login |

Pilot: Gap Year

2017. 03. 03. 14:51 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika, pilot-mustra,

Fiatalok Kínában nyaralnak az E4 új sorozatában. Avagy Anglia lecsaphatna, de sajnos nem teszi, legalábbis az első rész alapján.

A történetet nem nagyon lehet hosszabban kifejteni, mármint komolyan, pedig egy 40 perces részről van szó. Na jó, valójában nem mindegyik karakter ismeri egymást, szóval Ázsiában verődnek össze egy társasággá, ami azt is jelenti, hogy nincsenek teljesen összecsiszolódva.

Csakhogy a fenti helyzetből nem poénokat gyártanak a készítők. Bár némelyik összeütközést lehet annak szánják, azonban ez nem jött össze nekik.

Lehet, hogy csak végleg beteltem a közepes sorozatokkal? Vagy csupán szar napom van? Egyszerűen a pilot negyedétől kezdve minden egyes rászánt percet sajnáltam, annyira semmilyen első nekifutásra a Gap Year.

Komolyan, a kezdő pillanat az, hogy két fiatal bulizni megy Kínába, amikor jön a foreshadowing, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. De ekkor mi nézőként még nem tudjuk, hogy a barátságuk próbára tétele mennyire unalmas lesz, a buli részek pedig még bénábbak.

Pedig ebből is lehetett volna valami, csak nem eléggé kreatív emberek álltak neki. A helyszín baromi jó, már amikor használják, de igazából a cliffhanger volt az egyedüli, ami valamennyire érdekes volt. Előtte meg nézhettük, ahogy rossz poénokat sütögettek, vagy egy közepeset ismételgettek a végtelenbe. És közben még valakit feldöntenek egy hordozható vécében, mert az… vicces?

Igazából már pontozni sincs kedvem pontozni az ennyire közepes dolgokat. Legyen 5/10, mittomén, felesleges, mert hiába van pár érdekesebben felvett jelenet, ha egyszerűen nem éri meg belenézni.

2 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2017. 03. 03. 21:58

No, én meg azt hittem ez lesz az új Fresh Meat.
Az első 20 perc szerintem elment, mondjuk 6/10, de utána átcsapott totál érdektelenbe, nem bánt, de tényleg bántóan semmilyen. Még a második részbe bele akartam nézni, de a rész végi előzetes meggyőzött, hogy kár erőltetni.

human - 2017. 03. 04. 04:05

jaja, a trailer betette a kaput, plusz nagyon sok mindent elspoilerezett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz