login |

Politika a tévében: Trevor Noah

2017. 02. 04. 19:40 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: talkshow, video, ,

Természetesen nem csak a nagyágyúk durrogtatnak, hanem a Jon Stewart helyére érkező Trevor Noah is sokat foglalkozik a The Daily Show-ban Amerika új elnökével. Mindezt továbbra is a Comedy Centralon 23:00-tól. (Mivel The Colbert Report Stephen Colbert-rel és The Nightly Show Larry Wilmore-ral már nincs, így egyedül maradt.)

Őszintén szóval Noah-t sosem tudtam megkedvelni, talán mert pont a zseniális Stewart helyére érkezett. A probléma, hogy míg az utóbbit érdekelte az ország sorsa, és ez a szenvedélyes kirohanásain látszott sokszor, addig az őt váltó Noah egyszerűen túl távolságtartónak tűnik.

Persze ez a cél vele, “a külsős nézi, mit csinálunk és csodálkozik” a brandje, viszont emiatt a műsor mintha elvesztette volna az igazi élét. Legalábbis Trump kinevezéséig így volt? Az ominózus péntek óta eltelt két hétben elég sokat foglalkozott az új elnökkel és annak embereivel, a tovább mögött pár erősebb monológja nézhető meg.

Szétszedte a Fehér ház szóvivőjét:

Az executive orderekről:

Egy hét Trumppal:

7 ország lakónak kitiltásáról:

Az előbbi további következményeiről:

És a végére egy correspodent, Hasan, aki elmondja, hogy miképp létezhet egyáltalán “muslim ban”.

7 hozzászólás Ne habozz!

sorozat/gyilkos - 2017. 02. 05. 17:34

Nem csak távolságtartó, de egyszerűen rossz, erőltetett komikus. Ok, lehet, hogy a leginkább távolságtartása miatt, de mintha nem élvezné az egészet, vagy nem tudja eladni, hogy szórakoztatja és egy szórakoztató műsornak itt nagyjából vége is van.

winnie - 2017. 02. 06. 10:01

pont most néztem meg párat tőle a múlt hétről, de szerintem az élvezettel semmi gond nem volt, legalábbis nem merült fel benne, hogy ne élvezné.

Palacsintaxx - 2017. 02. 06. 16:24

Szerintem maga a komédia show a témáját tekintve nevetséges. Elfelejti az amerikai baloldal , hogy demokratikus választáson vesztették el a versenyt. Trump politikájával pedig ami az illegális bevándorlást illeti a lakosság 70% egyetért . Érdemes volt megnézni a super bowl közben sugárzott műsorokat is. Ott az előadók nem mertek Trump ellen fellépni, mert tudták ,hogy a közönség nagyvalószínűséggel le hurrogta volna őket, míg egy díjátadón bármikor mernek merészkedni amikor a saját ” fajtájuk” között vannak. Lemerem fogadni ,hogy az oscár gálán is valami hasonló lesz , amikor a gazdagok maguk között vannak, csak tapsot kapnak ,de ha ezzel a véleménnyel egy nagyobb közönség elé állnának ,valószínűleg sokan kinyilvánítanák a nemtetszésüket feléjük.

CyClotroniC - 2017. 02. 06. 16:32

Hát pedig a Hamiltonos lányok is belenyúltak a dalszövegbe, meg Gaga is úgy válogatta a számokat, hogy volt benne protest azért bőven. A “gazdagok maguk között vannak” meg azért is fura így ebben a formában, mert a pénzes réteg nagyja pont republikánus. Az más kérdés, hogy a művészek és a szórakoztatóipar nagy része csak elvétve olyan érzelmű. Mondjuk okkal.

Brynden Rivers - 2017. 02. 06. 17:07

Szerintem vicces, de azért nem John Oliver :)

Brynden Rivers - 2017. 02. 06. 17:12

Váháhá kárt politikát idehozni a Junkera úgy röpködnek a féligazságok és tévedések hogy öröm nézni. :)

“a pénzes réteg nagyja pont republikánus”
Kivéve: Szilicium völgy, Hollywood, Soros, Gates stb.

“Trump politikájával pedig ami az illegális bevándorlást illeti a lakosság 70% egyetért”

Forrás? ÉS melyik részével ért egyet? Azzal ami káoszt okoz a reptereken vagy amelyik miatt számos iparág (pl. felsőoktatás, techcégek) válságba kerül?

“demokratikus választáson vesztették el a verseny”
Ettől még az amerikai alkotmány érvényben van. A demokrácia lényege pont az hogy a választási győzelem csak nagyon korlátozott döntési jogkört ad a győztesnek. Trump/Bannnon meg ez láthatóan nem érti

CyClotroniC - 2017. 02. 06. 17:19

Annyit állítottam, hogy a nagyja, ami igaz, plusz főleg arra reagáltam, hogy az hogy Hollywood döntően demokrata az nem bankszámla méret függő jelenség.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz