login |

Jon Snow-narratíva a’la Westeros World

2017. 01. 10. 19:57 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, video, ,

Mivel még messze a Game of Thrones 7. évadjának kezdése (a Westworld S2-é pedig még messzebb van), ezért egy rajongó összedobott egy Jon Snow-narratívát, sok napújraéléssel, hostokkal és vendégekkel. Videó a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

Lord Picard - 2017. 01. 10. 20:53

Szenzációs :D Októberben fogtam el egy “levelet”, mi is lesz a Trónok harca befejezése, vigyázat, NEM spoileres (és azóta változtak is a dolgok Westworld-ben…) :D

TOP SECRET – Egyenesen nem az HBO főhadiszállásáról.

Trónok harca S08E06 – Záró jelenet

Azzal fellépdelt a trónra, mielőtt leült volna, körülnézett a teremben, ahol a tömegben rég elhunyt szerettei, barátai arcát vélte felfedezni. A Segítőjére nézett, elmosolyodott, és leült a Vastrónra. A teremben üdvrivalgás fogadta az új uralkodót, ő szerényen elmosolyodott, majd tapsba kezdett, a tömeg mosolygott, éljenzett, aztán hirtelen mindenki megdermedt körülötte. Ekkor oldalról egy árny lépett ki a fényre, akire eddig nem is figyelt fel:

LEE SIZEMORE: Remélem tetszett az új narratíva és máskor is vendégül láthatjuk Önt.
URALKODÓ: Kell egy kis idő, míg átgondolom, milyen utat is jártam be, de rendkívül hálás vagyok.

A tömeg megmozdul, és morajlás közepette elhagyja a tróntermet, miközben egy újabb alak járul a trónhoz.

ROBERT FORD: Nem rossz, Mr. Sizemore, nem rossz. De, valami hiányzott, valahogy túl zsúfolt lett az utolsó pár fejezet… Azt hiszem vissza kell vennünk Martint és kicsit módosítanunk kell az utolsó harmadon fiam. Egyébként, milyen méretű az a páncél? – a Hegyre mutatott.

Mindhárman csak nevettek, mire mi egyre távolodunk a trónteremtől, Királyvártól, mígnem a Westerost lefedő burán megcsillant a fény, de ahogy távolodunk, egy éjjeli szekrény, majd egy ágy rajzolódik ki előttünk, Tommy-é, az autista kisfiúé volt. Apja lépett be, Donald Westphall, megsimította fia arcát, felhúzta a takaróját, de egy ügyetlen mozdulattal leverte a hógömböt, de Tommy világa nem hullott darabokra, ott éltek tovább a St. Eligius kórház hősei, Westworld revolverhősei és Westeros kardforgatói a szívében.

THE END.

Bocsi, ha mégis spoilereztem :D

Jon - 2017. 01. 11. 00:38

Ez rohadt jó :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz