login |

JAws 2016: Legjobb egyéb műsor (reality/talkshow)

2016. 12. 31. 15:10 - Írta: Deny

30 hozzászólás | kategória: reality, szavazás, talkshow, , , , , ,

Idén lehetett harmadszor jelölni talkshow-kat és egyéb nem szkriptelt sorozatokat is a reality-k mellett ebben a kategóriában, és úgy tűnik, egyre inkább a beszélgetős műsorok dominálnak. Most viszont eggyel több reality került be a döntőbe, míg a dokusorozatok teljesen kiszorultak a mezőnyből.

2008: The Amazing Race, 2009: Hell’s Kitchen, 2010: The X Factor UK
2011: The X Factor UK
, 2012: An Idiot Abroad, 2013: The Amazing Race
2014: Last Week Tonight with John Oliver
, 2015: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

A The Amazing Race kezd feledésbe merülni (vagy gyengülni), mivel idén már alig kapott jelölést, és a tavalyi és tavalyelőtti döntős The Graham Norton Show is csak 3 voksot kapott. Érdekes látni, hogy változik a mezőny. Idén a Saturday Night Live is bekerült a top 10-be, viszont ezen, valamint a Planet Earth II-n kívül csakis talkshow-k mérkőztek meg az elitbe jutásért (sikertelenül), cím szerint a The Daily Show with Trevor Noah, a Jimmy Kimmel Live!, a Conan, és a The Late Show with Stephen Colbert.

Az idei mezőny tehát a következő: a tavalyi győztes The Tonight Show Starring Jimmy Fallon idén is megkísérli megszerezni az aranyérmet, de méltó ellenfélnek ígérkezik a The Late Late Show with James Corden, ami talán a Carpool Karaoke népszerűségének is köszönheti a döntőbe jutást. A tavaly trónfosztott Last Week Tonight with John Oliver a harmadik beszélgetős/beszélő fejes a mezőnyben.

A reality-k közül idén is versenybe száll a Survivor (immáron kilencedszer), ám idén már nem lesz egyedül, ugyanis a The Voice US is visszakapaszkodott az élbolyba. Utoljára 2013-ban szerepelt ilyen előkelő helyen az énekes tehetségkutató.

Legjobb egyéb műsor

  • The Late Late Show with James Corden (29%, 542 Votes)
  • The Tonight Show starring Jimmy Fallon (28%, 525 Votes)
  • Last Week Tonight with John Oliver (27%, 510 Votes)
  • Survivor (10%, 194 Votes)
  • The Voice (6%, 105 Votes)

Total Voters: 1,876

Loading ... Loading ...

30 hozzászólás Ne habozz!

Drebil hadnagy - 2016. 12. 31. 15:33

Őszintén szólva nem nagyon értem, mit esznek ennyire sokan Fallon műsorán. Szerintem még Kimmelhez képest is gyenge, pedig ő se olyan nagy szám. Ellenben Conan…

CyClotroniC - 2016. 12. 31. 15:39

Szerintem eddig ez volt legsemmilyenebb LWT szezon a választások miatt, de még így is simán az nyert. Cordennél jó a karaoke meg amikor beugrik mások helyett dolgozni, Fallon esetében meg főleg a zenei fellépéseket szeretem, mégiscsak a The Roots zenél a vendégeknél. A legjobb extra contentek szerintem is Conan-nél vannak. Arra viszont kezdek rájönni, hogy Craig mennyire hiányzik, azóta is pangás van a szuper vendéginterjúk terén.

Deny - 2016. 12. 31. 15:40

Fallon szuper, imádom szinte az összes szegmensét. USA-ban is őt nézik legtöbben, azt hiszem. Én éppen Kimmel műsorát tartom gyengének, legalábbis azon még nem nagyon nevettem. Conan-ből amennyit láttam, jó volt. Cordent is szeretem. A két reality-t viszont nem követem.

LaCRossE - 2016. 12. 31. 15:52

Nem kérdés, hogy Cordenre ment a szavazatom. Fallonnál vannak jó szegmensek, de egyre inkább feltűnik a férfi erőltetett stílusa (fake nevetés, fake asztalcsapkodás), ami a műsor minőségének a rovására megy. Survivor, Voice kimaradt nálam. John Oliver műsorából csak az utolsó részt láttam, ami nem a legjobb arra, hogy berántson, ezzel még a vérkemény rajongók is egyetértenek, ahogy látom.

James Corden viszont (egyelőre) friss, tele van jó szegmensekkel nálam, imádom a műsorát. Külön jó, hogy nála sincsenek szétszedve a vendégek.

2SY - 2016. 12. 31. 16:08

Fúúúú gyerekek hát elősször is karcsú a lista szerintem, mert ott van Samantha Bee és Trevor Noha is akik igazán kitettek magukért ebben az évben.
De bár mennyire is John oliverhez húz a szívem elég lapos volt az éveben James Codern viszont kitett magáért.(kiemelném a Drop the Mic és az Every line szegmense is nagyon jó) Kimmel szerintem rég óta nem élvezhatő Fallon meg laposodik szegény. Seth Meyer meg ahogy kezdett ahhoz képest sokat változott a Closer look szegmense egész jó és akkor persze ott van Steven Colbert is aki szerintem változatlan.

h3x0r - 2016. 12. 31. 16:15

Ment a szavazat Cordenre. Nem csak a Carpool Karaoke miatt, hanem ott van a Take a Break, Emoji News, Side Effects May Include, Late Late Captions, a Celebrity Noses-rol nem is beszelve. Illetve mig Fallonnal sokszor csak a fake nevetest latom, addig o tenyleg elvezi es ettol nekem is jo kedvem lesz.

John Oliver hatalmas csalodas volt iden azzal, hogy szembe kopte sajat magat es a partatlansag helyett oldalt valasztott, ami eleinte talan vicces is volt, de a propaganda stilusa egyre tobbszor a musor rovasara ment. Barmennyire is kedvelem Olivert, ha o lenne az egyetlen, akit nezek, akkor se tudnam nyugodt szivvel ratenni a voksom. De szerencsere itt van James Corden. :D

Thomas - 2016. 12. 31. 16:54

Ez most meglepett, hogy a Voice visszakapaszkodott az elitbe, azt hittem, hogy a tavalyi megugrás csak Viktorunknak volt köszönhető, de ezek szerint azért még nézik egy páran:)
Azért én a Survivorra szavaztam, a 32. évadot régóta a legjobban élveztem, a 33-ast meg most kezdem éppen. Sajnos egyik reality-nek sincs továbbra sem esélye a beszélő fejek ellen, ahogy látom, de legalább nem szorultak ki teljesen, ahogy arra számítottam:)

VanillaSky - 2016. 12. 31. 17:07

Nem követem, csak John Olivert, de az elnökválasztás utáni hisztije túlságosan túl lett tolva, így nem szavazok.

Marco Materazzi - 2016. 12. 31. 17:23

Két favoritom is van itt Survivor és Jimmy Fallon, előbbi tudtam, hogy esélytelen lesz, de úgy voltam vele a győztesnél úgyse egy szavazat dönt, és hát csak az egyik legnagyobb kedvencemről van szó, így a Survivorra szavaztam. Aztán ahogy nézem lehet tényleg egy szavazat dönt majd.

Vektor - 2016. 12. 31. 17:30

Fallon egy életre lejáratta magát nálam ezzel: https://www.youtube.com/watch?v=u0BYqzdiuJc

Nem értem, hogy szavazhat bárki egy olyan emberre, aki nem bírta felfogni, hogy Trump mekkora veszélyt jelent a saját országára.

Adam9456 - 2016. 12. 31. 17:32

Én a Survivor legutóbbi évadát nagyon élveztem úgyhogy arra szavaztam. Nagyon jó játékosok,izgalmas volt a finálé is.
Én szeretem Jimmy Fallont, szerintem vannak vicces játékai meg szegmensei. Örülök, hogy ő annyira nem politizál és inkább a szórakoztatásra helyezi a hangsúlyt. Conannél a külföldi utazásai a legvicessebbek meg Kimmelnek van egy pár jó szegmense pl a LIE Witness News.
James Cordennél a Carpool Karaoke még mindig jó, de maga a stílusa nekem nem jön annyira be.
Sajnos John Oliver műsorát még tavaly követtem a Youtube-on, de idén a választási kampányban már nem tudtam elviselni, teljes propaganda műsor lett belőle. Nem is sajnálom hogy már nem nézem.
Az a baj hogy az összes talkshow host igencsak baloldali liberális nézetű, szerintem nem lenne rossz legalább egy konzervatívabb beálítottságú showműsor ami a Middle America-nak is vonzóbb lenne. A mostani elnökválasztás eredménye is szerintem jól mutatja ezt. De persze erre nincs sok esély Hollywoodban és New Yorkban.

Pipacs - 2016. 12. 31. 18:28

Hűde szoros a mezőny! Hajrá Fallon!

DennyKeh - 2016. 12. 31. 18:56

John Oliveren kívül mindet nézem.

A szavazatom idén is Fallonhoz megy, mert számomra a műsorai szórakoztatóak, viccesek, és egyre több játékot talál ki, amikhez rendkívül sztárokat hív. :D

Cordennek meg csak a Carpool Karaoke a jó, viszont még abban is tud néha sok lenni a pali.

Survivor – Voice párost is szeretem, de Fallon körözi ezeket. :)

ganf - 2016. 12. 31. 20:28

Jimmy Fallon? Viccnek is rossz. Egy semmilyen, sablonos, steril hulladék müsor, amit egy ripacs vezet. SNL-történelem egyik leggyengébbje. Ha nem cimbizett volna össze Timberake-kel seholse lenne!

Matt - 2016. 12. 31. 23:51

Kár hogy Team Coco nincs. Egyébként John Oliverre szavaztam, nem láttam a 3. évad összes részét, de amit láttam az nagyon jó volt. Fallont régen nagyon bírtam, de egy ideje nem követem, valahogy már nem olyan szimpatikus, még Kimmel is jobb nála szerintem. Többit nem nézem, de ennek a Corden-nek utánanézek.

Lea - 2017. 01. 01. 07:56

@ganf – egyetértek! :)

Jon - 2017. 01. 01. 20:29

Hajrá Corden ;)

Jon - 2017. 01. 01. 20:30

Szerintem messze Corden a legtermészetesebb talkshow-s, aki mindig szórakoztató tud lenni, és sokkal változatosabb, mint a többi (legalábbis nálam).
James Oliver baromi profi, de őt csak idén ismertem meg, azt is alig, szóval most jelenleg biztos Corden.

Slushyberry - 2017. 01. 01. 20:50

Jimmy Fallon kamunevetésétől még a hideg is kiráz, pedig nem lenne rossz a Tonight Show sem. Így viszont marad a Late Late Show, James Corden pedig egyre szimpatikusabb.

Slushyberry - 2017. 01. 01. 20:53

/ A The Ellen DeGeneres Show miért nincs itt? :( /

_Peter - 2017. 01. 01. 21:35

Ezek közül Corden műsora. A beszédei nem rosszak, a szülei amikor szerepelnek kész, a vendégekkel jól elvan. A Carpool Karaoke 50/50 vendégtől függ, amikor váratlant húznak az tetszik, emlékszem amikor Adele rappelt, Chris Martinnal amit ökörködtek tök jó volt. De amikor nincs kémia az utassal és csak saját dalok promozása erőlködve hát az gyenge. És volt amit egy perc után kinyomtam, Michael Jackson hasonmás legutóbb. A rap párbaj nem tetszik, a gusztustalan dolgok kajálása nekem nem vicces.
Oliver nem érdekelt a választás miatt, rányomta a bélyegét nagyon. Fallon annyira fake már túltolja, sokszor a vendég sztoriját se hagyja elmondani. Kimmel jobb Guillermoval, Matt Damon hülyeséggel, utca embere feladatokkal. Igazából a legjobb talk shaw Graham Nortoné, bárki a vendég rengeteget röhögtem, annyira más az agyon scriptelt amerikai műsoroktól.

ThomastheBuzz - 2017. 01. 02. 02:19

Corden csak egy rossz Fallon kopi…
Monológok gyengék, interjúk szintén, rap battle-el meg a carpool foshhal el lett adva az egész vicc. Akkor inkább Fallon. Plusz Corden műnevetése még idegesítőbb mint Fallon műnevetése.
Az egész show egy rossz hibrid: ötletek lopva innen-onnan.
Ebben a kategóriában egyértelműen legszórakoztatóbb Graham Norton show,
Ha már nincs itt akkor a Survivor-ra szavaztam, de nehéz volt a döntés közte meg a last week tonight között.

winnie - 2017. 01. 02. 08:44

ThomastheBuzz: ne viccelj. jó-nem jó, ezen nincs vita, ezt mindenki megítéli, de szerintem nem sok köze van a kettőhöz. a monológokkal nem foglalkozom, mert az az íróstábot minősíti, nem a hostot, de az interjúk…, ne viccelj. már eleve az, hogy az egyik érdeklődik, a másik csak rutin és teljesen fake olykor. oké, corden előtte is hozott jó alakításokat színészként, fallon pedig…, nem, szóval lehet, hogy csak eladja az érdeklődő és őszinte hostot, de ha így is van, akkor nagyon jól csinálja. szerintem az őszinteség, meg az interjúk stílusa (ami már fizikailag is teljesen más, mint fallon) teljesen mássá teszi cordent.

tiszta sor, hogy műnevetésnek véled, amit én általában nem, de látva az anyagait és nem talkshow-s dolgait, szerintem csak az igazi nevetése hasonlíthat műre. (amellett, hogy van, amikor nyilván rájátszik, de nem ez a jellemző legtöbbször.)

Samott - 2017. 01. 02. 08:54

En Cordent nagyon csipem, fura hogy Fallon igy fej-fej mellett van vele… ha meg Kimmel lenne meg ertenem is, de Fallon fura, ugy ertem ahogy beszel, mozog. Nyilvan muveszvilag alkohol, drogok de rajta sajnos latszik is.

ThomastheBuzz - 2017. 01. 02. 14:33

A monológ is része az adásnak, nem a host-ról volt szó a kategória címnél hanem műsorról.
https://www.youtube.com/watch?v=R9jltvxD62Q
Szerintem ez műnevetés kontrollnak jó lehet.
Bármikor csekkolom egy videóját youtubeon én csomószor meghallom benne.
A Fallonos összehasonlításnál túloztam, azt odaadom Fallon benne látványosabb. (Azóta aludtam rá egyet)

winnie - 2017. 01. 02. 15:04

ThomastheBuzz: persze része, csak a mondatodból a személyre vonatkozó kritika jött le, nem a műsorra vonatkozó, mármint, hogy corden a kopija fallonnak, nem “a corden”. ha a műsorra vonatkozott, akkor azt kevésbé tudom kétségbe vonni.

ThomastheBuzz - 2017. 01. 02. 15:10

Survivor S33 season finale után írtam hirtelen felindulásból, hirtelen nagyon le akartam írni mindent amit gondoltam, ezért nem lehettem pontos :D

Brynden Rivers - 2017. 01. 03. 10:19

Last Week Tonight kér hogy nem nyer, de remélem most még többen felfedezik :)

Brynden Rivers - 2017. 01. 03. 10:20

Ja és ebben a kategóriában John Oliver eléggé kakukktojás, ugyanis az egyetlen az 5ből ami mögött komoly újságírói munka van.

humorpalanta - 2017. 01. 03. 11:38

Egyértelmű nálam John Oliver.
Kitűnő évet zártunk vele. Szénné röhögtem magam az adásokon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz