login |

Emlékeztető: Empire 3. évad + Atlanta 1. évad

2017. 01. 13. 20:58 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. 21:00. FOX. Empire – 3×01 (kritika + szinkronos promó)
Ma. 21:55. FOX. Atlanta – 1×01-02 (kritika + szinkronos promó + szinkronhangok)

Az Empire-t már ismerjük, viszont az Atlanta-ra nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a fogadtatása szinkronosan. Mert az év egyik legjobban fogadott komédiájáról, vagy mondjuk úgy, hogy fél órás sorozatáról van szó. Legalábbis a kritikusok körében az volt, de ti is több JAws-kategóriában döntőbe juttattátok. Azt viszont előre mondom, hogy nem mindenki fogja érteni az istenítéseket.

A készítő, főszereplő, rendező Donald Glover-nek szó szerint milliós hasznot hozott a sorozat, hiszen a reggeli hírekben írtuk, hogy készítői szerződést között az FX-szel, vagyis fix fizetést fog kapni tőlük azért, hogy újabb sorozatokat fejlesszen.

2 hozzászólás Ne habozz!

Pibanto - 2017. 01. 13. 21:04

Lehet az Atlantát még szinkronosan is megnézem, annyira jó volt.

fm! - 2017. 01. 17. 08:11

“nem mindenki fogja érteni az istenítéseket.”

Na, akkor jelentkezem! :) A pilotnál csak néztem, mint hal a szatyorban, hogy ez most mi? Nekem 0/10 a sorozat, értelmezhetetlen számomra. Persze jártam már így párszor, így nem lepődtem meg. De most komolyan, mi ebben a jó?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz