login |

Pilotok és premierek röviden (2017/2)

2017. 01. 05. 14:50 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: röpke-kritika, , , ,

A hétfői kezdés után megrekedtem egy kicsit, de december végén elkezdtem kimaradt komédiákat pótolni (mert azok pilotja 10-20 perces), így jó párat ki tudtam szórni a hátralékaimból. Más kérdés, hogy mivel vagy féltucat bejött, így csak a nézős sorozataim száma nőtt meg, DAMNIT!

Most is ilyenekkel (rövidekkel) folytattam egy szabad órámban. Még posztot sem nagyon írtunk korábban róluk.

Infinity Train – 1×00 (Cartoon Network, premier: tavaly): Sem az Adventure Time, sem a Regular Show nem a kenyerem, és ez a kislányos, végtelen vonatos, “minden vasúti kocsi egy új világ”-sztori tippre inkább abba a vonulatba illeszthető be. Remek ötletek is gegek vannak benne, de már a 8 perces hossz is untatott – talán berendelik sorozatnak. 3/10 (Itt meg lehet nézni a teljes pilotot)

Mr. Neighbor’s House – 1×00 (Adult Swim, premier: tavaly ősszel): Vannak ezek a totál elborult sorozatok, amiknek elképzelni nem tudom, hogy írhatják a szkriptjét. Mármint, hogy szavakkal hogy lehet leírni azt, amit látunk. Én képtelen lennék kritikát írni ilyesmiről. Valami élőszereplős/bábos gyerekeknek szóló közszolgálati oktató műsornak kinéző pszichilidérnyomás az egész. Ebből anno sorozatot akartak, majd 10 perces pilot lett belőle, majd nem rendelték be, de készíthettek egy 20 perces különkiadást. És ez a végeredmény. 5/10 (Itt meg lehet nézni a teljes pilotot + előzetes.)

Justice League Action – 1×01 (Cartoon Network, premier: tavaly év vége felé): Na, igen, ez a történet(?)orientált műfaj rajzolva nem nekem való. DC-képregények, Wonder Woman és Superman, meg valami gonosz, utóbbi túlerőbe kerül, minden veszni látszik, majd a 9. perc végén egy csavarral mégis minden rendbe jön. Ez így túl gyors és felületes, nem nekem való, nem kötött le. 3/10 (előzetes)

Sunny D – 1×01 (angol, komédia, BBC3, tévés premier: még tavaly): Dane Baptiste narrálós, fantázia jelenetes családi komédiája annak ellenére nem tetszett, hogy tele van zseniális pillanatokkal – ez kábé animációs effekt. Pár 20 másodperces klipet mindig megnéznék róla, de 20 percben nem gördül előre kellő tempóban, vagy annyira karikatúra, hogy untat. De az agyeldobós marhaságokért érdemes volt. 3,5/10. (Részlet.)

8 hozzászólás Ne habozz!

serra - 2017. 01. 05. 16:03

40 pontból 14,5 pont. Nincs az a vizsga, ahol ezzel át lehet menni. :)

Saszta - 2017. 01. 05. 16:16

Még ha szeretném is a komédiákat (ami valamilyen furcsa módon nincs így nálam), akkor sem kezdenék bele ezekbe a Te pontozásaid alapján :D

De a The Mick felkerült a listámra, olyan jókat írtatok róla, és az előzetesek is bejöttek, pedig én aztán tényleg nem vagyok oda az ilyenekért. :D Remélem az nem fog nekem csalódást okozni. :)

winnie - 2017. 01. 05. 16:21

ettől még a Mr. Neighbor’s House-t ajénlanám, mert ritka eredeti, a Sunny D pedig olyan stílust képvisel, amit egy szűk rétegnek nagyon bejöhet.

Slushyberry - 2017. 01. 05. 18:51

@Saszta Én se vagyok nagy komédia rajongó, de ha a The Mick tetszeni fog neked akkor a The Detour-al se lőhetsz nagyon mellé. :)

Saszta - 2017. 01. 05. 18:54

Slushyberry, köszi a tippet. :)

Zsolt - 2017. 01. 05. 19:20

A képregények világa mindig is lekötött. Igaz a Justice League: Action nem fogható a sima JL sorozathoz, ám legalább ismét van. Élveztem az összes eddigi epizódot, bár az még mindig nem tiszta számomra, hogy a Shazom-os epizódok tekinthetőek elsőknek-e vagy se.

FrankLuck - 2017. 01. 07. 20:19

Innen csak a Sunny D volt meg, nem túl nagy élmény. A Mr. Neighbor’s House ‘be van készítve’, a napokban sorra kerül.

FrankLuck - 2017. 02. 20. 17:24

Hehe, a ‘napokban’ az ma volt – kevés ennyire beteg dolgot láttam, a szó jobbik értelmében. Nem zseniális, de ha sorozat lenne, mindenképpen adnék esélyt a második-harmadik résznek, ezt a 20 percet meg egyáltalán nem bántam meg.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz