login |

Kőhalmi Zoltán @ ArcKép

2017. 01. 03. 13:33 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hazai termék, interjú, video, , ,

Az EchoTV-n van egy beszélgetős (interjúzós) műsora Kadarkai Endrének, az ArcKép, aminek minap Kőhalmi Zoltán volt a vendége. Magáról a műsorról nem sokat tudtam, azt sem, hogy mennyire nézhető, de a tovább mögött ott van a vele készült háromnegyedórás beszélgetés, ami nekem régi ismeretségünk miatt különösen érdekes volt.

És, ha már szóba került a műsor, az archívumból előbányásztam pár sorozatközeli személlyel készített adást is, így a tovább mögött bónusznak még egy Bödőcs Tibor, Mogács Dániel, Kovács Patrícia, Ónodi Eszter és Anger Zsolt-interjú is megnézhető.

18 hozzászólás Ne habozz!

Laci - 2017. 01. 03. 13:47

Tegnap megnéztem a Kőhalmisat, nem is tudom, hogy ezelőtt hallottam-e Zolit nevetni, itt meg összevissza röhögcsél. Jófej nagyon! :)

bëiz - 2017. 01. 03. 14:28

Kíváncsi lennék ki az a TOP 5, akiről Kőhalmi beszél. :) Az a probléma, hogy még csak tippem sincs a többi 4-re (ő az egyik ugye). Merthogy a magyar stand up Kőhalmival elkezdődik aztán nagyjából be is zárul… és még ő sem mindig olyan hű de jó. Többiekből egy perc is sok.

(Bödőcs külön kategória, nem is Dumaszínházas. Nyilván ő is benne lenne a TOP 5-ben.)

jesustomer - 2017. 01. 03. 15:27

Nem akarok indiszkrét lenni de mi volt benne számodra érdekes?
Mert nekem kb minden. Persze követem az “origo-s” interjúkat tőle de kb mindig ugyanarról kérdezik.
Most meg jó volt olyanokat hallani róla amiről eddig senki sem tudott semmit (mármint a nagyközönségben)

winnie - 2017. 01. 03. 15:32

jesustomer: tételes felsorolás nélkül arra célzok, hogy ugye nagyon sok mindent tudok róla (magánszemélyként, igaz 20 évvel korábbról), és az emberben ekkor kialakul egy olyan illúzió, hogy kábé mindent tud, holott azóta sok idő eltelt – erre erősít rá a standupja vagy egy random print interjú. és most tényleg egy sok olyan dologról beszélt, amiről nem hallottam.

bëiz - 2017. 01. 03. 15:44

Még egy dolog eszembe jutott: érdekes, hogy szokták mondani: ízlésről kár vitatkozni. Meg a humor is elég megosztó dolog (ezer féle válfaja van).

De valahogy mégis elfogadott konszenzus, hogy ha magyar stand up, akkor Bödőcs és Kőhalmi… Persze vannak egyéni preferenciák, pl. én megnézem Mogácsot is, de tudom, hogy rengetegen a falra másznak tőle.Tudom, hogy sokan szeretik Kis Ádámot, de tőle meg én mászom falra. Fórumokat olvasva mégis kirajzolódik egy ilyen konszezus, hogy Bödőcs és Kőhalmi… Lehet, hogy mégis érdemes ízlésről vitatkozni?

a_n_d_r_e_w - 2017. 01. 03. 16:21

En tobb helyen olvastam mar Bodocsot, mint top2, de oszinten bennem soha nem hagyott semmi maradandot, ezekutan majd jobban odafigyelek ra. Kohalmi abszolut favorit (bar o sem tokeletes), de pl sokan szidjak, de nekem szinten nagy kedvenc Hadhazi, mar a TV2 ota figyelemmel kiserem. Lehet vadolni azzal, hogy nem eredeti, de szerintem masoknal sokkal jobban elojon, hogy viccekbol dolgoznak, es engem mindig remekul szorakoztat, szoval nalam o van meg a topban. + Aranyosi, KAP es Kiss Adam-ra tudok tippelni sajat izlesembol kiindulva. Bogacs nalam vagy nagyon betalal vagy nagyon nem, produkcioja valogatja, koztes atmenet nincs :D
Dombovarit pl sosem szerettem, humortalannak tartottam, lopott viccekbol dolgozott, de most szilveszterkor a Comedyn lattam egy onallo musorat es az nagyon kellemes csalodas volt.

jesustomer - 2017. 01. 03. 16:54

Winnie: ez így tényleg érdekes :)
Itthon a Top: Bödőcs, Kőhalmi, Kiss Ádám, Hadházi, Aranyosi, Felméri, Dombovári.
Ez nekem csak annyiban változik h nagyon :D
Kőhalmi, Hadházi, Aranyosi, Kiss, Felméri, Bödőcs, Dombovári.
Zolinál tényleg látszik a munka, dolgozik rajta és látszik rajta hogy Ő az a humorista aki bár nem vinne egy Fábry-showt de ert hozzá és remekül csinálja. Úgy mint Hadházi bár ő tényleg bármikor meg tud nevetetni és nincs olyan poénja ami 100x is nagyon jó :D Sajnos a többiek nem ilyenek, én inkább alaposan vegyíteném az A kategóriát a B-vel..

Flanker - 2017. 01. 03. 17:34

Hogy ki az 5 A kategóriás a Dumaszínháznál, az szerintem könnyű és logikus, a legnagyobb nevek:
Kőhalmi, kovács András Péter, Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Hadházi László. Esetleg Aranyosi helyett Dombóvári, de én Aranyosira tippelnék.

jesustomer - 2017. 01. 03. 17:36

Tényleg, nálam kap kimaradt de ő alap A listás.

Néma Harcsa - 2017. 01. 03. 17:58

Kadarkai szerintem iszonyat jó portrés/mélyinterjús riporter, általában sikeresen kipiszkálja az alanyokból a lelket (nincs itt a videó, de a Puzséros is remek lett pl., pedig eléggé felemás számomra Róbert munkássága) Korábban a Zugló Tévén nyomta, véletlenül akadtam rá youtube-on pár éve, először nem is értettem, miért járnak hozzá már akkor is meglepően nagy nevek, aztán hamar rájöttem, hogy egy kisebb zseni a műfajban.

Néma Harcsa - 2017. 01. 03. 18:02

(Az Echo minden percben hálát adhat, hogy hozzájuk került.)

Vattacukor - 2017. 01. 03. 18:19

Tetszett az interjú, még nem találkoztam a riporterrel soha korábban. Érdekes, hogy Kőhalmi ilyen hamar megnyílt neki, nekem a bogaraival együtt szimpatikus egyébként. A S.Klubban szoktam szeretni, de egyszer láttam élőben is, az csalódás volt, mert ugyanazokat a sztorikat mondta el, amiket a tv-ben már ötször láttam. Ez persze nem csak az ő hibája, de szerintem ha valamit szénné ismétel a tv, akkor azzal már nem annyira jó színpadra lépni. Mindegy is, szerintem ez a Woody Allen-nél megismert neurotikus,kényszeres hajlam is lehet szimpi, ha pl. próbálja poénnal feloldani, és ezt Kőhalmi meg is teszi.
Ami a Top 5-öt illeti, szerintem Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Hadházi László, Kovács András Péter tartozik ide. Nem azért mert nekem ez a véleményem, hanem mert ők így sorolták be egymást/magukat. Anno pl. a Lovász László-féle Lakástalkshow-ban Dombóvári István panaszkodott arra, hogy őt besorolták a “B” osztályba.Nyilván az eladott jegyek számában is látszik, hogy kit éri meg a Dumaszínháznak futtatni. Az pedig, hogy kinek mi számít A_B_C osztálynak, ízlésfüggő. Én pl. Mogácsot ki nem állhatom, de neki is volt olyan blokkja amin könnyesre nevettem magam (hangyák a kaputelefonban), de mondjuk Csenkin még soha a büdös életben nem tudtam nevetni. Bellusból meg nem nézem ki, hogy egy önálló estet ki tudjon préselni magából félévente.

Vattacukor - 2017. 01. 03. 18:20

Az előzőhöz: A Top 5-ből kihagytam Kőhalmit, de értelemszerűen őt oda számítottam.

Zsugabubus - 2017. 01. 04. 11:25

kőhalmi:a monoton hangszínű előadásmódja,még ha eredeti is,unalomba fullad.

kap:óriás

aranyosi:kizárólag az alpári témákra specializálódott,maradt volna szövegíró

dombóvári:eredeti figura,aki képes nagyfokú improvizációra,zsigerből jön belőle a téma

mogács:erölködő figura,a bábozása hervasztó,alig van színvonalas ötlete

bellus:kuka

csenki:kizárólag kerettörténetekben értelmezhető

kiss ádi:mára már túlhúzott sztorikkal operál,vagy kapkod,a közép utat rég elvesztette,ezt káromkodással fedné el

szomszédnéni:atomot nekik

rekop:tuskó

benk:beleélési képessége nagyszerű,jól építi,és adja közre magát

bödőcs:ő az igazodási pont,szerteágazó sztorizás,dafke düh,lendületesség.

badár:nyugdíjazni kéne,baromi fárasztó

felméri:elharapott,bóvli tempó.

winnie - 2017. 01. 05. 12:45

gondolom, nem ezzel az interjúval kapcsolatos, de:

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/kirugtak-az-echo-tv-sztarriporeret/6gxlvep

Néma Harcsa - 2017. 01. 05. 16:35

@winnie: hülyék, ha szabad így fogalmaznom. Hamar lesz helye máshol.

KLaci - 2017. 01. 05. 21:28

Szerintem Kőhalmi és Bödőcs aki tényleg A kategória, utána meg a többi aki egy-egy réteget megfog. Az ember akivel nem akar fellépni többet pedig tényleg Aranyosi lesz valszeg, tőle nem áll távol az undorítóan rasszista humor.

VanillaSky - 2017. 01. 06. 00:04

“Hamar lesz helye máshol.”

Inkább áldás ez neki, mégha perpillanat akár húsba vágó is a szituáció. Ezek után még nagyjából bárhova mehet a pedigréje jó, de valószínűleg az új echon már összeforrna a neve a rendszerrel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz