login |

2017/18: Pilotszezon – CBS (komédiák)

2017. 03. 02. 16:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák) + az CBS 2016/17-es komédiaberendelései.

Úgy tűnik, a CBS-nél nem csak többkamerás komédiák készülnek, és az összetett családok fognak dominálni. Lesz itt hangos olasz família, három apától gyerekeket nevelő egyedülálló nő, egy magánéletet és családot egyensúlyozó színész. Ezen kívül kapunk vallásos életet, szerelmes történetet, zsarukomédiát és még egy élete 3 szakaszában járó férfit – utóbbi valamennyire high concept.

A tovább mögött olvasható pontosabban, hogy a CBS miből válogat.

9JKL (eddig: 9J, 9K, and 9L)
Készítő: Mark Feuerstein, Dana Klein
Szereplők: Mark Feuerstein, David Walton, Liza Lapira, Linda Lavin, Elliot Gould, Matt Murray
Történet: többkamerás komédia Mark Feuerstein, a színész (a Royal Pains forgatása alatti) élete alapján, amikor egy társasházban szülei és bátyja családja lakásai között lakott, és próbált valahogy határokat húzni sajátmaga, és jót akaró, az életébe folyton belekotyogó családja közé.

Brothered Up
Készítő: Mark Gross
Szereplők: D.L. Hughley Romany Malco, Adhir Kalyan, Glynn Turman, Merrin Dungey, John C. McGinley, Nishi Munshi
Történet: többkamerás komédia egy érzelmi téren zárkózott fekete rendőrről, aki egy érzelmileg eléggé nyílt pakisztáni társat kap maga mellé, és muszáj valahogy közös nevezőre jutniuk, miközben Detroit utcáin járőröznek.

Distefano
Készítő: Carter Bays, Craig Thomas
Szereplők: Chris Distefano, Annie Potts, Dianne Guerrero, Chazz Palminteri
Történet: hibrid komédia Chris Distefano főszereplésével, akinek a standupjai alapján készül. Két huszonévesről és újszülött lányukról szól, no meg két, igen hangos családjukról – az egyik puerto rico-i a másik olasz.

Hannah Royce’s Questionable Choices
Készítő: Matt Tarses
Szereplők: Tyler Labine, Alice Eve, James Earl, Kyle Howard
Történet: egykamerás komédia egy nőről, aki “érdekes” döntéseket hozott élete során, például három gyereke van három különböző apától, így egy elég egyedi, de kifejezetten szerető és kevert családja van.

By The Book (eddig: Living Biblically)
Készítő: Patrick Walsh – executive producer: Johnny Galecki
Szereplők: Jay R. Ferguson, Ian Gomez, Tony Rock, Lindsay Kraft, David Krumholtz
Történet: egykamerás komédia A.J. Jacobs könyve, a The Year of Living Biblically alapján (itthon: Egy évem az írás szerint – hivatalos tartalom itt). Napjaink egy modern emberéről, akinek az élete válaszút elé érkezik, és úgy dönt, hogy elkezd a Biblia szerint élni.

Me, Myself and I
Készítő: Dan Kopelman
Szereplők: Bobby Moynihan, John Larroquette, Sharon Lawrence, Brian Unger, Kelen Coleman, Jaleel White, Christopher Paul Richards, Mandell Maughan
Történet: egykamerás komédia egy férfi életének három korszakáról, mely életének 50 évét fedi le: láthatjuk őt 14 évesként 1991-ben, 40 évesként a jelenben és 65 évesként 2042-ben.

Real Life
Készítő: Hilary Winston – executive producer: Carter Bay és Craig Thomas
Szereplők: Rebecca Rittenhouse, Ryan Hansen, Kristen Johnston, Lucas Hazlett, Bret Harrison, Brenda Song
Történet: hibrid komédia két huszonéves romantikus kapcsolatáról, akik munkatársak, azonban idővel Amerika két partján kényszerülnek dolgozni. (A sorozat alapja a tavaly be nem rendelt My Time/Your Time, ami egy websorozat, a 7P/10E alapján készült.)

4 hozzászólás Ne habozz!

vbalazs91 - 2017. 03. 02. 17:21

Hát… talán a 9J, 9K, and 9L lehet jó, a többi már most sem vonz.

BTW helyesen Puerto Ricó-i.

Stanlee - 2017. 03. 03. 11:14

Ahogy nézem ezek közül három is megfogott: Brothered up, Living Biblically és Me, Myself and I.

ps.: tegnap azon gondolkoztam, hogy ha a HIMYM 3 mondatos leírását olvastam volna annó, akkor elkezdtem-e volna nézni. Valószínűleg nem. Szóval megpróbálok majd a pilot-ok alapján dönteni, vagy nem kezdek bele semmibe, csak olyasmibe, ami minimum 2 évadot megélt, mert az egész jó lehet…

goodjohnwin - 2017. 03. 03. 11:38

Brothered Up – ez majdnem ugyanúgy hangzik, mint a szintén többkamerás, szintén CBS-en futó Superior Donuts.

Guru - 2017. 03. 03. 22:19

Jé, tényleg létezik az időutazás!!
Valaki lopott egy mentőcsónakot a Timelessből. A Rittenhouse már a TV-be is beépült, ha jól látom éppen a Real Life-ban fognak feltűnni. Nagyon durva!
:-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz