login |

Emlékeztető: A falka 3. évad + Castle 7. évad + Az ördögűző 1. évad + Magánügyek 1. évad

2017. 01. 03. 19:15 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, , , ,

Ma. 21:00. Filmcafe. Bitten – 3×01 (szinkronos promó) – utolsó szezon
Ma. 21:10. RTL Klub. Castle – 7×11 (szinkronos promó)
Ma. 22:00. FOX. The Exorcist – 1×01 (pilotkritika: winnie: 3/10human: 5/10 + későbbi, “jé, ez jó!”-kritika + szinkronos promó)
Ma. 22:50. AXN. Close To Home – 1×01
(szinkronos promó)

A futó és/vagy visszatérő sorozatokról felesleges írnom, de a fenti kritikák tükrében a The Exorcist megérdemel annyit, hogy a piloton is lehetett érezni, hogy ez egy teljesen jó sorozat lehet, csak éppen a témáért nem voltam oda, ezért nem tetszett. Szerencsére a folytatás már teljesen bejött, és a finálé is lezárt, így aki belekezd és bejön neki, annak nem lesz hiányérzete. A kommentek alapján nektek is bejött.

A Close To Home-ról pedig írtam a délelőtti videónál és még 2006-ban itt – sajnos a premierje a blog indulása előtt volt pár hónappal, így normális kritikánk nincs róla, de akkori fejjel unalmasnak találtam a Jennifer Finnigan főszereplésével készített jogi/nyomozgatós drámát (főleg a családi szál miatt), amiben kertvárosi bűncselekményekkel foglalkozik egy gyerekszülés után visszatérő ügyésznő. (Érdekesség, hogy a 2. évadra szinte teljesen új szereplőgárda jött a főhős mellé, de így sem sikerült megmenteni a sorozatot.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Ben11 - 2017. 01. 04. 08:46

Épp Castle-t darálom és néztem is, hogy miért nem találom sehol szinkronosan 7×11-től. Na sebaj, most már váltok angolra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz