az már kicsit erőltetett poén.

Dregnarr1 - 2016. 12. 31. 20:24

@bara: Az általam leírtak semmilyen mértékben sem az én személyes nézeteimről szólnak, pusztán leírtam, hogy a még fentebbi reakciók szerintem mire vezethetők vissza.

Másrészt, nem a menet közbeni változásokról van szó benne, hanem a befejezett, elhagyott darabokról.

monti - 2017. 01. 01. 15:50

minthogy minden évben ledarálom egyszer, így bármennyi folytatás jöhet—

Roleray - 2017. 03. 05. 19:06

Ezzel a zárással tökéletesen körbeért a sorozat. Az alma nem esik messze a fájától. A 7 évad alatt folyamatosan lehet párhuzamokat vonni a karakterek között. Rory Lorelai-jal ellentétben többet kapott a nagyszülők sznobizmusából, kapható a dologra. Ezáltal nem lógna ki a Huntzberger családból sem.
Ez a sorozat bármikor és bármilyen mennyiségben folytatható, mivel életképekből merít. Az “Ősz” egy gyenge zárszónak is jó, de benne van a folytatás lehetősége.
Ha folytatódik, akkor Logannal csináljanak csavart, ne Jess-sel. Jess sokkal inkább egy független karakter, mint stabil. Rorynak nem hinném, hogy ő lenne az igazi, mivel nem tudta Logant megcsalni vele, bosszúból sem. Logan pedig mindent odaadna Roryért és talán ez lenne az egyetlen lehetőség számára, hogy kilépjen “az ezüstkanállal a szájában született ficsúr” szerepből. Rory számára pedig Logan tudna többet adni. Jess maximim annyira lenne képes mint Luke. Az egyértelműen kiderül, hogy ez Rorynak nem elég. Benne van a nagyszülei sznobsága, az anyja kajlasága, de többre hivatott, minthogy kisvárosi polgárként vigye tovább anyja örökségét.
Szerintem sokkal inkább erre a dilemmára lenne érdemes építeni, mintsem arra, hogy vajon ki az apa? (Ezt nem nehéz kitalálni…) – persze az alkotói szabadságba sok minden belefér.

Jutka - 2017. 03. 07. 16:25

Sziasztok!!

Hol lehet megnézni az új részeket? Mert én egyelőre még mindig nem találom sehol..Köszi!

Stüni - 2017. 06. 26. 16:14

Nekem sem tetszett,de akkor is megnézném a folytatást. Uncsi volt vontatott,és a végét utáltam,nem csak Rory bejelentése miatt,hanem a gyors éjjeli esküvő miatt. Ott is kik voltak? Michell meg Lane (bocs ha nem jól írtam a nevüket) akkor már miért nem Jess mint Luke tanuja? Meg a frissen visszatért Sookie? És Luke lányáról szó sem volt a vendéglista megbeszélésekor.
Egy kis matek,de javítsatok ki ha nincs igazam. Rory most 32 éves ez elhangzott valamelyik részben most. 7 éve ért véget a sori,akkor volt ezek szerint 25,és 7 évad volt előtte,tehát 18-cal kezdődött. De nem,hiszen 16 volt akkor. Hova tűnt 2 év? És sztem a végén sem 25 volt,hanem 23 nem? Akkor most csak 30-nak kéne lennie. Tudom,hülyeség ezen agyalni,csak eszembe jutott. :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz