login |

Teachers: kezdett a 2. évad

2017. 01. 20. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Ehh, nem. Tavaly örültem, hogy a Those Who Can’t és a Teachers révén iskolás/tanáros komédiák érkeztek az amerikai kábelcsatornákra (persze korhatárosra vették a figurát), mert annak idején akadt pár kifejezetten jó a műfajban, de egyik sem ütötte meg a mércét. A pasis Those Who Can’t jól kezdett, de elenyészett, a Teachers humora pedig már a pilotban sem vett meg magának. De idén kapott egy újabb esélyt.

(Így hirtelen nem is tudom, hogy a Bad Education és a Big School befejezése után van-e még tanáros komédia. Vagyis tudom, mert ott a Mr. D. az ezredik szezonjában, de azt még sosem láttam.)

Nem élt vele. Tény, hogy mindkét fent nevezett sorozatban vannak elvetemült és nagyon jó poénok, de sokkal nagyobb részenként miss/hit rációval dolgoznak, sokkal több poén pukkan hatástalanul, mint azt el tudnám viselni.

A TvLand-es Teachers-ben, a második évad elején (komédia, szóval bárki beszállhat bármikor) a tanárnénik visszatérnek nyári szünetről, bár egyiküknek ez nehezen megy, másikuk párt keres a neten, harmadikuk pedig megkapja a pokolosztályt.

Továbbra is mindenki magasról tesz a munkájára (szerencsére nincs gyerekkínzás, inkább a tanárok kínzódnak), a tanításnál minden ügyesbajos dolguk fontosabb, aki pedig tanítani akar, az másféle akadályokba ütközik, és persze a szereplők sem túl szimpatikusak

Gyenge, minimális röhögést kiváltó kezdés volt ez, de azért a Gangsta’s Paradise/Coolio-kombó nagyon rendben volt, még akkor is, ha nyilván nem az eredeti szám hangzott el a részben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz