login |

Pilot: Detroiters

2017. 02. 01. 14:53 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

That’s one murder that had a happy ending.

Ilyen egy pozitív meglepetés? A Detoriters előzetese borzasztó volt, nem csak poénügyileg, de még technikailag is egy olcsó gagyit árult. Erre a végeredmény egy közepes jó?

De tényleg, még a kezdő képsorok is teljesen olcsó digitáliskamerás kinézetet sugalltak, de utána kibújt a szög a zsákból, vagyis felvették az operatőrt és a color gradert. De előreszaladtam.

A sorozat két jóbarátról szól. Az egyik apja híres reklámszakember volt, de amikor egy betegség miatt visszavonult, akkor a srácok voltak kénytelenek átvenni az ügynökségét. Persze az összes kliens lelépett, ahogy a kapcsolati háló is eltűnt, szóval kis helyi cégeknek kezdtek reklámokat gyártani a szakembereink. Már, ha szakembernek lehet nevezni őket.

Igazából ez a sorozat lelke, a boldogulni akaró helyi kisemberek. Ehhez ugye azt is hozzá kell venni, hogy Detriot, az iparváros borzasztó állapotban van jelenleg, a RoboCop a jövőbe látott, de azért még ott is élnek jó emberek, és róluk szól a sorozat. Nem igazán munkahelyi komédia a Detroiters, bár azért van szlogenkitalálásos montázs, ha már reklámszakemberek, hanem pillanatok az emberek életéből. Legalábbis a pilot alapján.

Most kanyarodnék vissza a kinézetre, mert láthatóan Detroit szépségének kiemelése is a sorozat céljai között van. Jó pár gyönyörű kinti felvétel akad. Lehet csak a B-stáb ment ki és vette fel a kocsit különböző helyszíneken, de a végeredmény szép lett. Kicsit a Private Eyes ugrott be, csak itt a belső jelenetek is szebbek.

A problémám, hogy nem egy Atlanta-szint a végeredmény. Látom, hogy ez sokkal inkább komédia, és még ajánlani is tudom, olyan 7/10-et kap a kezdő rész, mert mosolyogni lehet rajta, ha épp hangosan nevetni nem is (na jó, egy jelenet volt!), viszont most nem ilyesmire vágyom.

A sorozat első részét a Comedy Central a premier előtt elérhetővé tette. A tévés bemutató 02.07-én lesz.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2017. 02. 01. 15:24

hát, nem tudom, mondjuk olyan közepes volt nekem. voltak jó pillanatai, de nekem ezek a figurák túl hülyék, majdnem rajzfilm figurásan ostobának tűntek, kelleni fog még pár rész, hogy komolyabban érdekelni tudjanak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz