login |

Powerless: senki többet, harmadszor!

2017. 02. 21. 16:22 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: röpke-kritika,

Nyilván a pocsék 1×02 után már nem volt esélye a Powerless-nek, hogy maradjon, és a harmadik részekről egyébként is human szokott írni, de azért annyit megérdemel a sorozat, hogy leírjam, hogy ez az epizód már teljesen rendben volt. Semmi extra, nem kiemelkedő, de pozitívan csapódott le bennem. A kasza természetesen lesújtott részemről, de legalább szépek lesznek az emlékek.

Főleg az első 40 másodperc ütött (ld. lent az idézetet), de volt 2-3 aranyos szuperhős-emlegetés (szereplőink gyanítják, hogy Bruce Wayne lehet The Flash), a B-sztori is jópofa volt Gary-vel (kár, hogy lerendezték 3-4 jelenetben), és végre Alan Tudyk is vicces volt. Valamennyire. Ja, és még sorozatcímet is volt a részben, most a The Closer. Bár ez korábban is előfordult, azt hiszem.

– This just in, Atlantis, home of Aquaman and character actor William H. Macy has been attacked only a week before Sinking Day, the national holiday commemorating the sinking of their ancient city.
– Ron, I didn’t know that you and William H. Macy are from the same place.
– Mm-hmm.
– What are you talking about?
– Oh, I’m from Atlantis.
– I thought you said you were from Atlanta.
– No, that’s Donald Glover. And it might be racist that you heard that. Classic white person making white person assumptions.
– I’m half Filipino.
– I thought you said you were half Philadelphia?
– What the hell is half Philadelphia?
– I don’t know.
– All right, let’s just agree that we’re all racist.
– Oh, we’re not racist. We just don’t listen to each other. Filipinos are notoriously bad listeners.
– What did you just say?
– Case in point.

7 hozzászólás Ne habozz!

Silas - 2017. 02. 21. 17:27

egy másodperce sem ütött az eddig leadott 3 résznek. borzalom. nevetni, elmosolyodni sem lehet rajta. kellemetlen az egész

heidfel - 2017. 02. 21. 17:39

Első rész pocsék, második egynek elment, harmadik viszont eszméletlen jó volt! Természetesen semmi garancia, hogy ilyen magas marad a színvonal, de az előzőek után ez hatalmas ugrás a jó irányba. Ez után meg sem fordul a fejemben, hogy kaszáljam. Egyrészt minden sorozatnak adok 6-7 részt, illetve egy remek epizód után kicsit olyan lenne, mintha egy kicsit jobban fizető 4 találatos, ötöslottó szelvényt dobnák ki az ablakon.. Pazarlásnak érezném, de mindenki döntsön a saját ízlése, értékelése szerint.
Én maradok, mert a kezdeti csalódás után most vannak biztató dolgok, és Alan Tudyk ismét letett valamit az asztalra, jó szokásához híven.

Silas - 2017. 02. 21. 18:00

ilyen magas maradna a színvonal? jézusom… :D

heidfeld - 2017. 02. 21. 18:32

@Silas: A harmadik részé. Sajnálom, ha nem tetszett. Szerencsére van több száz sorozat. Legalább 10-12 érdekelne még, csak nincs időm rá.
Egyébként a humor, szépség egyéni megítélés kérdése. Egy sitcom meg arra jó, hogy egy fárasztó nap után jó 20 percre felejtsük el a gondokat, jobb kedvre derüljünk. Erre ez pont jó volt.

István - 2017. 02. 21. 18:57

Érdekes hogy látod heidfeld. Szerintem pont az első ment el szódával, a második volt eszméletlen rossz, a harmadik meg egy nem rossz de nem is kiemelkedő.

Silas - 2017. 02. 21. 19:14

nálam a harmadik tette be.. nem látom értelmét nézni, mert bár nagyon jók az utalások, a nevek említése, de én úgy vagyok vele, ha már sitcomot nézek, ha nem is sírva röhögjek, de mosolyodjak el párszor. pedig reméltem, nagyon reméltem, hogy jó lesz.

Brigante - 2017. 03. 13. 20:22

A negyedik és a harmadik egész szórakoztató!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz