login |

Melissa McCarthy-é volt a hétvége

2017. 02. 07. 15:30 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: fun, video,

A hétvége Melissa McCarthy Saturday Night Live-béli jelenésétől volt hangos – a komikus egyszerűen zseniálisan hozta az amerikai elnök szóvivőjét, Sean Spicer-t.

Tudom, hogy sokan nem követik annyira a politikát, hogy ismerjék a figurát (itt van róla egy videó), de még az sem kell, hogy elismerően csettintsünk vagy kacagjunk McCarthy produkcióján a tovább mögött. Hogy nem röhögte el magát?

9 hozzászólás Ne habozz!

Neoprimitiv - 2017. 02. 07. 15:49

Mostanra legalább annyit sikerült elérniük a kommunikációs guruknak, hogy Spicer nem kezdett el hörögni, hanem csak annyit reagált, hogy szerinte túl sok volt a rágó.

Rosie O’Donnel közben bejelentkezett Bannon-nak, szóval lesz még itt tüzijáték.

adamlyon - 2017. 02. 07. 15:52

Nagyon jo volt a mostani epizod. :)) ez, a totino meg a cold open mindent vitt (az ivos-sapkas sketch se volt rossz, na meg persze az a bizonyos f word:))

crashland - 2017. 02. 07. 16:03

zsenialis

napocskin - 2017. 02. 07. 16:52

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezen meghaltam. Donald Trump will not be deterred… azt hittem, leesek a székről a röhögéstől. Amúgy nekem is azon járt végig az eszem, hogy tudta ezt megcsinálni röhögés nélkül?

Dave - 2017. 02. 07. 19:00

Bizony, régóta volt ilyen jó.

deeznuts - 2017. 02. 15. 12:49

én meg azon gondolkodom, mikor ilyesmiket nézek (akár mostani, akár évtizedes élő showműsorokat) mi az hogy elröhögi magát??? basszus azért van ott, hogy ezt NE TEGYE. vicces jeleneteket adnak elő a SZÍNÉSZEK, akiknek az LENNE a dolguk, hogy előadják a szerepet a legváratlanabb helyzetekben is anélkül, hogy kiesnének belőle…ez annyira jellemző sajnos, annyira sok műsorra, hogy ezek ennélfogva nézhetetlenek…

winnie - 2017. 02. 15. 12:55

deeznuts: most ezt nem értem.

hiszen épp ez az, hogy nem teszi, nem röhögte el magát. nagyon kevés élő műsor megy a tévében, de ha valaki ritkán mégis elröhögi magát, akkor azért általában a nézők is nagyon hálásak. a fizikai humort elég nehéz röhögés nélkül előadni, és az SNL-ben is elég ritkán esnek ki a szerepből. de az nagyon nem mindegy, hogy egy jelenetet a színházban hónapokig próbálnak, majd százszor eljátszanak, vagy csak néhány napjuk van egyetlen előadásra. és a váratlan dolgokra sem lehet felkészülni.

és mégis, nagyon ritkán esnek ki s szerepből. ha azt nézzük, hogy egy random filmforgatáson vagy sorozatforgatáson mennyit bakiznak, akkor még azt is lehet mondani, hogy ez igazi művészet, hogy így megy nekik. hiába vérprofi valaki, hiába vannak technikák, ha nagyon vicces emberekkel van körbevéve, akkor előfordulhat egy mosoly. ha pedig elindul valami, akkor sokszor nagyon nehéz kikerül a “körből”.

deeznuts - 2017. 02. 15. 13:06

természetesen az tetszik ebben a jelenetben, hogy nem esik ki a szerepből. én csak azon dohogok, hogy sokan mások, elég sokszor igen…akkor rövidebben: elvileg – bár tudom, hogy ez lehetetlen – sohasem szabadna egy színésznek kiesni a szerepéből, hisz ez a “szakmája”

Dregnarr1 - 2017. 02. 15. 18:18

@deeznuts:
L’art pour l’art csapat például úgy épít fel egyes darabokat, hogy szándékos elnevetésekkel viszik tovább a jelenetet, vagy iktatnak be egy-egy poént, mert tudják, hogy a nézők bírják, ha kiesnek a szerepből. Persze ez már azért meta, mert ugye erre építik a jelenet (mármint az elröhögésre, vagyis szándékosan csinálnak úgy, mintha elröhögnék és kiesnének a szerepből), de ebből is látszik, hogy a legtöbbeknek kifejezetten tetszik, ha a színész kiesik a szerepből… persze csak akkor, ha előzőleg azért már van afféle kötődése az adott színész felé, hogy tudja, hogy képes komolyan is játszani, és ezáltal képes legyen azt is látni, hogy mikor veszi poénra a figurát, és mikor marad szerepben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz