login |

Délelőtti videó 5.: Az uralkodónő

2017. 01. 18. 12:15 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

Á, nekem mindig olyan furcsa szinkronban hallani a magyarított neveket, amik persze uralkodóknál teljesen természetesek, viszont például A katedrális esetében már neccesebbek voltak. Persze tisztában vagyok a háttérrel, csak mindig nehezen szokom meg. Főleg akkor, ha eredeti hangról térek át szinkronra, hiszen kvázi megváltoznak a nevek.

A Reign ma folytatódik az AXN White-on, ráadásul napiban. A szinkronos előzetes Máriával, Katalinnal és Erzsébettel a tovább mögött.

1 hozzászólás Ne habozz!

Sirocco06 - 2017. 01. 18. 13:15

A nevektől függetlenül viszont meglepő módon sztem a szinkron teljesen jó. Reign azon kevés sorozat egyike amit szinkronosan is megnézek. És hála istenek eddig mindenki hangja maradt ahogy eddig is volt.

Réti Adrienn hogy lett Mária hangja arra kíváncsi lennék. Nem a minőség miatt sztem jó választás csak gyakorlatilag ez az egyetlen szinkron munkája. Nem nagyon szokott szinkronizálni ahogy látom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz