login |

Délelőtti videók 3.: The Halcyon

2017. 01. 02. 11:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Már volt ősszel a Syfy-on egy Halcyon című Oculus Rift-sorozat, ez angol lesz és kosztümös. Az ITV ma induló új drámája egy öt csillagos, a társasági élet egyik középpontjának számító london-i hotelről a II. világháború idején, 1940 körül.

Lehet, hogy ez lesz az új kosztümös siker? A tovább mögött egy előzetes és egy részlet. Szereplők: Olivia Williams, Alex Jennings, Charity Wakefield, Steven Mackintosh, Hermione Corfield, Betsey Day, Sonny Sullivan, Matt Ryan, Jamie Blackley, Edward Bluemel, Mark Benton, Beverly Knight.

2 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2017. 01. 03. 23:03

A pilot tök aranyos volt, ahhoz a vészkorszakhoz képest kellemesen laza. Jópofák a szereplők, Constantine Matt Ryannek nagyon örültem. A zene meg különösen hangulatos. Tuti marad nézős nálam.

Shakespeare's daughter - 2017. 01. 27. 21:51

Nagyon szupernek tűnik, éljen Matt Ryan, DE KÖNYÖRGÖM FELIRATOZZA MÁR VALAKI! Sorozatbaráton csak angolul van :c
Ha valamelyikőtök ismer valakit, aki bevállalná, nagyon megköszönném! (És jelzem, nem csak én. Tessék megnézni sorozatbaráton a pilot kommentszekcióját.)

Mindenesetre listás, és nagyon szeretném már nézni! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz