login |

Louis CK után Eddie Izzard

2017. 02. 13. 16:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: az év híre, magyar hírek, standup,

A teltházas Louis CK-standup folytatásaként Eddie Izzard érkezik Budapestre március 27-én. A helyszín ismét a Budapesti Kongresszusi Központ lesz, a jegyárak egy fokkal ezúttal alacsonyabbak lesznek – minden infó itt található erről, a két legmagasabb kategória már eléggé fogyóban van. A humorista a Force Majeure című estjével ahogy látom most éppen Ázsiát, közelebbről Indiát járja. Kíváncsi leszek, hogy meglesz-e a teltház.

A ‘külföldi standuposok Magyarországon’ témakörben egyébként volt két posztunk érdekes infókkal kommentekkel: egyrészt arról érdeklődtünk, hogy kit érdekel élőben a műfaj, másrészt pedig arról, hogy kit néznétek meg leginkább élőben. Izzard is kapott öt említést.

Egyébként, ha már Izzard és sorozatok, akkor nekem azonnal a The Riches jut eszembe, amit sokan szerintem nem ismernek, hiszen nem mai darab. De ugye nemrég benne volt jó pár Hannibal-részben, a Powers első évadjában, a United States of Tara-ban és a Bullett In The Face-ben is.

4 hozzászólás Ne habozz!

Claire8310 - 2017. 02. 13. 16:38

Ott a helyem, mióta várok erre:) Kössz a tippet:)

Vodor - 2017. 02. 13. 17:27

Nagyszeru, meg is vettem. Mar csak Ricky Gervais hianyzik.

gromit - 2017. 02. 13. 17:34

ha Eddie Izzard, akkor alapkérdés: milyen nyelven fog fellépni? :)

(bár gyanítom, hogy egyetlen fellépésért nem fogja bevágni az egész műsorát magyarul, de azért csak nem is jutna eszébe franciául, errefelé nem aratna vele nagy tetszést :D )

LuPuS - 2017. 02. 14. 07:55

@gromit

nem értelek
angol anyanyelvű és francia nyelvű iskolában tanult( ezt említi is párszor).

Így a francia mint második nyelve ,nem kell betanulnia műsort, megy még németül és a spanyol is, bárnem kerestem rá a spanyol csomagra.

Itthon az angol lesz szerintem felirattal vagy anélkül.

A FM eleje nagyban alázza az angol történelmet, amivel itthon sincs mindenki tisztában( nekem is voltak szürke foltjaim).
Kifejezetten művelt és ezt ettől függetlenül ki is használja,pl az amerikaikat is a saját történelmükkel alázza, hiszen nekik csak 300 évet kellene tudni, de még az sem megy nekik.
Remélhetőleg ide beszúr egy Árpádkori vérfertőzést vagy valami hasonlót.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz