login |

2017/18: Pilotszezon – ABC (komédiák)

2017. 03. 01. 17:36 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák) + az ABC 2016/17-es komédiaberendelései.

Az ABC két spinoffal is próbálkozik komédiák terén, bár a Black-ish az részen belül kerül felvezetésre, ezeken kívül egy angol és egy dán komédia is alapul szolgál az idei pilotkínálatnak. Nevek terén pedig Felicity Huffman, Jenna Fischer, Zach Braff és Lea Michele is ide szerződött. A tovább mögött a részletek.

Charlie Foxtrot
Készítő: Sam Sklaver
Szereplők: Jason Biggs, Swoosie Kurtz, Ana Ortiz, Robert Baker, Madalyn Horcher, Nicolas Cantu, Erik Griffin, Geoff Stults, Meera Robit Kumbhani
Történet: egykamerás komédia egy katonai támaszponton dolgozó szerethető és óvatos fogorvos századosról, aki megígéri testvérének, hogy gondoskodik impulzív menyasszonyáról és két, beilleszkedni nem igazán képes tini gyerekéről, míg az Irakban állomásozik.

The Goldbergs-spinoff
Készítő: Adam F. Goldberg, Marc Firek
Szereplők: Bryan Callen, Tim Meadows, Nia Long, Rachel Crow, Summer Parker, Wendi McLendon-Covey, Missi Pyle, Ana Gasteyer
Történet: egykamerás komédia a The Goldbergs 90-es években játszódó spinoffja, ami két középiskolai tanárra koncentrál, akik valószínűtlen apafiguráivá válnak az iskola tanulóinak. Az egyikük a The Goldbergs visszatérő karaktere, Mr. Mellor, a másik pedig a készítői szándék szerint Andre Glascott lenne.

Household Name
Készítő: Michael Saltzman – executive producer: Amy Poehler,
Szereplők: Carol Burnett, Timothy Omundson, Matt Oberg, Mary Holland, Zoe Anne Pessin, Maverick Thompson
Történet: többkamerás komédia egy családról, melynek lehetősége nyílik megvenni álmai otthonát, de kifejezetten abnormális körülmények mellett: haláláig együtt kell élniük a jelenlegi tulajjal, aki egy excentrikus, harsány színésznő.

Jalen vs. Everybody
Készítő: Nahnatchka Khan
Szereplők: Jalen Rose, Anna Maria Horsford, Marla Gibbs, Kelly Jenrette, Jessica McKenna, Rich Sommer, Laysla de Oliveira, Campbell Williams, Kyan Samuels, Laysla de Oliveira
Történet: egykamerás komédia egy volt NBA-játékosról, aki jelenleg egy sportcsatornán műsorvezető és kénytelen egyedülálló apaként is megállnia a helyét.

Libby and Malcolm
Készítő: Kenya Barris
Szereplők: Felicity Huffman, Courtney B. Vance, Caitlin McGee, Sayeed Shahidi, Monique Green, Jahi Winston, Lames Lesure
Történet: egykamerás komédia Egy fehér nőről és egy fekete férfiról, akik annak ellenére szeretnek egymásba, hogy a politikai spektrum két ellentétes oldalára tartozó nézeteket vallanak. Ráadásul nem csak együtt élnek, hanem együtt is dolgoznak.

Losing It
Készítő: DJ Nash
Szereplők: Jon Cryer, Natalie Morales, Sam Huntington, Gerald McRaney, Sharon Lawrence, Camille Chen, Bresha Webb
Történet: egykamerás komédia három, afféle kívülálló, nonkonform felnőtt testvérről és szüleikről, akiknek mindenféle okok miatt (válás, újdonsült szülő lép, a dementia korai fázisa, az élet) kezd elgurulni a gyógyszere, és csak a család segítségével találhatják meg. A gyógyszert.

Raised by Wolves
Készítő: Diablo Cody – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Georgia King, Craig T. Nelson, Izabella Alvarez, Talia Jackson, Cooper J. Friedman, Mia Allan, Ella Allan, Lulu Wilson
Történet: egykamerás komédia az azonos című angol sorozat alapján egy kemény anyáról, aki egy középnyugati városban igencsak megküzd azzal, hogy fel tudja nevelni öt akaratos és különc gyerekét minimális fizetéséből.

Splitting Up Together
Készítő: Emily Kapnek – executive producer: Ellen DeGeneres
Szereplők: Jenna Fischer, Oliver Hudson, Diane Farr, Lindsay Price, Olivia Keville, Bobby Lee, Van Crosby, Sander Combs, Geoff Pierson, Lucas Near-Verbrugghe, Kelsey Asbille
Történet: egykamerás komédia a Bedre skilt end aldrig című dán sorozat alapján egy párról, akiknek házasságukat kifejezetten újraéleszti a válásuk.

Start Up
Készítő: Matt Tarses
Szereplők: Zach Braff, Tiya Sircar, Michael Imperioli, Hillary Anne Matthews, Chris Sacca, Elisha Heig, Audyssie James, Austin Pendleton
Történet: egykamerás komédia az azonos című podcast alapján, minden dologról (jóról, rosszról és csúfról) szól, ami akkor történik, amikor egy nős harminc éves férfi, aki két gyerek apja, azt az őrült döntést hozza, hogy felmond, és belevág egy új vállalkozásba, és ezzel együtt egy számára ismeretlen, új világba.

The Mayor
Készítő: Jeremy Bronson
Szereplők: Brandon Micheal Hall, Lea Michele, Yvette Nicole Brown, Bernard Jones, Marcel Spears, David Spade
Történet: egykamerás komédia egy hip hop zenészről, aki, hogy saját mixalbumát reklámozza, indul a polgármester-választáson – és nyer.

cím nélküli
Készítő: Dannah Phirman, Danielle Schneider
Szereplők: Rob Riggle, Lombardo Boyar, Amy Hill, Abagail Riggle, Reagan Rundus, Gary Anthony, Anne Bedian, Stephanie Cood
Történet: többkamerás komédia egy entellektüel egyedülálló apáról, aki érzelmi téren kihívásokkal küszködik. Ő költözik két lányával Queens-be, és alkot társasháza többi lakójával egy valószerűtlen családot.

6 hozzászólás Ne habozz!

BurlvÁrOn - 2017. 03. 01. 18:59

Komolyan mi ez a sok háborús/katonai téma a mostani pilotok közt? :)

LaCRossE - 2017. 03. 01. 19:41

Alapból egyik sem érdekelt, de aztán kiszúrtam Timothy Odmundson nevét.

Flanker - 2017. 03. 01. 20:12

Start Up: Zach Braff, szóval ez számomra kötelező lesz ha berendelik :)

winnie - 2017. 03. 01. 20:18

bulvaron: igen, valamikor irtuk januarban a trendeket. az elnokvalasztas utan a haborus, a kozep-usa-ban jatszodo, es a munkasabb sorozatok kerultek fokuszba.

Diapolo - 2017. 03. 01. 21:57

Goldbergs spinoff biztos a többi annyira átlagosnnak tűnik, hogy nem gondolom, hogy bármelyikbe is belenézek. Ez a rengeteg katonai téma meg teljesen felesleges szerintem.

Foley - 2017. 03. 01. 22:47

A cím nélkülieknek mikorra várható,hogy kitalálnak valamit?
Egyik érdékelne,de így még valószínűbb,hogy elfelejtem:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz