login |

Politika a tévében: Bill Maher

2017. 02. 04. 20:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

Nem tudom, hogy a Real Time with Bill Maher miért nem népszerűbb itthon, pedig HBO-s a sorozat, ráadásul a 15. évadjában jár. Az általában a politikát kommentáló komikus Maher péntek éjszakánként látható és egy órás a műsora. És szerintem azoknak is bejöhet, akiknek az országos csatornák talkshow-inak műsorvezetői kevésbé, azoknak meg főleg, akik nem felületes politikaszemlét akarnak. És nemcsak azért, mert minden további nélkül káromkodhat.

Maher is monológozik (provokatív és szórakoztató módon), de emellett élő interjúkat is készít (olykor szkeccs is van), majd pedig a meghívott szakértő (és olykor celeb) vendégeivel vesézgeti a témákat. Nyilván minket (és a YouTube-osokat) inkább az előbbi, a monológok érdekel. Nem véletlenül, hiszen hiába a poénok, itt a humorral nem annyira kendőzik el a dolgokat, Maher rendesen odamond mindenkinek, aki szerinte marharépa.

A tovább mögött az egy hét alatt majdnem a legnézettebb videójává vált múlt heti monológja, a WTF is Going On?, ami persze Trump-ról, majd egy liberálisokat rugdosó szegmens a folytonos bocsánatkérésekről, az eheti monológ, illetve egy példa az interjúkra. A végén meg egy YouTube-szegmens, az Overtime, amiben minden rész után nézői kérdésekre válaszolnak még 10-15 percen át a szakértőkkel.

4 hozzászólás Ne habozz!

recoveringjunkie - 2017. 02. 05. 11:53

Podastként is létezik + heti extra 15 percnyi “Overtime” és “Bonus” ami nem része a szerkesztett adásnak.

JKJ - 2017. 02. 05. 12:09

Akik eddig Obamát fikázták és akiken röhögött Maher és a többi humorista, most többségbe került. Hirtelen Maher (és a többiek) lettek elnökellenesek és pont ugynazt a fikázást csinálják, mint anno az Obama ellenesek. Persze Trump tényleg gáz elnök, de ez itt lényegtelen. A lényeg, hogy nem vicces ahogy Maher átállt a másik oldalra és béna, személyeskedő humorral próbálja kitölteni a műsoridőt. Még akkor sem ha alapvetően egyet értek vele.

sorozat/gyilkos - 2017. 02. 05. 17:36

A wtf is going on monológ remek volt. Ha valaki szívből tud sírva röhögni az ragadós.

sorozat/gyilkos - 2017. 02. 05. 17:49

@JKJ Maher mindig személyeskedik egy kicsit, ez elég trademark nála, pedig nem jó a műfajban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz