login |

Son of Zorn: vége az 1. évadnak

2017. 03. 02. 18:35 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2016/17 finálék, kritika,

This would be so easy if I had my Zephyrian stuff. You know I’d just walk up to Shannon, cut off her head, put a zombie parasite in her neck hole, sew her head back on, and then command Parasite Shannon to make Alangulon king.

Igazából nem is tudom, hogy mit gondoltam akkor, amikor azt hittem, hogy a Son of Zorn akkora állatság lesz, hogy imádni fogom. Mondjuk egy olyan élőszereplős családi és munkahelyi komédia, amiben az egyik karakter animált. Ehelyett szerintem olyan animációs komédia lett belőle, amiben a legtöbb karakter hús-vér. Más nem jut eszembe, mert döbbenetes, hogy mennyire nem működött nálam már az elején sem, pont, mint a legtöbb animáció.

Ez persze azt is jelenti, hogy a pilot nem csak sima kisiklás volt, sőt, az újdonság ereje miatt az még jobb a részek közé tartozott. Amit ugyanis azóta láttam, az totál mélyrepülés.

Pedig papíron még lehet, hogy működne is a sorozat, mert vannak benne kreatív verbális megoldások a való világbeli és fantasy gondolkodás összemosására, illetve látvány terén is olykor kifejezetten ötletes némelyik snitt. De ettől még mozgóképen az egész semmilyen.

Bár lehet, hogy azzal volt a gond, hogy túlságosan erőltették Zorn fiát (ha már ez a sorozat címe), az ő ügyes-bajos tinigondjai és romantikája cseppet sem volt érdekes, legalábbis annyira biztos nem, mint amikor visszautalgattak az ex-feleség fantasy-s múltjára, vagy olykor sikerült egy idétlenebb szituációba belevinni Craig-et.

A kifejezetten gyenge zárásra még egy fantasy mitológiás cliff is jutott, ami totálisan hidegen hagyott, de szerintem csak azért, mert a fantasy földes jelenetek csak gegek szintjén maradtak meg bennem, a nevekre és arcokra nem emlékeztem. Már persze, ha volt már szó az illetőről, aki a végén bejött a képbe.

UPDATE: A sorozatot elkaszálták, nem lesz folytatása.

2 hozzászólás Ne habozz!

Hiroshima32 - 2017. 03. 02. 19:15

Oh Volchazorról volt szó korábban, az anyósos részben az évad közepén.

Persze, több Zephiriát vártam én is, de azért már láttam rémesebb sitcomot ennél.

Atisr - 2017. 03. 03. 11:41

Belenéztem, mert nagyon vártam, aztán kasza:(
Elképzelni se tudom, hogy tudták így elcseszni, pedig az alapkoncepció nagyon jól hangzott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz