login |

Workaholics: kezdett a 7. évad

2017. 01. 12. 16:25 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Is it racist if it’s hot? That’s the question

A francba! Pedig annyira reménykedtem egy jó hattyúdalba. Komolyan nem hiszem el, hogy a pár éve még baromi jó poénokkal operáló haverszitkom (olyanból még mindig nagyon kevés van!), a Workaholics szezonkezdése még csak egy mosolyt sem tudott kicsikarni belőle. (Oké, Alice feltűnésének örültem, de ennyi.)

Pedig azt nyilván nem mondhatom el magamról, hogy időközben felnőttem volna, mint ahogy azt sem, hogy belefásultam volna a Comedy Central sorozatába, hiszen már az 5. és a 6. évad is felejtős volt számomra egy-két rész után. Szóval valaminek történnie kellett az elmúlt években, ami már-már a kevéssé elviselhető tartományba taszította ezt a komédiát.

Pedig a srácok azt csinálják, amit mindig is: nem dolgoznak, szívnak ezt-azt, szívatják a kollégákat és olykor péniszt pumpálnak vagy feneket szőrtelenítenek. Csak… kevésbé vicces formában? Régen még a legegyszerűbb, surmó, öv alatti poénjai is elszórakoztattak a sorozatnak, de most, a pornófilmre készülés is csak petyhüdt rekeszizom-rángást idézett elő, és azt is csak a színészek elhivatottsága miatt.

Á, nagyon gyenge volt ez a start, de remélem, akad, akinek bejött és kitart, és jelzi kommentben szezon közben, ha véletlen egy kihagyhatatlan rész került volna adásba. Egyébként lehet, hogy a visszaesésről Adam DeVine-ék is tudnak. Mert ugye mit is mondott Alice?

When you guys started here 7 years ago, this was all kinda cute. But you know what? You’re old as fuck now.

1 hozzászólás Ne habozz!

tomex - 2017. 01. 12. 21:29

Én ezt a sorozatot a nyáron a térdműtétem miatt fekve töltött időben sztem kb 2 hét alatt néztem meg (tudom nem olyan rövid idő de nem is sok :) ) Szóval a lényeg h én az utolsó évadon is szakadtam és nagyon tetszett, bár észre vettem h a sitcomoknál ha évekig hetibe nézi az ember mindig minőség rolást érez, ha pedi darálja akkor nem fáradnak el évek alatt a poénok. Kb 4 sitcomot nézek hetiben már évek óta ahol érzem h alfáradt már és unom egy picit a dolgot. Viszont sokat darálok amik már véget értek és ott ezt nem szoktam érezni..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz