login |

Délelőtti videó 1.: American Crime

2017. 01. 30. 09:53 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: antológia, video,

Aki azt mondja, hogy nincs jó országos csatornás dráma, annak mindig az ABC-s American Crime-ra mutogatok. Igen, tudom, hogy a pilotkritikán túl csak kommentben nyilvánultunk meg róla, de az 1. évadja valami hihetetlenül intenzív és felkavaró élmény volt, a második szezon pedig szintúgy zseniálisan jóra sikerült, mindkét szezon top3-as, vagy minimum top5-ös volt nálam az elmúlt két évben.

Mivel antológiáról van szó (visszatérő színészekkel, de nem összetévesztendő az American Crime Story-val!), minden évad teljesen külön sztorit fed le, így bárki bármelyiket elkezdheti nézni, ha van kedve – és ugye az eddigi évadok itthon is lementek már szinkronnal, szóval ez sem lehet kifogás.

A tovább mögött itt a tavasszal kezdő 3. évad előzetese. Ismét szerepelni fog benne Felicity Huffman, Regina King, Lili Taylor, Timothy Hutton, Richard Cabral, Benito Martinez, Connor Jessup és érkezik Dallas Roberts, Cherry Jones, Tim DeKay és Sandra Oh.

2 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 01. 30. 10:15

“és ugye az eddigi évadok itthon is lementek már szinkronnal, szóval ez sem lehet kifogás.”

A 2.évadot szinkronosan én csak a Filmbox Prémiumon találtam meg, de csak emiatt nem fizetek elő rá. Magyar feliratról meg a 2.évad kapcsán nem tudok, de cáfoljon meg valaki, hogy van :-P

Az 1.évad tényleg nagyon ütős volt.

Azorka - 2017. 01. 30. 11:35

Bizony ez a sorozat zseniális. Annyira mélyrehatóan és sokoldalúan közelít az évadonkénti problémához, hogy abba belezsong az ember feje. De ez egy jó értelemben vett zsongás. A fekete-fehér megoldásokban és karakterekben gondolkodó nézők mondjuk alapból kerüljék el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz