login |

Survivor: kezdett a 34. évad

2017. 03. 09. 17:42 - Írta: winnie

31 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

This is my game.

Miképp a 33. évad esetében, itt is gyorsan túl kell lépni az alcímen, mert hiába fogja Jeff Probst jobbra-balra emlegetni, hogy mekkora game changer a mostani bagázs, még akkor is, ha hibákkal változtatott a játékon, Troyzan, Hali, Brad Culpepper, Sierra vagy Andrea (és még páran) nem sok komoly húzást tudhatnak magukénak. Vagy, ha igen, akkor nem maradtak meg bennem a nagy lépéseik.

De mindez lényegtelen, glorified all stars-szezonról van tehát szó, vagy inkább visszatérő játékosokkal telivel, amire sikerült három korábbi győztest is befűzni, akik hajlandóak a 100%-os mutatójukat lerombolni. De persze ettől még izgalmas a felállás, hiszen a profik általában mindig remek évadokat szoktak produkálni, és bár lehet, hogy az elfogultság beszél belőlem, a mostani dupla rész nagyszerű volt.

As long as it’s not me, I don’t care who goes home, which I really don’t.

Előzetesen nem tudtam, hogy két 40 perces részt kapunk-e, vagy egy 80 perces premiert – az előbbiről volt szó, szóval már ketten távoztak is a játékosok közül. És ez azt is jelenti, hogy jó eséllyel nem a szürkébbnek vélt játékosoktól szabadulnak meg, hanem vagy a nagyobb szájúaktól (akiket szórakoztató nézni), vagy pedig prekoncepciók alapján győztesektől, illetve személyes sértettséget kiváltóktól.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Ciera esett ki. És Tony esett ki. Bemm, két olyan játékos, akit szívesen néztem volna a végéig.

Ciera mindig is aktív volt, ezért is kedveltem, no meg azért, mert nagyon jó arcokat vágott, csomó képet lehetett lőni róla. Tony pedig, bár nem a kedvencem, de most is bizonyította, hogy milyen jó arc. Kicsit paranoiás, olykor feleslegesen arrogáns, meg talán öntelt, de jó volt látni, ahogy rögtön sebességbe kapcsol és úgy is marad.

Ciera kiesése végülis is sima volt (mínusz egy szierra), felhívta magára a figyelmet, és úgy tűnik, hogy ez még profik körében is öreg hiba (komolyan az volt a bajuk, hogy rögtön game mode-ba kapcsolt?). Ellenben a vele szembe “felállított” Michaela marha jó volt, ahogy minden erőlködése ellenére sem tudta türtőztetni magát. Annyira rá vallott, amit csinált. Félek, hogy mire rájönnek, hogy milyen hasznos, addigra ki is löveti magát.

Tony meg… Megvallom, a rész alapján meglepett, hogy Sandra repült. Inkább utóbbinak szurkolok, és nem csak azért, mert poén lenne egy háromszoros győztes, hanem azért is, mert komolyan kezdem elhinni, hogy minden tudatos, amit csinál, és nem csak ösztönből cselekszik. (A 7. évadban még ilyennek tűnt.) Valamiről megint lemaradhattunk, hogy a srácok is Tony-ra szavaztak, Tony meg Aubry-ra.

Az mindenesetre priceless volt, ahogy Tony tök logikusan összeállt Sandra-val, hogy nem sokkal később már örök harag legyen. Ez a Tony/Sandra-szembenállás zseniális volt, a többiek is élvezték, igazán dobálhatott volna pontosabban Malcolm – nem lett volna semmi, ha visszajönnek a védettség játékba.

Azt mondjuk nem tudom, hogy Sandra meddig húzhatja ezzel a tök magabiztos, kissé arcoskodó magatartással, ráadásul úgy, hogy a többiek pontosan tudják, hogy kvázi meggyőzte őket, és hogy ez egy olyan lépés volt, ami akár a végén is sokat nyomhat a latban, de most már nem fogok meglepődni azon, ha a következő tribal-t is túléli. Vékony jégen egyensúlyoz.

A többiek? Cirie helyzete elég bizonytalannak tűnik, Sierra kapott egy előnyt, amiről senki nem tud, Ozzie még mindig jó úszó, Sarah elbizakodott, Malcolm Caleb-bel brózik, Tai zuhant egyet és össze fog zuhanni, ha megeszik a barátait, de igazából senkire nem lehet panasz, mindenki kapott képernyőidőt (többet vagy kevesebbet), és mivel már ismerjük őket, kivételesen hiányérzetem sem volt.

Ja, igen, a körítés most nagyon, nagyon jó lett. A képek, a zene, a díszlet egyszerűen pazar.

     

31 hozzászólás Ne habozz!

Reborn - 2017. 03. 09. 18:05

Fas*nak dobták ki pont Tonyt másodiknak… ahhh elnéztem volna akár az egész évadon keresztül is. Mondjuk mikor az előző évad végén bejöttek a reunion alatt h. kik vesznek majd részt az új évadban akkor Tony savanyú pofát vágott, már akkor sejtettem h. nem lesz hosszú a játéka…

wondorog - 2017. 03. 09. 18:26

Mindkettejüket sajnálom, de főleg Cierát, ő volt a titkos kedvencem, már amikor megtudtam a játékosokat. Tony is hiányozni fog a jó show miatt, emellett Sandrát nem is szeretem (első évadát nem láttam, egyike a kevésnek, amit még pótolnom kell), de az s20-ben eléggé elszomorított a győzelme, a három finálés közül ő csinált a legkevesebb dolgot, és P ezerszer jobban megérdemelte volna (bár lehet elfogult vagyok, mert ő az all time kedvenc játékosom).

Marco Materazzi - 2017. 03. 09. 21:11

Ezt a napot vártam hónapok óta, erre egyből kiesik a két favoritom. Sandra engem nagyon irritál, és szerintem nagy hülyeséget csináltak, mert így még kevesebb esélyük lesz a védettségi játékokban. Alapból most se értettem, hogy Michaela miért maradt a parton, kb semmit se csinált, még ha kellett is egy jó dobó ember, elég lett volna ő vagy Malcolm. Ezt nagyon eltaktikázták. Remélem Sandra hamar kiesik.

CotA - 2017. 03. 09. 21:11

Fura volt látni a megöregedett játékosokat, pl JT-t pocakkal. Maga a két rész viszont élvezetes volt. Sok úgy érzem h jópúr résznek el kell telnie mire igazán izgalmas részeket hoz a Survivor, de itt már a második is nagyon jó volt. Durva volt ahogy Malcolm behozta a challengeben a lemaradást.
Az viszont ostobaság volt Tonytól h miután lebratyizik Sandrával utána kérdőre vonja őt a dzsungelben Troyzan előtt, hiszen egy olyan emberrel sétált aki nem volt benne az akkori szövetségükben és nyilván nem fogja előtte bevallani az igazságot, akármiről is beszéltek. Ki kellett volna várnia. A játékosokat a legjobban az irritálja ha nyiltan kimutatják a bizalmatlanságot feléjük. Onnantól tuti az ellenségeskedés.
A végén meg voltam róla győződve h Sandra esik ki. Sajna nem mutatták a rész végén ki szavazott át.

winnie - 2017. 03. 09. 21:16

cota: mindenki tonyra szavazott, csak sandra es tony szavazott aubryra.

lzl8 - 2017. 03. 09. 21:24

Cierát én is nagyon sajálom, hogy ilyen korán kiesett. Tonyt már annyira nem. Igazából nem szeretném, ha olyan nyerné meg a játékot, aki már egyszer (vagy kétszer) nyert. Számomra a Michela, Aubry, Zeke végső hármas lenne szimpatikus, de ez tuti, hogy nem fog megvalósulni. Michela-ban sajnos még nem látták meg a potenciált, a switch után remélhetőleg olyan törzsbe kerül, ahol tud bizonyítani.
Érdekes egyelőre Sandra játéka. Iszonyatosan arrogáns, szívlapáttal kellene fejbe verni érte, de mégis szórakoztató. A merge környékén remélem ki fog esni, mert a zsűriben nem látnám szivesen.
Caleb nem tudom mit keres ebben az évadban. Szerintem ő egyáltalán nem “game changer” egy “second chance” évadba sokkal jobban bele illett volna.
Ciriet nem értem miért állt szóba Debbievel, hiszen ha látta a játékát (ezek szerint valószínűleg nem) akkor tudhatta volna, hogy minden, csak nem normális.
Andrea nem nagyon kapott képernyőt, de igazából nem is hiányoltam.

wellwellwell - 2017. 03. 09. 21:28

CotA: “Az viszont ostobaság volt Tonytól h miután lebratyizik Sandrával utána kérdőre vonja őt a dzsungelben Troyzan előtt, hiszen egy olyan emberrel sétált aki nem volt benne az akkori szövetségükben és nyilván nem fogja előtte bevallani az igazságot, akármiről is beszéltek. Ki kellett volna várnia.”
egyetértek!

a végén mutatták a szavazatokat, mindenki tonyra szavazott kivéve tony-t és sandrát.

sajnálom mindkét kiesőt :(((
viszont tait eddig aranyosnak tartottam, pedig eddig is ilyen volt, de most már kezd az “őszinteségével” a szarkavaró sunyi kis pöcs kategóriába kerülni. :D

wellwellwell - 2017. 03. 09. 21:31

lzl8 (vagy IzI8):
re michaela: aki ilyen szinten nem képes uralkodni magán (hirtelen haragú, őszinte), az szerintem nem nyerhet.

winnie - 2017. 03. 09. 21:43

“re michaela: aki ilyen szinten nem képes uralkodni magán (hirtelen haragú, őszinte), az szerintem nem nyerhet.”

egyébként tony és sandra is ezt az ösztönlény énjét hozta, rögtön érzelmi alapon reagáltak, nem hideg fejjel. épp ezért volt nekem mindig is fura, hogy sandra ilyen hozzáállással (az s7-ben, ha jól rémlik, akkor ő volt, aki tönkretette a kaját, vagy kiöntötte a rizst, vagy ilyesmi) képes volt nyerni kétszer is.

most is, akinek “van esze”, esetleg visszafogja magát a tribal végén. meg korábban, de végülis neki volt igaza.

Gab - 2017. 03. 09. 21:54

Nekem az nem tetszett, hogy 20 percig ment a tervezgetés, hogy 3-4 ember legalább majd Szandrára szavaz és mindenki Tonira szavazott. A szerkesztők félrevezettek minket, a lényeg nem került képernyőre, legalábbis én úgy éreztem.

Diapolo - 2017. 03. 09. 22:54

Elég érdekesen kezdődött ez az évad, ráadásul két ilyen játékost kiszórni már az elején…:/ Nincs favoritom erre az évadra még, bár Zeke nyerhetne. Csak Sandrának szurkolok, hogy minél előbb kiszavazzák. Utálom az ilyen stílusú embereket, legszívesebben az elsüllyedt hajó aljára kötném…De legalább tudom, mi hiányzott az elmúlt hetekben :)

Enzo - 2017. 03. 09. 23:04

34×01
Nem volt teljesen őszinte az örömöm anno se az újabb all-star évadot látva, se a konkrét nevek miatt, de ettől függetlenül természetesen nagyon vártam az újabb évadot. A kiszavazottakkal viszont nagyon nem vagyok megelégedve. Pont írtam tegnap egy kommentben, hogy Michaela és Ciera a két kedvencem, erre pont kettejüknek a neve merült fel az első szavazáson, utóbbit ki is dobták…remek. Mondjuk ő legalább jobban megérdemelte, kezdő tribal előtt meg kell húzni magad, nem egyből neveket bedobálni, de azért így is sajnálom, hogy ő ment. Tony meg igaz hogy nem volt százas, ahogy 10 másodperc elhúzott idolt keresni, de üde színfolt volt a baromságaival, a spybunkert megnéztem volna élesben. Ja meg sikerült ellőnöm magamnak Tony kiesését, így nem is ütött annyira… hát, elnéztem volna még a csávókámat, még ha kicsit too much néha, akkor is.

Nagyon megy ez a hajós téma ebben az évadban, már az ikonikus nyitómondat közben is menő volt Jeff a hajóroncson, de az első immunityben is kormánykerék volt, meg az idol is hogy néz már ki :D Elsőre egyéni idolra gondoltam a tárgy láttán, na mondom a fejükbe kell húzniuk? :D aztán leesett, hogy törzsi. A tribal exit zene/kántálás is rohadt hangulatos, már tavaly is majdnem ugyanez volt, és akkor is bejött.

Nyitány: így elsőre a Mana (piros) törzs volt szimpatikus, de közben meg folyton rossz döntéseket hoztak – meg se próbálták felhozni a szerszámkészletet például, de később a challenge-ekben is sokat bénáztak. A secret advantage-et Andrea hogy nem vette észre, amikor kipottyant a cuccok közül? Elsőre azt hittem, ez is valami taktika, de úgy néz ki, tényleg nem tűnt fel neki – így viszont Sierráé lett, aminek örülök, mert így feldobhat egy amúgy semmilyen, már-már indokolatlanul visszahozottnak bélyegezhető játékost.

Törzsek és nevek: Tai & Caleb bonding folytatás egyelőre nincs, mert külön törzsbe kerültek, cserébe érdekes hogy a 2 meleg srác (Tai & Zeke) ugyanott van. A Sierra-Ciera-Cirie-Sarah-Sandra névtorlódásból egy elem kivéve.

Darabkák:
-Gondoltam, hogy ez az “Andrea felkúszik a csónakra” mellshot be fog kerülni a poszt képei közé, és valóban, köszi :P
-Az első tribalon amikor Jeff megkérdezte Sandrát, milyen alcímet adna az elmúlt 3 napnak, azt hittem ez lesz a rész alcíme is, de nem. Amúgy epguides szerint a következő az 500.rész, de mintha az hangzott volna el, hogy ez volt az.
-Szintén első tribal: figyeltétek, hogy volt áthúzott szavazat? “MiCiera” :D
-Tai megint menti a csirkéket, amikor még 1 volt, akkor még oké, de most ha az összessel meg a környező összes kecskével állatvédőset játszik, akkor hamar kihúzza a gyufát valakinél, főleg ha elbuknak 1-2 kajás reward challenge-et. A névadás viszont vicces volt :D
-Sarah-tól érdekes volt az “elsőre rendőrként játszottam, most bűnözőként fogok” nyilatkozat.
-Szegény Cirie, vicces volt a montázs, ahogy megpróbált mindenkivel kapcsolódni, és nem ment :D
-Varnerben bírom ezt a “leül, hátradől, és nevetve szemléli az eseményeket” üzemmódot, csomó confessional-ben ez árad belőle :D
-Jöt röhögtem a második tribalon, mikor Sandra mondta hogy “I’m calm” aztán sikítozva felugrált a szuperbogár miatt :DD
-Mennyi duma volt a 2.tribal végén, mikor Tony ment ki fáklyát oltatni, messze nem szokott ennyi lenni…

Apropó Sandra, valamiből kimaradhattunk tényleg, mert azt lebegtették tribal előtt, hogy Tony szövetsége Sandrára szavaz, Michaela lehetett volna a döntő szavazat (amivel rosszul járt volna BTW), aztán ebből meg az lett, hogy Aubry kapott 2 szavazatot, és még Caleb meg Malcolm, sőt Aubry is Tony-t szavazta ki. Hát, érdekes, Sandra nagyon durván nyomja, és építi a befolyását, kérdés hogy ezt meddig bírják. Mondjuk így, hogy egy korábbi győztes kiesett, szerintem megnőtt Sandra és főleg JT döntőbe jutási esélye. (Mivel csak ha ők hárman mentek volna be, akkor nyert volna korábbi győztes -> így biztos, hogy lesz nemgyőztes döntős -> könnyebb szívvel visznek be győztest)

Előzetes (talán SPOILERES de igyekszem nem úgy írni):
hadd ne mondjak semmit :D de megint lesz a kedvenc idolszerzési módom!

winnie - 2017. 03. 09. 23:39

” -Szintén első tribal: figyeltétek, hogy volt áthúzott szavazat? “MiCiera” :D”

az volt michaela szavazata, nem? nem is értettem:)

Risi92 - 2017. 03. 10. 09:45

na pont párnapja írtam, hogy mennyire All-Star 2.0 szaga van az évadnak, és bammm. rögtön két ilyen kieső… Cierát jobban sajnáltam mint Tonyt, mert titkon bíztam benne, hogy harmadjára megnyeri – tuti lesz neki egy 4. próbálkozás is, de az majd jó pár év múlva.

egyébként nagyon nagyon szórakoztató volt a dupla premier, imádtam a Sandra vs Tony vonalat, bár elég szomorú hogy ezzel egyidejűleg a kék csapatról semmit nem tudtunk meg, csak hogy senki nem bízik Cirie-ben, meg hogy Tai imádja az állatokat (továbbra is).

remélem, hogy pár szürkébb (Culpepper, Troyzan stb.) játékos kiesik még pre-merge, mert a nagyágyúkat akarom látni a végjátékban.

FrankLuck - 2017. 03. 10. 11:53

Cierát sajnálom, de totál érthető, ez a ‘dobáljuk a neveket’ nagyon buta hiba volt (és szerkesztés alapján azt hittem, hogy Sandra is ugyanezt a hibát fogja elkövetni). Tonynak örülök viszont, még Tai-nak kellene kiesni és 100% boldog lennék – bár ő max tizedannyira zavar, mint Tony, az ő évadát végig se bírtam nézni (miatta).
Cirie kissé letdown, szerintem chilled hozzáállással többre menne, így kétségbeesetten nem túl nagy élmény nézni.

Risi92 - 2017. 03. 10. 12:22

nekem Cirie egyébként a kedvencem az összes játékos közül, de imádtam Sandra proaktív játékát tony ellen, nem ezt szoktuk meg tőle. :D Andrea volt a winner-pickem pre-season de sajnos nagyon semmilyen eddig, úgyhogy lehet csalódás lesz és hamar kizúg.

ThomastheBuzz - 2017. 03. 10. 13:26

Nagyon bejött az első két rész, bár a kiszavazottaknak nem örülök én sem. Ha már Kelley nem jött vissza a second chanceből akkor örültem hogy Ciera visszajött, sajnos hamar ellenállás nélkül ki is esett #blindside
Tonyt nagyon nem szerettem az évadában, de az igaz, hogy nagyon szórakoztató, na meg azért abban az évadban Spenceren kívül nem igazán volt méltó ellenfele. Na szóval a tény, hogy hamar kieshet Tony nem lepett meg, bár ebben neki volt a legnagyobb szerepe, a rész alapján reméltem, hogy továbbjut mint Sandra. Nekem nagyon antipatikus volt Sandra, főleg a rész végén ahogy alázza tovább Tony-t. Túl személyeskedőre sikerült a kiejtése, nagyon szeretném Sandrát 2 részen belül kívül látni.

A 2 rész pozitív volt, most már azért elengedtem magamban a címet és hogy kiket sikerült összeválogatni erre a jelzőre.
Érdekesen voltak szerkesztve a részek, főleg a vereség utáni spekulációk inkább egyoldalúan voltak bemutatva, első részben Ciera kiejtése, míg a másodikban én is Sandrát hittem kiesőnek de Tony lett. Nos én ennek a szerkesztésnek jobban örülök, nekem nem hiányzott az a szájbarágás ami ezelőtt volt tapasztalható, másrészt még csináltak is egy twistet aminek szintén örültem, ha így rejtve maradna a tényleges kiszavazott személye nekem nem fáj.

wellwellwell - 2017. 03. 10. 19:30

winnie: re michaela: de vannak pozitív ösztönlények, akikben van valami melegség, kedvesség, jópofaság, amivel ellensúlyozni tudják a bunkóságukat is + szociálisan alkalmazkodóképesek.
michaela nem ilyen. túl egyenes, megmondós, és ezt nem kompenzálja “emberséggel”, negatív. ez a személyiség pedig szerintem nem nyerhet.

KZs - 2017. 03. 10. 22:14

Nem 100%-os a 3 nyertes mutatója, mert JT másodszorra ki lett szavazva. :)

Fragohol1C - 2017. 03. 11. 04:21

Uhh hát Sandra … Valami hihetetlen módon irritál a jelenléte. A poén az, hogy redditen meg csomóan imádják. Próbáltam nem úgy nézni, hogy mennyire utálom és eleinte csodálkoztam is, hogy mennyire normális, de azért a végére kibújt a szög a zsákból :D Meg ez a queen-es dumája lol hagyjuk már semmit nem tett S20-ban sem, csak annyira utálták Parvatit, meg Russelt, hogy ő volt a bitter zsűrinek az egyetlen választási lehetőség. A saját évadában is semmi nem volt, hajtogatta, hogy a férje katona meg minden, azért savazták meg. Remélem minél hamarabb kiesik :D

Fragohol1C - 2017. 03. 11. 04:22

*szavazták

ThomastheBuzz - 2017. 03. 11. 04:43

Fragohol1C: az S7-s évadban inkább az ellenfele ellen szavaztak szintén Sandrara. Szerintem csúnyán meg lett lopva abban az évadban az ellenfele. Az volt az érv ellene, hogy cserkészvezető létére nem volt pédamutató a magatartása (azt hiszem ilyesmi volt a kontextus)
Szerintem ha S 28 után szerepelt volna 2 döntőben Sandra nem biztos, hogy egyet is megnyert volna (talán ilyen hozzállással és az évad végkimenetele miatt S32-t csak)

Riggins - 2017. 03. 11. 10:19
Risi92 - 2017. 03. 11. 12:20

jaj csak hogy legyen pro-Sandra komment is: én nagyon szeretem őt, és imádom a stílusát :D

tenorx - 2017. 03. 11. 12:31

Úristen Sandra de kibaszottul irritáló.
Nagyképű, öntelt… Most tribalon megmutatni, hogy ez mind ő volt, remélem a többieket is idegesíti, és legközelebb kilökik…
Jézusom.

noname - 2017. 03. 12. 03:33

Ozzy és JT hogy megöregedett, mint két jóllakott napközis :D Szegény Andrea sem annyira eyecandy már, Ciera meg erősen anyutestű lett. Hali lesz a látványcsajom ebben az évadban asszem :D

winnie - 2017. 03. 12. 08:01

tenorx: szerintem a többiek tudják, milyen, de ez nem hiszem, hogy nagyképűség vagy önteltség. vagyis a queenezés persze erre utalhat, de szerintem ő sem hiszi el magáról, hogy sérthetetlen lenne.

ellenben részemről azért jár a riszpekt neki, hogy ő az a játékos, akiért bizonyos évadokban könyörögni szoktunk. ő az, aki russell-lel konfrontálódott, aki a 7. évadban, irritáló módon ugyan, de nem hagyta magát, és aki itt is simán nekiment tonynak, és nem húzódott meg a háttérben, mint sokan tették volna, felvállalta a véleményét, nem fogta vissza magát, hogy jobb legyen az imidzse.

Thomas - 2017. 03. 12. 18:04

Juj, hát ez nagyon rosszul kezdődött, Ciera, komolyan?:( Ő volt a kedvenceim közül, akiben leginkább bíztam, hogy megnyerheti, eddig ügyesen játszott, de most nagyon eltaktikázta magát. Persze logikus volt, hogy Tony-t vette célba, de a többieknek még kellett 2 nap, hogy erre rájöjjenek. És tényleg, az első napokban nem szabad ilyen rámenősnek lenni. Annak viszont nagyon örültem, hogy utána Tony következett mert nagyon irritál a stílusa, de most már mehet utána Sandra is, mert ő is nagyon arrogáns.

Tényleg nagyon rossz volt a szerkesztés, nagyon úgy tűnt, hogy 5 biztos szavazat van Sandra ellen, nem kéne ezt csinálni, hogy annyira félre akarják vezetni a nézőt, hogy lényeges dolgokat is kihagynak, mert így meg teljesen random a vége. De örülök, hogy így alakult, mert ezzel legalább Hali átkerült a nyerő oldalra, akinek nagyon szurkolok. Jó lenne még ha Sandra és persze Aubry is kiesne a merge vagy a törzskeverés előtt, de sajnos erre kevés az esély. Meg Malcolm, aki továbbra is irritál, ahogy játszik (miatta esnek ki folyton a kedvenceim, most is Cierát az ő számlájára írom…;(). Caleb viszont még mindig jó arc:)

A másik csapat, hát nem is tudom, de nagyon tetszik, hogy Cirie-nek kifele áll a szénája, őt is nagyon nehezen viselem, idegesítő a sikongatása. Sarah most szerintem tovább el fog jutni, mint elsőre, tetszik a hozzáállása, remélem Sierra is jobban taktikázik, az előnyével sokra nem fog menni. Andrea tényleg nem kapott szinte semmi képernyőidőt, de azért az feltűnt, hogy ő is, Ciera is, de még Sierra is felszedett pár kilót az előző évadjuk óta.

Risi92 - 2017. 03. 13. 09:41

ha már pluszkilók… JT?! :ddddd

pity - 2017. 03. 13. 10:40

Lehet előre készültek, hogy úgyis sokat fogynak. :D
Tonyt sajnálom, benne lett volna még potenciál. Inkább néztem volna őt mint pl Troyzant, Varnert vagy Bradet. Varner hátradőlése szerintem az egész játékra érvényes lesz…

Enzo - 2017. 03. 13. 21:39

Naaa, Andrea azért még bőven gyönyörű így is. Sierra meg eyecandybb, mint ahogy emlékeztem rá. JT tényleg nagyo durva, fel se ismertem a promóképeken :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz