login |

2017/18: Pilotszezon – CW

2017. 02. 21. 17:50 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák) + a CW 2016/17-es pilotberendelései.) A CW-nál ugyanaz mondható el, ami tavaly, hiszen a legtöbb sorozatok sikeres (már persze az elég alacsony csatornaátlaghoz viszonyítva), így nem sok újjal kísérleteznek, bár lesz üres hely a valószínűleg kieső No Tomorrow és Frequency, valamint TVD miatt. Idén 6 pilot jár majd náluk, ki tudja mennyi jut el a 9-13 epizódos rendelésig.

A tovább mögött tehát a terveik. A Lost Boys és a Charmed jövőre lett tolva, így azokról még nem kell lemondani a berendelt pilotszkriptek közül, ellenben a többiről igen.

Black Lightning

Készítő: Salim Akil, Mara Brock Akil – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Cress Williams, Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams
Történet: a DC képregényes karakterére építve. A történet egy szuperhősről szól, aki visszavonult, de igazságot hajszoló lánya és egy helyi banda által behálózott sztártanulója miatt, ismét álarcot ölt. Afféle törvényenkívüli hősről van szó, akit a hatóságok is köröznek. A projekt eredetileg a FOX-ra készült, de ők passzolták, mondván, nem illik a kínálatukba. A CW-ra kerülve némiképp változik a sorozat fókusza, a hős mellett a lánya is kiemelt szereplő lesz.

Dynasty

Készítő: Josh Schwartz & Stephanie Savage és Sallie Patrick – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Grant Show, Nathalie Kelley, Elizabeth Gillies, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley, Alan Dale, Rafael de la Feuente
Történet: a klasszikus sorozat alapján (itthon: Dinasztia), két családról, akik Amerika legtehetősebbjei közé tartoznak, és viszálykodnak a vagyonuk, illetve gyermekeit irányítása fölött. A történetet két egymással komoly ellentétben álló nő szemszögéből látjuk: az egyikük egy milliárdos lánya, a másik a leendő mostohaanyja, aki latinoként házasodik be a fehér családba.

Insatiable

Készítő: Lauren Gussis – executive producer: Ryan Seacrest.
Szereplők: Debby Ryan, Dallas Roberts, Sarah Colonna, Kimmy Shields, Alyssa Milano, Erinn Westbrook, Michael Provost, Chris Gorham
Történet: Bill Alverson élete alapján. Egy kegyvesztett és elégedetlen polgárjogi ügyvédről, akiből szépségversenyekre nőket felkészítő tréner lesz, akinek egy bosszúszomjas, sokat szekált tini lesz a kliense és fogalma sincs arról, hogy mit szabadít ezzel rá a világra.

Life Sentence

Készítő: Erin Cardillo, Richard Keith – executive producer: Bill Lawrence
Szereplők: Lucy Hale, Dylan Walsh, Gillian Vigman, Elliot Knight, Carlos PenaVega, Jayson Blair, Brooke Lyons
Történet: komikus dráma egy halálos rákkal diagnosztizált fiatal nőről, aki miután kiderül, hogy mégsem haldoklik meg kell tanulnia szembenézni azon döntéseivel, amiket “élj úgy, mint aki bármikor meghalhat”-elvei mentén élte életét.

Searchers

Készítő: Jason Rothenberg
Szereplők: Alex McGregor, Zane Holtz, William Miller, Jeanine Mason, Josh Kidd, Marc Blucas
Történet: pár valószerűtlen hősről, akik életük nagy utazásán találják magukat. A főhős egy pragmatikus férfi és szabad lelkületű lánytestvére, akik 10 évvel szüleik halála után összeállnak, miután kiderül, hogy édesanyjuk bizarr és ijesztő meséi lehetnek a kulcsai a világ nagy legendáinak, mítoszainak és megmagyarázhatatlan rejtélyeinek. (Dél-afrikai forgatás lesz.)

Valor

Készítő: Kyle Jarrow
Szereplők: Matt Barr, Charlie Barnett, W. Tre Davis, Christina Ochoa, Nighel Thatch, Corbin Reid, Melissa Roxburgh
Történet: szerializált katonai dráma, összeesküvős thriller a katonai fegyelem és az emberi vágyak között húzódó határról, és annak próbára tételéről. A sorozat egy amerikai katonai bázison játszódik, melyben helikopterpilóták elit csapatát szállásolják el, melynek tagjainak titkos belföldi és külföldi küldetések elvégzésére képzik ki. A történet két idősávon (jelen + flashback) játszódik: egy kudarcot vallott küldetésről szól, melyben az egység első női pilótája is szerepet kapott, s melynek köszönhetően személyes, kormányzati és katonai titkokra derül fény, amik eltűnt katonák egy teljes szezonon át húzódó kimentési kísérletéhez vezet.

13 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2017. 02. 21. 18:03

Dynasty: Elizabeth Gillies miatt mindenképpen jöhet.
Life Sentence: Itt a témából jót is ki lehet hozni, plusz pont, hogy Lucy Hale lett a főszereplő. Nézős, ha berendelik.
Searchers: Eszméletlenül jónak hangzik leírás alapján, szóval ide vele!
Valor: Matt Barrt csípem, ha berendelik, a pilot dönt a sorsáról.

A másik kettő nagyon nem.

Saszta - 2017. 02. 21. 18:11

Egyedül a Searchers és a Valor hangzik érdekesnek így leírás alapján, a többi abszolút nem kelti fel az érdeklődésemet.

Képregényesből már több, mint elég van, a rákos sitcomok nem túl egyediek, ahogyan a két gazdag család viszálya is lerágott csont már. Az Insatiable mondjuk még lehet érdekes esetleg, de más kontextusban jobb lenne. A szépségversenyesdi része nagyon nem tetszik.

Silver-sama - 2017. 02. 21. 18:21

Zsír, örülök a Black Lightning-nek :3

Snoopyzit30 - 2017. 02. 21. 18:48

Life Sentence és Valor pilotját megnézném, a többi totál érdektelen.

(Frequency-nél a remény hal meg utoljára….)

István - 2017. 02. 21. 18:56

Dynasty mindenképp néző, Black Lightningot bepróbálom, a Valort is, a Life Sentence pedig szintén zenész, de már előre látom az évad végi cliffhangert, kiderül hogy most már tényleg haldoklik.

Tibi - 2017. 02. 21. 19:15

A Dinasztia, az Insatiable és a Lucy Hale sorozat érdekesnek tűnik :)

A Valor nagyon nem szimpi.

Piros - 2017. 02. 21. 21:33

Black Lightning:
Abszolút város,nagyon drukkolok egy berendelésnek.Bár lehet,hogy végleg megpecsételné a “CW-n csak szuperhős sorozatok mennek” felfogást.
Várási fok:100%

Dynasty:
A szereplők szipmpatikusak elsőre,főleg Gillies,a történet tipikusan az ebből bármi lehet.Ennek is szorítok,pilot mindenképp nézős.
Várási fok:60%

Insatiable:
Nem.Egyszerűen csak nem,aztán persze lehet ez fog a legnagyobb meglepetést okozni(bár őszintén picit meglepne a berendelése).
De egyelőre ez így a nagybetűs(számos?)0%-os várási fok.

Life Sentence:
Lucy Hale egyértelműen növeli a berendelés esélyét.Picit fordított No Tomorow? Mindenesetre a pilot nézős.
Várási fok:50%

Searchers:
Szintén nagyon várós.Jason Rothenberg a The 100-ban bizonyította,hogy próbálja kerülni a nagy klisékat(manapság kisebb-nagyobb sikerrel.Emellett a történet érdekel,a szereplők is szimpatikusak fotó alapján,amúgy nem rémlenek semmiből.
Várási fok:85%

Valor:
Újabb katonai sorozat,hát ez pedig a totál 50%.
Pilot nézős,ezt úgyis a szereplők,sztori adja el.(Mondjuk ez bölcs megállapítás,hisz csak az összes sorozatnél van így,de értitek)

energy - 2017. 02. 21. 21:51

Searchers
grimm-szerű? Érdekel.

BulvárOn - 2017. 02. 21. 22:20

Pont ezt akartam írni én is, hogy Grimm pótléknak jöhet a Searchers mindenképp!

-T - 2017. 02. 22. 08:32

Azok, amik elsőre megfogtak:
Dynasty: Nekem ez olyan GG 2.0-nak tűnik. A sztori érdekes lehet,+ a készítők együtt elég jó dolgokat szoktak kihozni a sorozataikból, és a szereplők miatt is várós.

Life Sentence: Lucy Hale miatt mindenképpen várom!!

Valor: Egyszerűen csak érdekesnek találom.

Kaphatnak egy esélyt:
Insatiable: Nem tudom elképzelni a sztorit, de ha megkapja a berendelést, akkor lehet, hogy a pilotot megnézem.

Searchers: Nekem is a Grimm ugrott be elsőre, aminek az első pár részét nagyon szerettem, aztán valamiért elveszett a varázsa. Ha berendelik, akkor a pilotot itt is csekkolom.

Ami egyáltalán nem:
Black Lightning: Na ez tényleg NEM!! A képregényes, szuperhősös sorozatokból már nekem elég. Főleg, hogy az utóbbi években a csapból is ezek folynak.

Peter_Wiggin - 2017. 02. 22. 11:11

Csak és kizárólag a Black Lightning. És hogy miért? Mert képregényes-szuperhősösből sosem elég!!!!:-)

Thomas - 2017. 02. 22. 12:50

A CW-n azért mindig tudnak érdekes dolgokat feldobni, kíváncsi vagyok, melyikből lesz sorozat:)

Black Lightning: Mivel a lánya is kiemelt szereplő lesz, sokkal jobban érdekel, kíváncsi vagyok, ki játssza majd. Női (fő)szereplős szuperhős sorozat bármikor jöhet.

Dynasty: Persze a legjobban ez érdekel, mivel szappan, és szeretném látni Gillies-t az SDRR után egy komolyabb szerepben. Vajon a régi széria folytatása lesz, mint a Dallasnál, vagy remake, vagy csak a címét veszik át és az alaphelyzetet? De nem sokat számít, mert azt nem ismerem.

Insatiable: Amíg nincs szereposztás, ez csakis Ryan Seacrest neve miatt érdekel:)

Life Sentence: Lehetne ez jó egy szimpatikus főszereplővel, de nálam mínusz pont Lucy Hale, valamiért nem bírom.

Searchers: Jason Rothenberg miatt természetesen ezt is bepróbálnám, még ha a sztori nem is hangzik túl jól. Azért ne az legyen, hogy a The 100-et kaszálják, és helyette jön ez!

Valor: Ez a katonás cucc az egyetlen, ami aztán egyáltalán nem érdekel.

zolkó - 2017. 02. 22. 19:20

Life Sentence ami olvasatra nem hangzik annyira rosszul, illetve tipikusnak, a többin egész egyszerűen már most, előre röhögök. A Dynastyre meg egyenesen kiszaladt egy káromkodás. Ótvaros szappanopera reboot, really? Ennyire telik? Elizabeth Gillies ilyenre adja a fejét a SDRR után? Azonnal rúgja ki az ügynökét!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz