login |

Promóképek: The Walking Dead

2017. 01. 11. 18:15 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: kandi,

Jött pár kép a februárban folytatódó The Walking Deadből, nézzük meg őket. Úgy tűnik, megy a szervezkedés. Teljes galéria a tovább mögött.

10 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 12. 09:28

Ez így édeskevés lesz, sajnos tudjuk, hogy nem fognak végezni a 7. évad végére.

winnie - 2017. 01. 12. 09:52

még szerencse, teszem hozzá, hogy nem csak bináris a sorozat, és arról szól, hogy valaki meghal-e, vagy sem. történetmesélés szempontjából sokkal érdekesebb, ha bemutatják a dinamikákat. ha csak annyiról szólna, hogy “támadunk és nyertünk”, abban nem lenne sok tartalom.

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 12. 10:17

Jó, de a dinamika szinte mindig ugyanaz, van egy másik gonosz közösség, akiket mindig legyőznek. Csak a helyszín és a dologra fordított idő változik. Ettől függetlenül nézős, de már nem top20. :)

winnie - 2017. 01. 12. 11:55

Sorozatgyilkos: de hát… utoljára (és talán először) a 3. évadban volt gonosz közösség – és az sem volt gonosz. persze, ha nem számoljuk a minimális időre behozott terminust. egyébként csak pár encounter volt, de azok nem igazán voltak közösségek. illetve inkább csak “jó” közösségek voltak és vannak.

(EDIT: oké, még a dawn-féle kórházas bagázs nevezhető közösségnek, de velük inkább csak egy karakternek volt viszonya, rickék csak megjelentek a sztorira pontot tenni.)

nyilván egy walking dead színvonala már nem fog sehova nőni (főleg, ha marad a jelenleg showrunner), ha már több éve nem sikerült közepesnél jobbá tenni, de lehetőség mindig megvan arra, hogy hoz 1-2 jobb részt mielőtt ismét felejthető lesz.

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 12. 12:58

oké, félreérthető voltam: közösség már az ahol, háromnál többen vannak: kormányzóék, terminus, farkasok, kórházas bagázs, megváltók.

Nyilván addig ez lesz, amíg tart a képregény és a sorozat, de tényleg ez a dinamika: ellenség – háború – letelepedés – új ellenség – háború – szétszakad a csapat – letelepedés…

fireblade "pistike" - 2017. 01. 12. 13:59

Ugyan, mi új jöhet
a recept ugyanaz lesz
vagy győznek vagy nem (de valszeg hamarosan győznek)
Páran meghalnak (halálottó évad végére?)
aztán vagy megmarad a város, vagy nem, és vagy mennek tovább vagy nem.
Ahogy eddig is kb ez volt a recept..
Valmi új kellene már, meghökkentő akármi
pl: egy fél ember fél zombi..egy öntudattal rendelkező zombikirály :) aki zombi sereget irányít vagy ilyesmi:)

zagloba - 2017. 01. 12. 20:38

@Sorozatgyilkos

Ilyen alapon pl. egy nyomozós sorozatban: bűntény-nyomozás-tettes elfogása. Következő rész: bűntény-nyomozás-tettes elfogása.

Átívelős krimiben: bűntény-nyomozás-csavar-karakterizálás-csavar-tettes elfogása. És így tovább.

De ettől még bármi lehet, ahogy a TWD-ben is.

fireblade "pistike" - 2017. 01. 13. 18:14

nemá :((

Napsugár - 2017. 01. 29. 14:14

Ufókok lesznek? Pl. hogy a zombikat földönkívüliek hozták, és a kormány kókányolása miatt tenyésztették ki őket, stb. stb. Vagy hogy a zombikkal dugtak földönkívüliek, és úgy lettek emberek, vagy ilyesmi . . .

Ilyen is van a képregényben? Mert ez izgalmasabb lenne . . . és Rick meg a csapata játszhatna egy Jackass-jellegű dokumentarista posztapok csapatot, csak hogy teljes legyen a kép. Utóbbi félig-meddig már adott, csak ők teljesen komolyan gondolják.

Áron - 2017. 02. 02. 22:17

Kíváncsi leszek, miként fogják befejezni a teljes sorozatot…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz