login |

The Last Man on Earth: folytatódott a 3. évad

2017. 03. 07. 14:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Tavaly is egy főszereplők nélküli filler epizóddal tért vissza a The Last Man on Earth a hosszabb szünetéről (vagyis random megnézhető minden előtudás nélkül), s ez idén sem volt másképp, így aki a cliffhanger feloldását várta (meghal-e vagy sem? na vajon?!), az nyilván csalódott. Cserébe, akit a történet izgat, az kapott egy jó nagy szeletet a mitológiából, hiszen megmutatták az emberiséget kiirtó járvány pár napját.

Mindezt Kristen Wiig frissiben behozott karaktere (és Jeremy) segítségével (kétjelenetes mellékszerepben Laura Dern is beugrott), akinek a 3 éves kálváriáját mutatja be a 3×10 – a föld színe felett és egy bunkerben. A részben nem is ez volt az érdekes, hanem az, hogy választ kaphattak a nézők a 2. évad vége felé bedobott drónos rejtélyre.

Annak ellenére, hogy mondhatni a főgárdából senki sem szerepelt, a “poénok” minősége nem változott, vagyis a kaszálók nem fogják halálra röhögni magukat Wiig ténykedésén (ő nem szerencsétlenkedik annyira, mint Will Forte az elején, inkább csak szenved), maximum mosolyognak párat a világra (például az amerikai elnökökre) tett utalásokon.

Ahogy látom, a külföldi oldalak értékelési alapján, mint minden rész, ez is tetszett a fix nézőknek, de számomra mégis a kihagyott ziccerekről szólt – mind poénok, mind sztori terén eléggé fantáziátlanra és kínosra sikeredett. Nyilván javarészt kínosra is tervezték, de ez sajnos nem a viccesen kínos kategória volt.

4 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 03. 07. 15:09

Nekem is pontosan ez jutott eszembe. Ez az epizód arra volt jó, hogy megint eszünkbe juttassa a kihagyott lehetőségeket.

Mert az alap felütés tök jó. Ebből az egészből jobb, kreatívabb írói munkával szerintem remek sorozatot lehetett volna kihozni. Ott kellett volna kezdeni, hogy írnak legalább egy szerethető karaktert…

(Ez az a sorozat, amit még nézek, de magam se tudom, hogy mi a fenének.)

Balumedve - 2017. 03. 07. 15:17

Én meg csak szőrszálakat hasogatok: ebben a részben láthattuk, hogy annak rendje-módja szerint már az elején minden boltot kifosztottak, de ha főhőseink mennek bevásárolni évekkel később, minden polc fel van töltve.

Szkifi - 2017. 03. 07. 15:35

Kristen Wiig ellenére is nézhető volt az epizód.
Az elnökös poénon szakadtam. Ha jól hallottam, 61 évesen halt meg Pence, tehát Trump nyert egy újabb ciklust?

lacus - 2017. 03. 07. 20:28

nézem, de minek kategória nálam is, kevés pozitív dolgot tudnék elmondani a sorozatról, a negatívokat pedig el sem kezdem, mert annyi van

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz