login |

Finálé előtt: Válótársak

2017. 01. 26. 13:30 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

Mondhatnám, hogy azért nem lett különösebben népszerű junkie-körökben a Válótársak, mert csak kapcsolati sorozat, de végülis a Társas játék elég jól teljesített közöttünk is, szóval máshol lehet a kutya elásva. A kibeszélő alapján nem sokan tartottak ki, így nem is tudom, hogy mennyire érdemes megkérdeznem, hogy mi a helyzet most a sorozattal, levetkőzte-e gyerekbetegségeit?

A tovább mögött a mai évadzáró előzetese, és mivel ez jelenleg a legnézettebb sorozat itthon 18-49-ben, ezért nem csoda, hogy be lett rendelve a 3. szezon.

14 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2017. 01. 26. 13:49

Én szeretem, de ez az évad érezhetően gyengébb volt. Voltak nagyon jó részek, pl. a túrázós, de az első évad jobb volt.

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 26. 14:07

Szerintem sokat fejlődött, jobb a sztori, mint az első évadban, és magyar szinten végre egy vicces sorozat. Meg kell becsülni, mert idén nem lesz Aranyélet :)

Fragohol1C - 2017. 01. 26. 15:05

Nézem, bár nem tudom miért. Van 1-2 idegesítő karakter. Joci nője meg Dávid lánya, ha meglátom őket a képernyőn, már tekerek is tovább :D

kangool - 2017. 01. 26. 16:13

Párom nagyon rákattant. :) Szonja karaktere mindkettőnknek bicskanyitogató. A vicces etapok működnek, többi elmegy. Egyébként várjuk a harmadik évadot, mert végre van nézhető magyar sorozat országos csatornán.

Csigusz - 2017. 01. 26. 16:16

Én az eleje óta nézem, szóval az, hogy a kibeszélőbe nem írok semmit sem jelent :) Kellemes dramedy, kicsit Született feleségek utánérzés nekem hangulatában, de lehet csak én érzem így.

@Fragohol1C: azért Dávid lányát játszó Tóth Andi lehetne többet képernyőn… :D

winnie - 2017. 01. 26. 16:19

csigusz: tudom, hogy semmit sem jelent, csak jó eséllyel egy kevesebb kommentes kritika kevesebb nézőt is vonz. persze ez nem törvényszerű.

NatoLocator - 2017. 01. 26. 17:28

Szonja borzasztó irritáló. Scherer Petiék szála a legjobb. örülök, h Tóth Andit jobban elővették az évad második felében, roppant guszta leány :)

Herkules - 2017. 01. 26. 17:47

Jó volt ez, de a mi kis falunkat már jobban várom :)

fm! - 2017. 01. 27. 07:00

Az 1.évadnál már kicsit jobb, de még mindig sokszor csak egymás után van hányva pár jelenet és ki kell találnod, hogy mégis mi történt a kettő között. Nyilván kivágtak pár jelenetet közte, úgyhogy a vágás minőségén még lenne mit javítani. Ettől függetlenül nézhető kategória.

Avalona - 2017. 01. 28. 06:22

Én az elejétől fogva nézem, nekem bejött. Vannak benne komolyabb, drámai, de vicces, humoros jelenetek benne, ezeknek az arányát szerintem eltalálták. A sztori lehetett volna kicsit mélyebb vagy csavarosabb, nekem volt egy kis hiányérzetem a második évadnál, hogy kicsit felületes egy-két szál, de összességében várom a harmadik évadot. :)

sydneyke - 2017. 01. 28. 10:38

Joci csajának csak irritáló jelenetei voltak.
Minden alkalommal amikor ő volt a képernyőn erős önuralomra volt szükségem, hogy lendületből ne rúgjam le a készüléket.
:D

cathy - 2017. 01. 31. 16:20

Én valameddig néztem, hát pffffff :-P Még mindig jó színészek méltatlanul béna karakterekben. Hímsoviniszta sztereotípia (úristen valaki még 2016-ban úgy gondolja így viselkednek a férfiak? Hát szerencsére rohadtul nem :-) ugyancsak sztereotip hisztis női figurák, agy nélkül, egyedül Kovács Patríciában csillant meg valami, őt is jól leépítették, meg adtak neki egy hátráltató skill-t, de minek? Őrület rossz, ebből biztos ki fognak még hozni pár évadot, bár értelme semmi szerintem.

wisteria - 2017. 01. 31. 20:05

Nekem fájdalmasan rossz volt ez a sorozat. A karakterek annyira irritálóak voltak, olyan IQ nulla párbeszédek zajlottak, hogy néha csak pislogtam. Ezen kívül röhejesek voltak a kosztümök is, a nők mind szuper elegáns cuccban parádéztak, otthon is, a pasik dettó, (az a rózsaszín nadrág ütős volt a töketlen gyógyszergyáros gurun). A hímsoviniszta sztereotípia valóban hányadék volt, mikor a női melleket beszélte ki a három agyas kakas, az hittem lerúgom a tévét. És ezt még tovább húzzák, nagyon gáz.

Mijáú - 2017. 02. 04. 16:31

Én Scherer Péter karakterét csipáztam a legjobban. Jocit úgy állesz cuzámmen utáltam a bugyuta csajával együtt. Sthol Andrásnak nem volt szüksége színészi képességeire, ő magát játszotta. A legjobb rész a függönykészítős volt, azon besírtam, annyira jó volt dramaturgiailag.
Az van, h az Aranyélet is jó minőségben, de annyira sötét az egész, h az embernek semmi kedve szórakozás gyanánt gyomorgörcsöt kapni a magyar maffiától. Az a Tóth Andi egy utolsó kis lotyó, kiírhatnák a sorozatból, mondjuk elmehetne külföldre tanulni vagy valami.
Szerintem pedig pompásan mutatja ez a három férfikarakter a férfitársadalmat ma Magyarországon, tutyimutyik, buták és a farkuk után mennek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz