login |

Hírvasárnap – Mary+ Jane-kasza! Loosely Exactly Nicole-kasza!

2017. 02. 12. 07:37 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Kirby Buckets kalandjai 2. évad, Zűrgombócok 2. évad
 • Premier: Reign S4 (vendégblogger?), Clarence S3, Pokemon The Series: XY S20 + Finálé: Ginormous Food S1, The Guardians S1, Oprah: Where Are They Now? S9
 • Magyar premier – VIASAT3: 03.02 Gordon Ramsay – A pokol konyhája (Hell’s Kitchen) 14. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: 03.03 Gázos páros (You’re The Worst) 2. évad
 • A Damien szinkronhangjai.
 • Felkerült a magyar Netflix-re: a Metallica: Some Kind of Monster, amit valamiért sorozatnak tüntetnek fel + le fog kerülni februárban: Padam Padam, Love Again, Heartless City, Da Jammies
 • Felkerült a magyar Amazon-ra: Fleabag S1
 • Az első félév Netflix premierjei: 02.17 Chef’s Table S3, 03.10 Love S2, Buddy Thunderstruck S1, 03.17 Iron Fist S1, 03.24 Ingobernable S1, Grace and Frankie S3, 03.31 13 Reasons Why S1, 04.21 Girlboss S1, Bill Nye Saves The World S1, 04.28 Dear White People S1, 05.05 Sense8 S2, 05.12 Anne S1 (ez Kanadában 03.19-én startol), 05.30 House of Cards S5, 06.09 Orange Is The New Black S5,
 • Jim Parsons megdöbbenne, ha nem folytatódna a 11. évaddal a The Big Bang Theory, szerinte mindenki folytatni akarja. De még folynak a bértárgyalások.
 • Pilotszerep: Ryan McPartlin – cím nélküli Marc Cherry-dráma (ABC), Bridgit Mendler, Isiah Whitlock – Thin Ice (FOX), Sarah Shahi – Reverie (NBC), Elizabeth Gillies – Dynasty (CW), Dan Byrd – Doomsday (ABC), Jack Cutmore-Scott – Deception (ABC), William Miller – Searchers (CW), Matt Murray – 9J, 9k and 9L (CBS), Anna Maria Horsford, Marla Gibbs – Jalen Vs. Everybody (ABC)
 • Az amerikai elnök 02.28-i tévés beszéde miatt elmaradnak sorozatok, így például a This Is Us fináléja is 03.14-én lesz 03.07-es helyett, így pedig a Trial & Error premierje is erre az időpontra került.
 • Új címet talált a Discovery új sorozatának. A Manifesto-t ezentúl Manhunt: The UNABOMer címen kell keresni.
 • Pilotberendelés: Unit Zero – ABC, készítő: Lindsey Shockley, főszereplő: Toni Collette. Egy egyedülálló anya CIA-s mérnökről, aki pár adminisztratív munkát végző munkatársából álló titkosügynök csapatot vezet. A tagokat az ügynökségen sem tartják sokra, és épen ezért kvázi láthatatlanságuk révén tökéletesen alkalmasak a CIA titkos, beépülős küldetéseire.
 • Pilotberendelés: Salamander – ABC, készítő: Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner és Scott Rosenberg – az azonos című belga sorozat alapján, egy zseniális, ám erősen emberkerülő mérnökről, aki társul egy szkeptikus nemzetbiztonságis férfival, hogy elkapjanak egy rejtélyes bankrablót, aki lenyúlt 66 széf dobozt, melyek a legnagyobb hatalmú elit tagjaihoz tartoznak, s melyek révén egy zsarolássorozatot indít be, mely egy még nagyobb összeesküvéshez vezet.
 • Pilotberendelés: Jalen Vs. Everybody – ABC, egykamerás komédia, készítő: Nahnatchka Khan, főszereplő: Jalen Rose, egy volt NBA-játékosról, aki jelenleg egy csportcsatornán műsorvezető és kénytelen egyedülálló apaként is megállnia a helyét.
 • A Nashville 03.09-én félévadzáróval jelentkezik, egy időre lepihen a sorozat.
 • Az MTV elkaszálta a Mary + Jane-t.
 • Az MTV elkaszálta a Loosely Exactly Nicole-t.
 • A Girls oral history-je.
 • Pár nagykutya (egy HBO-s, egy Amazon-os, egy TBS-es és egy FX-es nagyfőnök, valamint egy tartalomfejlesztő) beszél a komédia sorozatok jelenlegi helyzetéről.
 • InterjúTóth Auguszta, James Corden (a Late Late Show műsorvezetője, aki a Grammy-díjátadó házigazdája lesz most), Noah Hawley + még egy (a Legion készítője), Ruth Connell (Rowena – Supernatural), Guillermo del Toro (a Trollhunters egyik készítője),
 • Vendégszerep: Larenz Tate – Power (visszatérő), William Shatner – My Little Pony: Friendship Is Magic, Esai Morales – Chicago PD (visszatérő), Lady Gaga – RuPaul’s Drag Race, Paul Sparks – House of Cards (visszatérő – megint),
 • Állandó szerep: Kate McKinnon – The Magic School Bus Rides Again (Netflix), Robert Wisdom, Q’orianka Kilcher – The Alienist (TNT),
 • Sorozatberendelés: Succession – HBO, 10 rész, készítő: Jesse Armstrong, executive producer/rendező: Adam McKay, Will Ferrell. Egy kitalált, amerikai, globális média által előszeretettel követett családról, aki nemcsak gazdagok és hatalommal bírnak, hanem igen diszfunkcionálisak is. A sorozat középpontjában a családi lojalitás, a nemzetközi üzletelés, illetve a hatalom veszélyei a 21. században. Szereplők: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Hiam Abbass, Alan Ruck, Rob Yang, Parker Sawyers, Peter Friedman.
 • Boycott lett a címe a Saturday Night Live első Snapchat-sorozatának, amit Chris Kelly és Sarah Schneider ír Aidy Bryant főszereplésével, de az első részben feltűnik Beck Bennett és Bobby Moynihan is.
 • Bob Costas helyett Mike Tirico lesz az NBC-n az olimpiák fő amerikai hangja.

13 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2017. 02. 12. 08:16

Még mindig nem láttam sehol, hogy a Netflixre felkerült a Michael Bolton’s big, sexy valentine’s day special. Ez egyébként egy komédia, ha valaki nem tudná.

winnie - 2017. 02. 12. 08:24

ha arra célzol, akkor azért nem írtam róla, mert nem sorozat. hasonló special, mint a bill murray-s karácsonyi – mondjuk, mivel a lonely islandnek van hozzá köze, így filóztam, hogy rakjak-e előzetest.

zolkó - 2017. 02. 12. 10:25

Jim Parsons megdöbbenne, ha hirtelen elzárnák a pénzcsapot előttük.

Anonymus - 2017. 02. 12. 11:01

Szerintem már nem kéne folytatni az Agymenőket, ez az évad is már eléggé nyögvenyelősen, muszájból lett megcsinálva, ötletek a poénokra már nagyon nincsenek.

infinity - 2017. 02. 12. 12:11

A reign-ről írnék, ha lehet?

Flanker - 2017. 02. 12. 12:18

Anonymus: az utóbbi 3-4 évből ez a legjobb. Plusz egy TBBT-nél ez nem szempont, mert amíg hozza (és hozza) a számokat, addig csak a bértárgyalás akaszthatja meg.

winnie - 2017. 02. 12. 12:29

infinity: persze, köszi!

winnie - 2017. 02. 12. 12:30

“Szerintem már nem kéne folytatni az Agymenőket, ”

ez a jó a sorozatozásban, bárki megteheti, hogy nem folytatja. és, ha sokan gondolják így, a sorozat is véget ér. de a lényeg, hogy minden sorozat addig tart számunkra, amíg nézzük – nálam 3 részig tartott, de felőlem még mehet hosszú évekig:)

Anonymus - 2017. 02. 12. 12:57

winnie: nem szeretek félbehagyni sorozatokat, amit elkezdek, azt be is fejezem.

kiskiraly - 2017. 02. 12. 12:58

Egy képes összeállítás a héten véget ért sanremoi dalfesztiválról. Még mindig 10 millióan nézik minden este az olasz köztévén.

http://kiskiraly.blog.hu/2017/02/12/sanremoi_dalfesztival

kiskiraly - 2017. 02. 12. 14:24

Sean Spicer visszatért az SNL-be.

https://www.youtube.com/watch?v=fbhz3XcNzGU

Vanda - 2017. 02. 12. 16:53

Én a BBTt a kezdetek óta nézem, mindig megnevettet, mindig tanulok belőle valamit. Sajnálnám, ha véget érne :)

VeroRosyth - 2017. 02. 12. 17:32

Kinéztem a The Crown forgatásának előkészületeire. Igazából szombat délelőtt már eléggé elszomorodtam, mert utánanéztem, hogy mi is pontosan az a windsori ház német ágának tragikus repülőgépbalesete + Darmstadti temetés. És hát Fülöp testvére, Cecile (pont a harmadik részt néztem, ahol ezt említette) zuhant le a férjével és két gyerekével + terhes is volt. És ez 1937-ben volt, amikor Fülöp 16 volt, úgyhogy minden kétséget kizáróan gondolom nem Matt Smith fogja alakítani és mások se lesznek itt a sorozatból. Amúgy az utcákat csinálják, elrejtenek dolgokat, alakítják, utcatábla stb… és akkor most jön az amit nem értem, mindenhova ez a gyászjelentés van kirakva, és hogy búcsút vesznek 34-ben … de ez 37-ben történt, a történelmet csak nem változtatják meg? Más meg nem történt ezen a napon, meg hát az egész szerencsétlenség nem ekkor történt … úgyhogy nem tudom, pontosan mi a helyzet….

http://bit.ly/2l3LtWG

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz