login |

Santa Clarita Diet: az 1. évad

2017. 02. 06. 22:00 - Írta: winnie

40 hozzászólás | kategória: kritika,

– We just want to know what’s going on.
– Right. Well… she is dead… and also undead.
– What the fuck? I’m sorry. What are you saying? She’s a… zombie?
– I don’t like that word, I think it’s inherently negative.

A Netflix ezúttal egy feelgood zombis (oké, emberevős halottas) komédiával próbálkozott sztárszereposztással (Timothy Olyphant, Drew Barrymore), jó kis vendégszereplőkkel (Nathan Fillion, Patton Oswalt, Natalie Morales, és több meglepetést nem illik lelőni), remek készítővel (Victor Fresco olyan irtó kreatív és vicces sorozatokat készített, mint a Better Off Ted vagy az Andy Richter Controls The Universe).

Ilyen előzményekkel tudtam, hogy első napos dara lesz a sorozatból, mert kizárt volt, hogy mellé lehessen lőni ekkora marhasággal. Hát, rég tévedtem ilyen nagyot. Mondjuk azt nem nagyon tudtam eldönteni, hogy 2-est vagy 3-ast adjak a pilotnak, de abban biztos voltam, hogy abszolút nem tudok elmerülni a sorozatban, úgyhogy részemről tuti kasza lesz. Mivel azonban a Santa Clarita Diet megítélése nagyon személyfüggő, hiszem, hogy lesz egy pozitív(abb) írásunk is róla.

A sorozat egy egygyerekes ingatlanos házaspárról szól, aki kissé rutin házasságban élnek, de persze szeretik egymást. Szerencséjükre (de tényleg!) egyikük tök random (és ritka gusztustalan módon) meghal, hogy nem sokkal később felpattanjanak a szemei és közölje, hogy kutyabaja. És tényleg. Olyan, mint eddig volt, életvidám, csak éppen halott. És rohadt éhes. Hús kell neki. Eleinte bármilyen, később azonban…

I just threw up. Like a fair amount. And that came out of me. Do you think it’s an organ?

Ebből lehetne valami érdekes, high concept sorozat, ami 10*30 percben, kvázi 5 órás filmként rém szórakoztató, de a Santa Clarita Diet nagyon szitkomosra és gügyére van véve. Hiába megy át középtájt thrilleresbe a stílus, hiába lesz némi átívelés idővel, mely során elkezdik boncolgatni azt, hogy mivel jár a zombilét, illetve, hogy létezik-e gyógymód, egy percig sem a sztori miatt működik.

Ahogy írtam feljebb, tényleg nagyon a néző preferenciáitól és elvárásaitól függ a Santa Clarita Diet megítélése, hiszen elég találni egy-két olyan apróságot benne, ami zavarja az embert, és az az egész sorozatra rányomhatja a bélyegét. Én például már az első percekben eléggé feszengtem, hogy itt valami nem stimmel, pedig akkor még csak a karaktereket és halálig vezető szituációt alapozták. Az nem jó ítélet, hogy nem lehet komolyan venni, hisze nem is terveztem, de annyira mű volt benne sok minden, hogy taszított.

Igazából eleve nehéz belőni, hogy mi akar lenni az SCD. Nyilván egyfajta szatíra, amibe, ha már zombik, akkor a fogyasztói társadalom “kritikáját” is bevonják, hiszen már az első részekben is sokat álldogál Olyphant karaktere különféle termékeket nézegetve, illetve a függőséggel, a kertvárosi léttel kapcsolatos áthallások is egyértelműek

A témájából látszik, hogy a Santa Clarita Diet elvetemült sorozat, helyenként gore-ban, vagyis vérben és belső szervekben tapicskol, és nagyon jópofa abszurditásba hajlik, amikor a főszereplők az egész zombilétet egy apró döccenőként kezelik az életükben, és az azzal járó problémákat mindennapi aprócseprő gondokként vitatják meg – gondolok itt arra, hogy mi/ki legyen a “vacsora”, vagy hogy ölné meg a férj a feleséget, ha meg kéne tennie.

A gond csak az, hogy minden jópofa és cuki marad, semmi keménység vagy téttel bíró szituáció nincs benne, s mindezt még meg is fejelik azzal, hogy bizonyos tekintetben nagyon repetitív a végeredmény, hiszen nem egy konfliktus vagy élethelyzet többször is megismétlődik.

Komolyan mondom, hogy még mindig sok hatása alatt állok, főleg azok után, hogy kiderült, hogy a Dramaworld-ös Liv Hewson a harmadik kiemelt szereplő a sorozatban, ő a házaspár gyereke. Tényleg minden abba az irányba mutatott, hogy rajongó leszek, de még a színészek játéka sem menti meg a Santa Clarita Diet-et számomra, nyilván szándékosan, de még Timothy Olyphant is annyira mesterkélt. (Azt viszont aláírom, hogy nagyon élvezik a játékot.)

Ha már Hewson-t említem, akkor ő egy nagyon halvány fény az éjszakában a részek B-sztorijai révén a szomszéd sráccal, neki sokkal több jól működő, és ami fontosabb, természetesebb pillanata volt, de még ő sem késztetett maradásra. (Ja, nem, hazudok: a mellékszereplők, akik közül némelyik visszatér, abszolút emlékezetesek és törődéssel megalkotottak, akár a nevesebb vendégek, akár a randomok, mint az eladólány vagy képregény-boltos srác.)

Szóval: nem, nem és nem. Nem neccesen és fájó szívvel felejtős számomra a Santa Clarita Diet, hanem abszolút egyértelműen. És nem a sokakat taszító téma miatt, hiszen eskü, tényleg nagyon vártam. Epizódonként egy vagy két sokkoló momentum, jó röhögés, és persze a Netflix-es lét ellenére használt cliffhanger-ök nem voltak elegendőek ahhoz, hogy jobbá tegyék a végeredményt.

De mondom még egyszer, előre nem nagyon látható, hogy kinél fog nagyon betalálni ez a valóban eredeti komédia. Másnál a mesterkéltség pozitívumként is lecsapódhat.

40 hozzászólás Ne habozz!

mark - 2017. 02. 06. 22:15

Én imádtam. Amúgy is gyengéim az ilyen szürreális komédiák. A pilot gyenge volt, ott még én is elbizonytalanodtam, de aztán rendesen belehúztak, a végére stabil minőséget hozott. Sőt, a 7. rész nálam az egyik legjobb idei sorozatrész lett. Helyenként gusztustalan, helyenként tényleg komoly(abb) kérdéseket boncolgató, helyenként felröhögős, helyenként elborzasztó, helyenként izgalmas kavalkád ez a sorozat szerintem. A tinipáros meglepően jól működött egyébként végig. Ordít róla, hogy csak egy bizonyos rétegnek jön be, én ebbe a rétegbe tartozom, marhára élveztem, mert néha kell egy ilyen agyeldobós, nem normális baromság is.

LoGi - 2017. 02. 06. 22:18

Én is többet vártam tőle, gondoltam majd tuti must watch sorozat lesz, és lelkesen elkezdtem nézni. Most ennek ellenére még csak 4 és fél résznél járok, és sajna azt kell mondjam egyáltalán nem a must watch kategória, inkább csak a 6/10 kategória. Ettől függetlenül valszeg végig fogom nézni, még javulhat is a második felében.

P Ewing - 2017. 02. 06. 22:28

Én veled vagyok winnie.
Az egész rémesen humortalan és középszerű. Az szezonban talán 3-4 jobb fajta poén volt, a többi a “gagyi” és az “ezt már ezerszer láttuk” közti skálán mozog.
Nekem is az volt a véleményem, hogy a kislány szála még itt-ott egész érdekes (+ nagyon jók a cinikus beszólásai, amiket Hewson kiválóan ad elő), bár néha az is átcsap izzadtságszagúba.

A színészek szinte mind jók, de Olyphant valahogy nagyon nem kapta el a fonalat. Mondjuk én eleve nem tartottam őt olyan sokra (igaz, a Justified-ot nem néztem).

arsebulls - 2017. 02. 06. 23:04

” de a Santa Clarita Diet nagyon szitkomosra és gügyére van véve. ”
Ez volt vele az egyik legnagyobb probléma. Na meg amít írtál is még hozzá, hogy iszonyat repetitív.

Arra számítottam, hogy ez az egész mesterkéltség, meg a tökéletes élet kifogyhatatlan poénforrás lesz és nem kell a teljesen idióta szituációs poénokkal telerakni mind a 30 percet. Ezzel ellentétben az egész world buildinget valami hihetetlen módon gyenge szituációs poénokhoz használták, amiktől legszívesebben falnak mentem volna. Persze, bele lehet magyarázni, hogy ez valójában annak a szatírája, hogy a tökéletesre festett vakolat mögött rohad a fal, de ahhoz pedig egyszerűen rohadt gyenge volt.

Drew Barrymore valami elképesztő módon irritált végig. Minden egyes arcjátékától sikoltozni támadt kedvem.

Problémám volt még vele, hogy a második résztől úgy éreztem magamat, mintha a készítők minden egyes másodpercben valammi iszonyat vicces dolgot akarnának közvetíteni felém, elmondják a viccet szépen, és mire elérnénk a poén részére hirtelen abbahagyják. Túlpróbálkoztak, túltolták az egészet. Egy feelgood sorozatnál sokkal simábban kellett volna jönnie a poénoknak.

Az első rész után még bizakodó voltam, de sajnos semmi újat nem adott utána a sorozat, ezért kénytelen vagyok a leggyengébbek közé sorolni a személyes listámon. Tényleg csak az aláröhögés + taps kombó hiányzott a Netflix saskabaréjához. Kár érte.

Diapolo - 2017. 02. 06. 23:18

Belenéztem, mert érdekelt, de időm hiányában meg azért is mert gyenge volt a pilot, azonnal kaszáltam. Nem gondolom, hogy én lettem volna a célközönség, ha ennek a sorozatnak egyáltalán van olyanja.

G0thM4n - 2017. 02. 06. 23:40

“de annyira mű volt benne sok minden, hogy taszított.” … ennyi,egyetértek. Zavaróan,fájdalmasan blőd,erőltetett xar. Már a trailer is gáz volt, minden szempontból.
Totál felesleges az ilyen és ehhez hasonló alkotások erőltetése.Így is hányásig vagyunk sorozatokban…azt veszem észre pl én is,hogy csak kaszálom őket,egyiket a másik után.

Lemoni - 2017. 02. 07. 00:03

Reméltem, hogy ha már Netflix meg ezek a nevek, csak kihoznak valamit jópofát, de rém erőltetett és a szokásos sitcomos ripacsság, ami engem piszkosul irritál. Lehetett volna egy elszállt ökörség, de csak mű lett. A gusztustalansága nem zavart, de a tömény izzadtságszaga nagyon. Pilottal kasza.

Pipacs - 2017. 02. 07. 01:06

Nekem már a trailerrel is bajaim voltak, és örülök, hogy így nem kellett elpazarolnom 40-egypár percet, (vagy 20-as kategória?, Mindegy is…). Elég volt elolvasni a kritikát és a többi hozzászólást. Köszi Nektek, nézetlenül is kasza!

human - 2017. 02. 07. 04:13

szerintem a 4. rész közepétől egész jó.

Zsolt - 2017. 02. 07. 05:22

Imádtam. Egyszerűen zseniális. Űberel minden zombis vígjátékot.

ayren - 2017. 02. 07. 08:12

Na akkor ezt én is kihagyom. Tényleg egyre több a sorozat, időm meg egyre kevesebb, nincs értelme hülyeségekre elvesztegetni.

JKJ - 2017. 02. 07. 08:45

Ha már fizetem a Netflixet, csak belenézek :-)

GodBadka - 2017. 02. 07. 09:57

Nekem tetszik. Nem életem sorozata, de számomra teljes mértékben szórakoztató.

goodjohnwin - 2017. 02. 07. 10:19

Sok félgagyit megnézek, ha kellemes szórakozást tudnak nyújtani fél óra-pár óra erejéig, de ha közben folyton undorodnom kell a gusztustalan jelenetektől, akkor oda az a kevés szórakozás is. Nem értem az ameriakaiak horror-mániáját, szerintem beteges.

Kukabúvár - 2017. 02. 07. 10:32

Abszolút nézhető kategória, a Pilot után feljavult.

splash32 - 2017. 02. 07. 10:43

Szerintem teljesen nézhető. A helyén kell kezelni és akkor lehet tök laza, szórakoztató sorozat.

Silas - 2017. 02. 07. 10:54

Nagyon jó sorozat
Morbid, abszurd, DE vicces is

Sancho Pansa - 2017. 02. 07. 10:55

@splash32: Gondolod, hogy akit nem szórakoztatott, az nem kezelte a helyén? Ne hidd. Egy sorozat megítélése, hogy mennyire tetszik, köt le vagy szórakoztat, nem a helyén való kezeléstől függ. De ha mégis így lenne, szerintem egy junkie, olyan, aki már egy ideje néz tévésorozatokat, pontosan tudja, hogy álljon hozzá. Ha valaki, akkor ő tudja.

Néztem ezt, néztem, és valami lapos blődség volt, ami egy percig sem kötött le (vagy szórakoztatott), fikarcnyit sem volt vicces – bármilyen égő volt, a CGI-hányás volt a leghumorosabb benne, és az is elég szánalmas volt. Azt a 2,5 résznyi időt is sajnálom, amit rá pazaroltam.

lalakov - 2017. 02. 07. 11:02

Imádtam. Zseniális szerintem is. Kár hogy csak 10 rész volt, minden percét élveztem. Rég láttam már ennyire jó vígjátékot. Mondjuk nem kellett volna ebédelnem az első rész nézése közben, mert én is majdnem zombivá váltam. :-D

pody - 2017. 02. 07. 11:40

Jobbat vartam, sokkal jobbat, de igy is jol szorakoztam. Harmadik resztol kaptam igazan ra. Egyedul Drew Barrymore ment le nehezen. Cukifaktor miatt jo valasztas lehetett volna, ugy 5-10 eve. Megiscsak elmult mar 40 eves o is, igy viszont szineszkednie kellett volna, az meg nem erossege, sosem volt az. A tobbiek nagyon rendben voltak, megha tul is jatszottak sajna a szerepuket sokszor, emiatt irhatjak sokan az eroltetett jelzot, de ez valszeg rendezoi koncepcio volt. Sokszor beugrott a Jol all neki a halal c. film, ott is hasonloan tuljatszottak voltak a szerepek

Monya - 2017. 02. 07. 20:06

Fura, én az előzetes cuccok alapján pont ezt vártam, gore meg kisvárosi szülifelis gügyeség keverékét, nem érzek csalódottságot. OK, a pilot majdnem elriasztott, de aztán ráálltam (vagy jobb lett), hatalmasakat lehet röhögni egy-egy benyögésen, és érdekes módon az egyes színészek manírjai, amiket máskor utáltam, itt pont bejöttek (pl Olyphant szemmeresztgetős ripacskodása, Barrymore pösze cukiskodása)

Alterego9 - 2017. 02. 07. 21:01

Az tényleg zavart hogy két darab poén tettek ki a sorozat időtartamának kb. a felét (“brutálisan gyilkolunk és úgy viselkedünk mintha ez teljesen rendben lenne” illetve “nyíltan belenyögjük a kamerába hogy brutálisan gyilkolni nem is normális dolog”).

Viszont amikor ezeken egy kicsit is túlléptek, tényleg hatalmasakat röhögtem nagyon sok más poénon, amik miatt már megérte.

Eny - 2017. 02. 07. 21:25

mi két este daráltuk le..és nagyon bejött :D igaz,h gusztustalan néhol,s nagyon beteg, meg mesterkélt( ami szerintem pont jól is áll ez esetben ), de mindez valahogy nálunk betalált olyan szinten,h kacagtunk és gyorsan néztük is a következő részt.

Dan - 2017. 02. 08. 06:12

első ~3rész talán nem nagyon jött be. Nem is néztem pár napig, tegnap elolvastam ezt a cikket és abszolút egyetértettem vele, de újra belepróbáltam és sokkal jobb lett a közepétől. A mellékszereplők nagyon vitték nekem a pálmát. Eric, a szomszédsárc, Dan, Abby mindnek voltak jó mozzanatai és a főszereplők is egy fokkal jobbak lettek. Szóval akik ideje korán kaszálták, vagy bele se kezdtek egy próbát megér ha van ideje rá az embernek, hogy eljusson a ~4.részig.

winnie - 2017. 02. 08. 06:46

szerintem stílusban annyit nem változik, viszont tény, hogy akit új sztoriszálak érdekelnek, illetve átívelésre kíváncsi, nemcsak esetenként gyilokra és kajálásra, annak lehet, hogy jobban bejön a 4-5. rész után, hiszen egyrészt a zombilét egyéb nyűgei is kiderülnek, másrészt érkezik némi fenyegetés a gyilkosságok miatt, harmadrészt pedig megjelenik a “gyógyír”-szál, ami nyilván nem a halálra gyógyszer, de mégiscsak reménysugár.

korovjov - 2017. 02. 08. 15:16

Én nem vártam tőle semmit, talán éppen ezért volt hatalmas pozitiv csalódás. Főszereplők hatalmasak (féltem DB-tól, de abszolút eltalált karakter), tinilány óriási kellemes meglepetés volt, szomszédok is jók.

A néhányadik részben féltem attól, hogy behoznak egy főellenséget a nagydarab feka személyében, de ahogy azt a szálat megoldották, az tankönyvbe illő.

A cliffhangeren az évad végén még lehetett volna mit dolgozni, az volt az egyetlen csalódás az egész sorozatban…

Tak! - 2017. 02. 08. 16:33

Imadom, én nagyon sokat tudtam nevetni rajta. :)

Stockes - 2017. 02. 09. 03:02

Nekem eddig 3 rész után határozottan tetszik. A stílusa kicsit ezekkel a komikus zenei elemekkel és rövid jelenetekkel, kínos családi párbeszédekkel, kertvárosi díszletekkel a Szül. feleségekre hajaz, nem véletlen a szomszéd rendőr csóka szereposztása sem. Szerintem el lett találva, könnyed, szórakoztató. Igaz nem az a fajta vígjáték, amelyik csak úgy pörgeti a poénokat és szétröhögi magát rajta az ember, inkább csak olyan elmosolyodósan üdítő.

Írták itt, hogy undorító. Szerintem egyáltalán nincs sok ilyen jelenet, ami kevés ilyen lenne, az sem undorítóan van kivitelezve, inkább valami gagyi CGI-vel oldották meg, de nem biztos, hogy igénytelenség miatt, nem akarták túl horrorisztikusra, túl komolyan vehetőre venni a hangnemet, meg talán a korhatárosságot sem akarták meglépni gondolom. Akit ez a horrorelem tartana vissza, nyugodtan kezdjen bele. Ez viszont azoknak is szól, akik jó húzós, véres, brutális jeleneket akarnak, csalódni fognak. Ez azért nem egy Hullajó.

Egy-két helyen tényleg sablonos, de szerintem inkább csak kötelező körből veszik végig, parodizálják ki ezeket a családi illetve zombis sablonokat, mivel kihagyhatatlan ziccerek vannak benne. Mondom, nekem tetszik, pedig Olyphantot nagyon nem bírom, tehetségtelen ripacsnak tartom a fazont, de itt nem játssza túl a szerepét, visszafogja magát, így nem irritáló a karaktere, jól hozza a kertvárosi papucsférjet. Nem vagyunk ellátva olyan jól sitcommal, hogy ne nézzen bele az ember. Nem azt mondom, hogy az évszázad sitcomja, de ha nem ül neki az ember túl nagy elvárásokkal, akkor egyszer-egyszeri kikapcsolódásra tökéletes, simán nézhető, könnyed valami.

winnie - 2017. 02. 09. 07:54

azért szerintem mostanság nagyon, nagyon erős a komédiakínálat, bár nem biztos, hogy amerikában kell csak keresni (de egyébként ott is).

az viszont igaz, hogy a sorozatban nem brutalitás van, hanem inkább gore és testnedvek, és ez lehet, hogy visszatarthat egyeseket – már az első részben belső szerveket mutogattak, később meg ugye itt-ott egy kósza végtag vagy egyéb szerv:) mondjuk ez az az aspektus, ami engem biztos, hogy nem tartott volna vissza. ahogy írom, az elején már látszott a színészek stílusán, hogy valamiért a beszédstílusuk is olyan… nem színpadias, hanem talán túlságosan mesterkélt, valamiért ezt a nem természetes stílust erőltetik végig – ezért is tettem bele a posztba a második képet. van benne egy fajta túlzó szitkomosság, valami gügyeség, amit ritkán szoktam érezni. (mondjuk ez leginkább nálam olyphantre volt igaz, barrymore végig olyan, mintha le lenne szedálva, neki alapból fura a stílusa.)

fv - 2017. 02. 09. 14:27

Érdekes, hogy a színészi játékot írják többen is gagyinak. Én pont elhiszem, hogy egy ingatlanügynök-papucsférj így viselkedik egy ilyen helyzetben. Úgylátszik, másfajta igazi embereket ismerünk. :-)

Ja, szerintem is kvajó a sorozat!

markil - 2017. 02. 12. 23:35

Na hát én ma ledaráltam az egészet. Érdekes, mert a pilot nem jött be, de úgy kb. a 3. rész után rákaptam az ízére, kedvelem az ilyen fekete komédiákat és miután egész nap betegen feküdtem itthon, úgy voltam, hogy akkor már letudom egyben az egészet. Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, néha tényleg túlzásokba esik, de volt 1-2 poén amin hangosan felnevettem . A színészek szerintem jók, elsősorban Drew Barrymore miatt ültem neki, mert a Charlie angyalai óta bírom, így a jelenléte sokat dobott számomra az összképen. Illetve nagyon tetszett az amerikai kisváros feelingje is, amiben az egész játszódott. Pozitívum még, hogy nem túl hosszúak a részek, így feszesebb is az egész és kevés üres járat, viszont mindig bedob 1-2 cliffhangert a részek végén, ami miatt nehéz abbahagyni. :) Szal egy lusta vasárnapi darára mindenképpen ajánlott.

Nikki - 2017. 02. 13. 23:09

Nekem már az első rész is nagyon tetszett, eddig a 3ik részig jutottam, de nem hiszem, hogy úgy elszúrják a folytatást, hogy abbahagyjam. Hangosan nevettem rajta, és nekem Timothy Olyphant játéka a legjobb és legviccesebb, de nagyon bírom még a szomszéd srácot is (Eric azt hiszem).

zsemlye - 2017. 02. 17. 00:57

hú, tulkép rég volt, premier napon egyben leküldtem.
tökéletes, pedig nagyon nem bírom az ilyesmit – vér, belek & co

kilóra megvett, mikor Castle-t rágta.
:) Dick Casablancas, mint szerető?! :) SzülFel Carlos…
boltoskínailány? a gitáros-énekes newborn zombie?
A hetedik rész az omnipotens ott konkrétan sírtam

A gyengéit azért bocsátottam meg, mert mind Barrymore, mind Olyphant nonstop kivigyorog a szerepéből – rég láttam ennyire fellegoodból forgatott vmit.

Tesóm hülyének nézett, két nap múlva kínjában ráfanyalodott, megkövetett és terjeszti az igét.

zsemlye - 2017. 02. 17. 01:06

feelgood – jó éjt :)

Melchi Zadok - 2017. 03. 22. 21:15

szerintem ez kifejezetten jó. nyilván nem vagyunk egyformák, meg minden, de egyszerűen nem értem winnie-t miért gondolja túl ezt az egészet, pontosabban miért vár el olyan dolgokat ettől a sorozattól, amelyek nélkül is tökéletesen működik?
illetve arra lennék még roppantul kíváncsi, hogy az a mostanában nagyon erős komédia kínálat az pontosan mely sorozatokat takarja?

Pietro73 - 2017. 03. 23. 12:31

Nekem nagyon bejött! Szinte egyben ledaráltam, tök jól szórakoztam rajta, kellően adagolt vérrel és poénokkal! Drew-nak pedig iszonyat jót tett az idő! Hmmm…

winnie - 2017. 03. 23. 12:47

Melchi Zadok: de ilyen alapon megkérdezhetsz másokat is, akik szerint gyenge volt, nem arról van szó, hogy egyedül lennék – ez pont az a műfaj, ami jó eséllyel meg fogja osztani a nézőket, szóval szerintem nincs min csodálkozni, hogy mindenki másképp reagálja le. bááár…, nem tudom, hiszen, akit nem érdekel a stílus, aki tudja, hogy utálná, az jó eséllyel bele sem kezd, szóval ez lehet, hogy mégsem igaz. engem viszont nagyon is érdekelt, az első negyedév egyik legjobban várt sorozata volt (a stílus, a színészek és a készítő miatt is). és bár vártam, nem vártam el semmit (max annyit, hogy értékelhető legyen:), és szerintem nem is gondolok semmit túl.

leültem, szórakozni akartam, mert mondom, pont olyan stílusú ez, amit imádok. és a végeredmény minimálisan sem lett szórakoztató, de ezt fent leírtam. debilre, idiótára vették a figurát. voltak ugyan jobb pillanatai, de semmi olyan, amiért 3 résznél többet akartam volna nézni belőle.

a mostanában nagyon erős komédiakínálat darabjairól meg folyamatosan írunk. a jelenleg futók közül 20-25 nézős van, ezekből 5-6 mindenképpen topos, plusz ugye ott vannak az épp pihenő sorozatok. felsorolást tartani felesleges, hiszen nem mondana sokat pár idevetett cím. nemsokára úgyis megírom a jelenlegi komédia toplistámat, azon lesz majd pár tucat cím, amiből lehet mazsolázni:)

Candy - 2017. 05. 01. 21:36

Nekem nagyon bejött,jól szórakozom rajta.Az utóbbi időben rengeteg krimit néztem,így kifejezetten felüdülés számomra :) kár,hogy csak 10 részes.. :(

Candy - 2017. 05. 03. 16:26

Engem érdekelne egy komédiakínálat,lista.
Most,hogy ezt befejezem,nagy lesz az űr.Oké ott van még a Brooklyn 99 :)

Tempes - 2022. 03. 04. 12:40

Másodjára is remekül szórakoztam rajta mind a sztorin, mind a poénokon. :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz