login |

Emlékezető: Humans 2. évad

2017. 02. 23. 20:47 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, kampány,

Ma. 22:00. AMC. Humans – 2×01-02 (kritika + szinkronos előzetesek)

Hogy is szokták mondani? “Ha csak egy mesterséges intelligenciák öntudatra ébredéséről szóló sorozatot akarsz nézni, akkor ezt érdemes.”? Oké, nem trollkodok, tudom, hogy nem ez az általános vélemény (nem kicsit kevesebben kezdték el eleve nézni, mint a Westworld-öt), de gondolom nem vagyok egyedül.

A Humans 2. évadja is nagyon bejött nekem, jó volt látni, hogy ismét bekerült a JAws-on a legjobb külföldi sorozatok közé.

5 hozzászólás Ne habozz!

Eny - 2017. 02. 23. 22:18

zsenialis !

heidfeld - 2017. 02. 24. 04:28

Tényleg fanatikus vagyok, hogy megvártam a tévés, magyar premiert…Nagyon remélem, hogy lesz majd 3. éved! Ott már nem leszek ilyen türelmes.
Nagyon tetszett az első két rész. A sorozat igazi erőssége, hogy nagyon komoly kérdéseket dobnak fel, amikkel sokan találkozhatunk a hétköznapokban.

CsuDa - 2017. 02. 24. 08:12

Egyetértek heidfelddel a sorozat erősségét illetően, és az az igazság, hogy itt sokkal jobban érdekel az androidok sorsa, mint a Westworldben.

Fusi - 2017. 03. 17. 17:41

Véletlenül kezdtem nézni, amikor nem volt semmi érdekes a TV-ben, és kapcsolgattam. Az egyik szép csaj miatt időztem a csatornán kb 20 másodpercet, majd ott ragadtam, ahogy pár mondatot elcsíptem, és kezdtem sejteni a történet lényegét. Furcsa érzés fogott el, és látni akartam az elejétől az egészet. Nagy nehezen sikerült online megnéznem az előző részeket elég tré minőségben, mert máshol nem ismétlik. Végig izgultam minden bitjét. Ott tartok, hogy szorítást éreztem a gyomromban, miközben tegnap az új részt vártam a tv-ben, és pislogás nélkül néztem végig.:-) Nem tudom, miért van ilyen hatással rám, meg hogy mi történik velem, soha sem voltam sorozatfüggő, de semmilyen függő sem az életben. Bízom benne, hogy ha vége lesz, elmúlik a dilim. 35F

winnie - 2017. 03. 17. 17:54

az amc mindig ismétli.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz