login |

2017/18: Pilotszezon – CBS (drámák)

2017. 03. 03. 20:20 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2017/18

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

2017/18-as pilotberendelések: ABC (drámák)ABC (komédiák)CBS (drámák)CBS (komédiák)CWNBC (drámák)NBC (komédiák)FOX (drámák)FOX (komédiák) + az CBS 2016/17-es drámaberendelései.

Visszatér Jeremy Piven, a Bull készítőjének bejött az élet, kapunk durván nyomozó SWAT csapatot, megszállott internetes újságírókat, A marsi írója asztronautákról csinál sorozatot, na meg a heti ügyekért rajongók sem maradnak néznivaló nélkül. A tovább mögött nézhető miből válogat a CBS drámák terén.

The Get
Készítő: Bridget Carpenter
Szereplők: Amy Brenneman, Brad Garrett, Michael Rady, Emayatzy Corinealdi, Alex Fitzalan, Jeananne Goossen
Történet: fáradhatatlan internetes újságírókról, akik igazságtalanságról szóló történeteket hajszolnak nem éppen megszokott oknyomozói módszerekkel a mai “bármit megtehetsz” világában.

Instinct (eddigi címei: Killer Instinct, Dr. Death)
Készítő: Michael Rauch – pilotrendező: Marc Webb
Szereplők: Alan Cumming, Khandi Alexander, Bojana Novakovic, Naveen Andrews, Daniel Ings
Történet: Egy egykori CIA-sről, aki kiszállása után normális életet teremt magának tanárként és íróként, azonban régi szakmája visszahúzza, amikor a New York-i rendőrség felkéri arra, hogy segítsen nekik megállítani egy sorozatgyilkost.

Mission Control
Készítő: Andy Weir
Szereplők: David Giuntoli, Poppy Montgomery, Peyton List, Ricardo Chavira Nestor Serrano, Levi Fiehler, Vinny Chhibber, Wunmi Mosaku
Történet: a NASA űrhajósainak és tudósainak következő generációjáról, akik szakmai és magánéletük között próbálnak egyensúlyozni egy kritikus küldetés közben, mely során minden hiba végzetes lehet.

Perfect Citizen
Készítő: Craig Turk
Szereplők: Noah Wyle, Kristin Chenoweth, Lenny Platt, Shanley Caswell, Adrienne Warren, Stephanie Szostak, Lenny Platt, Brian Stokes Mitchell
Történet: egy nemzetbiztonságis tanácsadóról, aki egy nemzetközi botrányt robbant ki infók szivárogtatásával (van a whistleblower-re jó magyar szó?), majd ezt követően egy boston-i ügyvédi irodában talál magának állást, ahol szembe kell néznie azzal, hogy az ország egyik fele a legnagyobb hazafinak gondolja, a másik fele pedig árulónak tartja.

S.W.A.T.
Készítő: Aaron Thomas – executive producer: Shawn Ryan
Szereplők: Shemar Moore, Jay Harrington, Stephanie Sigman, Kenny Johnson, Lina Esco, Peter Onorati, Alex Russell
Történet: az 1975-ös tévésorozat alapján, amiből 2003-ban film is készült (itthon: SWAT – Különleges kommandó), akcióközpontú nyomozós sorozat, aminek központi figurája egy helyi SWAT-hadnagy, aki egyszerre próbál hűséges maradni az utcához, ami felnevelte őt, valamint munkatársaihoz, akiket irányít egy magasan képzett egységben, mely Los Angeles utolsó bástyája a bűnügyek megoldása terén.

cím nélkül
Készítő: Jenny Lumet
Szereplők: Sharon Leal, Brad William Henke, Grace Rex, Kevin Daniels, Sheaun McKinney, Zach Appelman, Omar Metwally
Történet: egy gyűlöletből elkövetett bűntényekkel foglalkozó elit nyomozó osztagról, akik emberiség elleni bűntetteket oldanak meg, miközben saját elfogultságaikkal néznek szembe.

Seal Team
Készítő: Ben Cavell – pilotrendező: Chris Chulack
Szereplők: David Boreanaz Jim Caviezel, Jessica Pare, Neil Brown Jr., Max Thieriot, A.J. Buckley, Toni Trucks
Történet: elit Navy SEAL-ek életéről, a kiképzésükről, illetve a legveszélyesebb, legmagasabb téttel bíró küldetések tervezéséről és kivitelezéséről.

cím nélkül
Készítő: Paul Attanasio
Szereplők: David Castaneda, Roberto Aguire
Történet: egy többgenerációs san diego-i mexikói-amerikai családról, akiknek tagjai személyes és szakmai szálakon is kapcsolódnak egymáshoz rendőrségi karrierjeiknek köszönhetően.

Wisdom of the Crowd
Készítő: Ted Humphrey
Szereplők: Jeremy Piven, Monica Potter, Richard T. Jones, Blake Lee, Natalie Tena, Jake Matthews
Történet: az azonos című izraeli sorozat alapján. A koncepciót az a feltevés ihlette, miszerint millió elme jobb, mint egyetlen. A főhős egy tech innovátor, egy újító, aki egy hipermodern, menő közösségi szondázó módszert alkot, ami révén megpróbálja megoldani lánya gyilkosságát, s ezzel párhuzamosan forradalmasítja San Francisco rendőrségi nyomozásait.

6 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2017. 03. 04. 08:42

Az Instinct lesz az, amit bepróbálok mindenképp.

Savanah - 2017. 03. 04. 09:43

Az első 4 sorozat tartalom nekem bejön.
Jöhetne mind egy próbára. :)

Thomas - 2017. 03. 04. 13:03

A Mission Control-t remélem, berendelik, azzal kapcsolatban jó érzéseim vannak.

Deny - 2017. 03. 04. 14:37

Whistleblower elvileg leleplező, de szerintem jó, hogy így explicitáltad :)

GodBadka - 2017. 03. 06. 10:00

Uncsi mind. Majd talán jövőre.

Gerusz - 2017. 03. 06. 16:23

Mission Control übervárós, a többi viszonylag meh.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz