login |

2017/18: Pilotszezon – FOX (komédiák)

2017. 02. 26. 20:00 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák)a FOX 2016/17-es komédiaberendelései.

A tavalyi felhozatalból a The Mick nagyon jól sikerült, és a Son of Zorn is nézhető lett (bár winnie ezt kétségbe vonja), szóval lássuk, most miből válogatnak majd a FOX-nál. Van itt cinikus X-Files, alfahímes család, Lauren Graham és még sok minden más.

A tovább mögött megnézhető a felhozatal.

Amy’s Brother

Készítő: Jim Cashman, Mitch Silpa – executive producer: Ben Falcone és Melissa McCarthy
Szereplők: Michael Urie, Annie Mumolo, Ursula Parker, Miguel Pinzon, Sawyer Barth, Sharif Atkins
Történet: egykamerás komédia egy nem tipikus családról, amit egy sikeres alfahím alkot tőle eltávolodott húgával, valamint utóbbi két gyerekével. A testvérek nem csak ismét egymás életének részeivé válnak, hanem egy fedél alá is kényszerülnek.

Ghosted

Készítő: Tom Gormican
Szereplők: Craig Robinson, Adam Scott, Edi Patterson, Ally Walker, Adeel Akhtar
Történet: egykamerás szitkom, afféle komikus The X-Files egy cinikus szkeptikusról és egy zseniről, aki a paranormális jelenségek igaz hívője. Őket szervezi be egy titkos ügynökség, mely Los Angeles megmagyarázhatatlan jelenségeit vizsgálja, melyek hátterébe, mint kiderül, egy olyan fenyegetés van, ami az egész emberi faj létét fenyegetheti.

L.A. –> Vegas (L.A. to Vegas)

Készítő: Lon Zimmet – executive producer: Will Ferrell és Adam McKay
Szereplők: Ed Weeks, Dylan McDermott, Kim Matula, Olivia Macklin, Nathan Lee Graham
Történet: egykamerás munkahelyi komédia egy péntek este Los Angeles-ből Las Vegas-ba tartó repülőgépen (és vasárnap este, a visszaúton), pár outsiderről, akik keresik a helyüket a világban és közösek a céljaik: győztesként visszatérni az élet kaszinójába.

Linda From HR

Készítő: Geoff Barbanell, Itai Grunfeld
Szereplők: Lauren Graham, Michael Landes Tim DeKay, Zachary Knighton, Angel Laketa Moore Ryan Michelle Bathe, Dominic Burgess, Kylie Rogers, Ellis Rubin
Történet: egykamerás komédia Linda-ról, aki HR-es, és akinek egyetlen rossz döntés következtében az egyhangú, be nem teljesületlen élete izgalmassá és igen veszélyessé válik, mert kénytelen a munkahelyi és az otthoni életét, valamit egy, mindent a feje tetejére való állítással fenyegető titkot egyensúlyozni.

Thin Ice

Készítő: Liz Meriwether, Ed Macdonald, Mark Grimmer
Szereplők: Bridgit Mendler, Jane Curtin, Isiah Whitlock, Ian Harding, Ramona Young, Dan Gill, Trond Fausa
Történet: egy nőről, aki megvalósítja álmait, amikor a világán végén (az Antarktiszon) találja magát pár zseniális kívülálló társaságában.

Type-A

Készítő: Lesley Wake Webster
Szereplők: Eva Longoria, Ken Marino, Kyle Bornheimer, Steve Harris, Andy Richter, Dulce Sloan
Történet: egykamerás szitkom Aaron James könyve, az Assholes: A Theory alapján. Munkahelyi komédia az Up In The Air mintájára pár tanácsadóról, akiket olyan piszkos munkákra fogadnak fel, amiket az illetékesek nem mernek elvégezni (kirúgások, leépítések, rossz hírek közlése). Őket mindenki ellenségnek tekinti, de együtt egy nagy családot alkotnak.

5 hozzászólás Ne habozz!

zolkó - 2017. 02. 26. 20:51

Ghosted jónak tűnik ennyi alapján, és Lauren Graham miatt a Linda From HR, a többi nekem felejtős.

winnie - 2017. 02. 26. 21:03

zolkó: már persze sztori alapján, mert hiába a koncepció vagy a szereplők, ha a humor nem működik, akkor megfőtt, ha pedig működik, akkor az öt huszonéves barát sztorija is ász lehet. a gond az, hogy már készítővel sem mehetek biztosra, amióta besült nálam a santa clarita diet victor frescótól:(

mondjuk nekem a sztroi alapján a thin ice az, ami érdekel.

zolkó - 2017. 02. 26. 21:29

Persze, nyilván lehet iszonyúan fárasztó az egész, azért is írtam hogy ennyi alapján. :)

energy - 2017. 02. 26. 22:11

Ghosted valami Ghostbusters lesz? Oké, ezt várom.

Diapolo - 2017. 02. 26. 23:36

Amy’s Brother és a Thin Ice érdekes, meg Laurel Graham miatt talán a Linda, ami bepróbálásra kerül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz