login |

2017/18: Pilotszezon – NBC (komédiák)

2017. 02. 23. 16:35 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák) + az NBC 2016/17-es komédiaberendelései.) Hát elnézve az NBC tavalyi komédia pilotjait, nem sok sikerült tényleg jól közülük. Vagyis azokból, amik el is jutottak az adásig. Most jön két többkamerás, a Will and Grace és egy másik, egykamerások pedig 30 Rock készítőitől, egy Marsra tartó rakétát építő csapatról és még erről-arról.

A tovább mögött megnézhető, hogy miből választanak.

Relatively Happy (eddig Happy Peppers)

Készítő: Max Mutchnick, Jeff Astrof
Szereplők:  Genevieve Angelson, Jon Rudnitsky, Jane Lynch, Diona Reasonover, Derek Gaines
Történet: többkamerás komédia egy felnőtt fiú-lány testvérpárról, akik gyerekkoruk óta először fognak egy háztartásban élni, miután egyiküket komoly veszteség éri. A testvérek egymás szárnysegédeivé válnak, legjobb barátokká, olyanokká, akinek a vállán a másik kisírhatja magát, vagy ha kell, püfölheti azt miközben a szerelem, a munka és a veszteség útvesztőiben navigálnak, és persze segítenek egymásnak ismét önállóvá válni.

The Sackett Sisters

Készítő: Luke Del Tredici – executive producer: Tina Fey
Szereplők: Casey Wilson, Busy Philipps, Bradley Whitford, Alec Mapa, Felix Miguel Avitia
Történet: egykamerás komédia két egymástól eltávolodott lánytestvérről, aki együtt egy nagy hőstettet hajtanak végre, és kénytelenek együtt folytatni az egycsapásra a közvélemény elé kerülő életüket.

Spaced Out

Készítő: Adam Sztykiel – executive producer: Bill Lawrence
Szereplők: Matt Shively, Christine Woods, Donald Faison, Ken Kirby, Brett Goldstein, Miranda Cosgrove
Történet: egykamerás munkahelyi komédia egy munkásosztálybeli zseniről, aki nem igazán képes beilleszkedni új munkakörébe, melyben kollégáival együtt az a feladata, hogy rakétát építsen, melynek célpontja a Mars.

Champions

Készítő: Mindy Kaling, Charlie Grandy
Szereplők: Anders Holm, Andy Favreau, Mouzam Makkar, JJ Totah, Nina Wadia + Mindy Kaling
Történet: egykamerás komédia egy karizmatikus edzőterem-tulajdonosról, akinek nincsenek különösebb ambíciói és öccsével él együtt, aki egy jóképű idióta. Az egyszerű életük csajozásból és gyúrásból áll, és ezt borítja fel, amikor a főhős, korábbi középiskolás kavarásából lett tinédzser fia megjelenik a küszöbükön.

Where I’m From

Készítő: Kourtney Kang
Szereplők: Isabella Russo, Paula Abdul, Kenneth Choi, Rebecca Creskoff, Ben Taylor, Cade Michael + Derek Hough
Történet: saját élettapasztalatok alapján arról, hogy milyen felnőni egyetlen lányként Philadelphia kertvárosának egyetlen vegyes rasszú családjában. A főhős miközben tipikus problémákkal néz szembe (nemi és faji kérdések), csak arra vágyik, hogy mint idolja, Paula Abdul, Laker Girl legyen, vagyis a Los Angeles Lakers kosárlabda csapatának táncos lánya.

A.P. Bio

Készítő: Mike O’Brien – executive producer: Seth Meyers
Szereplők: Patton Oswalt, Glenn Howerton, Mary Sohn, Lyric Lewis, Aparna Brielle, Nick Peine, Jacob McCarthy
Történet: egykamerás komédia egy kifejezetten cinikus egyetemi tanárról, aki elbukja álmai állását és egy középiskolában helyezkedik el biológia tanárként, ahol nem éppen tipikus módszereivel oktatja a diákokat és őket felhasználva próbál bosszút állni azokon, akik miatt állást kellett váltania.

What About Barb?

Készítő: Joe Port, Joe Wiseman
Szereplők: Jessica Gunning, Leah Remini, Ben Lawson, Eddie Shin, Odessa Adlon, Tyler Sanders
Történet: egykamerás komédia az 1991-es film, a What About Bob? (itthon: Isten nem ver Bobbal) alapján, csak éppen a nemeket felcserélve. A főhős egy pszichoterapeuta nő, aki meg akar szabadulni legerőszakosabb és legragaszkodóbb páciensétől, azonban ez nem sikerül, és ezzel az illető kvázi családtaggá válik nála, olyanná, aki elég idegesítő.

Will and Grace (10 epizódos berendelés)

Készítő: Max Mutchnick, David Kohan
Szereplők: Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullally, Sean Hayes
Történet: a nagysikerű sitcom felélesztése, folytatása.

3 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2017. 02. 23. 16:52

Kicsit nyers leszek, de ebből 6 simán hidegen hagy.
Egyedül a The Sackett Sistersből és az edzőstermesből lehetne kihozni valamit. A többi úgy ahogy van nem érdekel.

Itt is érvényes, hogy kik kapják meg a szerepeket, mert ha kedveltek színészek, akkor ott az a bizonyos +50%-os bepróbálási esély.

Deny - 2017. 02. 23. 17:40

Én szurkolok a Relatively Happy-nek, lehet belőle valami Fuller House-os, és szerintem érzelmes pillanatokban sem lenne hiány.

A Bill Lawrence-es a készítő miatt mindenképp érdekel, illetve a Will and Grace-t tuti meglesném. Addig majd igyekszem megnézni az eredetit.

zolkó - 2017. 02. 23. 17:45

Spaced Out kellőképpen elvetemültnek tűnik, meglátjuk mennyire lesz tényleg az. A Will & Grace naná hogy. A többi leírás alapján: NOPE.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz